Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(ikona @ 2012 09 09, 11:40)
Na du teigiami testai su nerytiniu šlapimu, bet nelabai ryškus tik, ir HCG 932,20  wub.gif

po kiek laiko parode? ir sveikinimai !!!! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ikona @ 2012 09 09, 11:40)
Na du teigiami testai su nerytiniu šlapimu, bet nelabai ryškus tik, ir HCG 932,20  wub.gif

sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrissi @ 2012 09 09, 10:50)
po kiek laiko parode?  ir sveikinimai !!!!  nestuke.gif

Man mėnesinės nebuvo reguliarios, tai nežianau kiek jos vėlavo, ir kaip tyčia mėnesį prieš nebuvau užsižymėjus savo dienų. Leliukas neplanuotas. Dabar nekantraju kada reikės pas daktarę, kad pasakytų jog tikrai viskas gerai wub.gif
Atsakyti
man vakar vakare prasidejo mm, idomu ko jos cia velavo, bet snd ryta dar apsivemiau, supykino kazkas, organizmas pokstauja su manim visai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrissi @ 2012 09 10, 11:14)
man vakar vakare prasidejo mm, idomu ko jos cia velavo, bet snd ryta dar apsivemiau, supykino kazkas, organizmas pokstauja su manim visai  blink.gif

Tai nors sulaukėte 4u.gif o aš vis dar ne verysad.gif ir testas I, dufą geriu kasd jas iššaukti doh.gif
Atsakyti
sveikos esamas ir busimos mamyttes 4u.gif jungiuosi ir as i jusu bureli smile.gif stengiames susilaukti antros atzalos smile.gif artejop mano nelemtos "drauges", o as taip noreciau ju nesulaukti smile.gif jau antra savaite kaip skauda krutine, vienu metu ir galva gerokai svaigo, dar savaitele ir iuresim pavyko mums ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2012 09 12, 08:29)
jau antra savaite kaip skauda krutine, vienu metu ir galva gerokai svaigo, dar savaitele ir iuresim pavyko mums ar ne smile.gif

Tai is viso 3 savaites nuo (.Y.) pradzios (tariamo nestumo) iki mm? Tokios ilgos II fazes - laiko po ovuliacijos - nebuna... schmoll.gif Arba jus isimtis - tokiu irgi pasitaiko. Kokio ilgio ciklas?
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 09 12, 22:38)
Tai is viso 3 savaites nuo (.Y.) pradzios (tariamo nestumo) iki mm? Tokios ilgos II fazes - laiko po ovuliacijos - nebuna... schmoll.gif  Arba jus isimtis - tokiu irgi pasitaiko. Kokio ilgio ciklas?

Ne, rašo, kad antra savaitė - tai skauda savaitę jau. Gausis 2 savaitės iki mm. Man tas pats, pradeda skaudėt per O, arba iškart po jos ir tęsiasi dvi savaites, iki pat mm...
Atsakyti
Ragany teisi smile.gif tik man niekad krutines taip neskaudedavo
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2012 09 13, 06:39)
Ragany teisi smile.gif tik man niekad krutines taip neskaudedavo

4u.gif
Atsakyti
vakar testukas rode antra neryskia juostele, mate ir vyras, bet veliau ji isnyko gal testas koks brokuotas buvo. daugiau NTnesidarysiu ir lauksiu 17d smile.gif ateis tos nelemtos dienos ar ne smile.gif
Atsakyti
Testas kai isdziuna gali dingti antra juostele, arba pasidaryti blankesne 4u.gif Ant slapio geriau viskas matosi
Atsakyti