Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Sveikos 4u.gif

kadangi mudu su MB jau irgi po truputeli pradejome planuoti, kad noretusi atzalu, bet nei vaisingu dienu neskaiciuojam, nei siaip kazkokiu pastangu dedame tiesiog nustojome saugotis pries pora menesiu, bet va pries kokia savaite man labai pradejo mausti pilva, tai galvoju pasiteirausiu jusu nuomones ax.gif nors daugiau jokiu pozymiu nera ir skausmas ypatingai sustipreja tik vakarais, o iki mmm dar likusios 4 dienos tai vat dabar galvoju ar jau pavyko tapti nestuke.gif ar cia siaip man vidaus organai streikuoja g.gif kadangi nei krutine pabrinkusi, nei nuotaiku kaita nekamuoja is viso viskas taip pat kaip anksciau tik kad pilva vis maudzia arba atrodo, lyg labai labai pustu doh.gif nors valgau viska ta pati, ka ir anksciau smile.gif
o kiek teke SM skaityti tai dauguma raso, jog skauda desini sona, o man tai skauda ir viena ir kita, be to ir apendicito jau daug metu neturiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 09 16, 20:47)
Sveikos  4u.gif

kadangi mudu su MB jau irgi po truputeli pradejome planuoti, kad noretusi atzalu, bet nei vaisingu dienu neskaiciuojam, nei siaip kazkokiu pastangu dedame tiesiog nustojome saugotis pries pora menesiu, bet va pries kokia savaite man labai pradejo mausti pilva, tai galvoju pasiteirausiu jusu nuomones  ax.gif nors daugiau jokiu pozymiu nera ir skausmas ypatingai sustipreja tik vakarais, o iki mmm dar likusios 4 dienos tai vat dabar galvoju ar jau pavyko tapti  nestuke.gif  ar cia siaip man vidaus organai streikuoja g.gif  kadangi nei krutine pabrinkusi, nei nuotaiku kaita nekamuoja is viso viskas taip pat kaip anksciau tik kad pilva vis maudzia arba atrodo, lyg labai labai  pustu  doh.gif  nors valgau viska ta pati, ka ir anksciau  smile.gif
o kiek teke SM skaityti tai dauguma raso, jog skauda desini sona, o man tai skauda ir viena ir kita, be to ir apendicito jau daug metu neturiu  rolleyes.gif

sulauksi mmm dienos ir zinosi ar esi nestuke.gif ar ne . wink.gif
Atsakyti
NU va jau siandien kaip ir tikrai tureciau sirgt,nes praeita men sirigau pasirodoa ne 20 o 17diena.obet testukas rodo antra juostyte labai neryskia.jau manau turetu ryskiai rodyti jei laukciausi,su pirmu is kart abi juostytes ryskias parode,jau kai tik pirma diena mm velavm
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2012 09 17, 14:01)
NU va jau siandien kaip ir tikrai tureciau sirgt,nes praeita men sirigau pasirodoa ne 20 o 17diena.obet testukas rodo antra juostyte labai neryskia.jau manau turetu ryskiai rodyti jei laukciausi,su pirmu is kart abi juostytes ryskias parode,jau kai tik pirma diena mm velavm

Nebutinai.Man su siuo nestumu labai ilgai nerode,jau galvojau kad siaip mm uztruko.Buvo 17ta diena po O kai lb blankia juostele parode ax.gif O su pries tai buvusiu jau mm diena buvo super ryski antra juostele ir buvo 11ta DPO ax.gif pamatysi,ryskes vaiduokliukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Matrem*: 17 rugsėjo 2012 - 13:10
Kazkaip keista,kad buciau pastojus smile.gif nes tik ka tik antra leliu planuot pradejom.ai ir dar vienas pozymis,labai stipriai isryskejo kraujagysles ant krutines ir speneliu. But nuostabu taip greit pastot:)
Atsakyti
QUOTE(irena1987 @ 2012 09 16, 22:38)
sulauksi mmm dienos ir zinosi ar esi  nestuke.gif ar ne .  wink.gif

Tai gerai jei suzinosiu, kad jau nestuke.gif
bet jei paaiskes, kad ne, tai jau dabar pradedu bijoti, kad nebutu atsirade kokiu sveikatos problemu g.gif
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2012 09 17, 13:19)
Kazkaip keista,kad buciau pastojus smile.gif nes tik ka tik antra leliu planuot pradejom.ai ir dar vienas pozymis,labai stipriai isryskejo kraujagysles ant krutines ir speneliu. But nuostabu taip greit pastot:)

tai kogero laukiesis tu nestuke.gif nes kraujagysles ir man stirpiai buvo isryskejusios kai buvau pastojusi . cia vienas is pozymiu smile.gif
Atsakyti
nu as siuo klausimu kolkas tokia pesimiste. nenoriu anksciau laiko prisisvajoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

noreciau jūsų patarimo. Prieš keletą mėnesių pradėjom planuoti su vyru vaikelį. Visa si menesi buvau beveik isistikinusi, jog laukiuosi, nes pozymiu buvo tikrai nemazai. Taciau atejus mmm dienai, pasirode nedidelis tepimas, tačiau normalaus kraujavimo nera, vos vos matomas ant toletinio popieriaus. Dariausi testa, viena dienos metu, kuris praejus kokiam pusvalandziui parode blankią blankią antrą juostele, kita dariau ryte sekancia diena po to kai turejo buti mmm buvo neigiamas. Niekaip nesuprantu kas cia vyskta, mmm kaip ir nera, bet testas neigiamas. Ar gali buti jog testai neparodo? ar cia jau kazkokios kitos problemos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrid__88 @ 2012 09 18, 10:23)
Sveikos merginos,

noreciau jūsų patarimo. Prieš keletą mėnesių pradėjom planuoti su vyru vaikelį. Visa si menesi buvau beveik isistikinusi, jog laukiuosi, nes pozymiu buvo tikrai nemazai. Taciau atejus mmm dienai, pasirode nedidelis tepimas, tačiau normalaus kraujavimo nera, vos vos matomas ant toletinio popieriaus. Dariausi testa, viena dienos metu, kuris praejus kokiam pusvalandziui parode blankią blankią antrą juostele, kita dariau ryte sekancia diena po to kai turejo buti mmm buvo neigiamas. Niekaip nesuprantu kas cia vyskta, mmm kaip ir nera, bet testas neigiamas. Ar gali buti jog testai neparodo? ar cia jau kazkokios kitos problemos. verysad.gif

Tepimas menamų mmm dieną galimas ir nėštumo metu. Tačiau tokiu atveju testas (o ypač su rytiniu šlapimu) turėtų bent vaiduokliuoti. Jeigu tepliojimas praėjo, siūlyčiau pasidaryti HCG 4u.gif kadangi neaišku kokio jautrumo NT darėtės, galbūt skirtingo jautrumo, tai ryte ir neberodė ką turėjo smile.gif Bent kokiu atveju linkiu, kad žinios būtų tik geros thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
ir vel trumpam uzsukau cia blush2.gif
noriu paklasut jusu nuomones:kaip vertinti toki testa?ar cia brokuotas ar vis del to kazkas uzkibe?nesuprantu g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Labutis visoms čia besilankančioms smile.gif
ilgai šitą skyrelį skaitydavau,kaip kuriai sekasi, ar pavyksta to tikslo pasiekti....smile.gif
kuris laikas ir mes su vyru stengiamės ir laukiame.....tačiau atėjo MM ir kaip galvojau ir viskas....reiškias šį kartą neužkibo....nors požymiai buvo tokie aštrūs: krūtinė, pilvo maudimas, tempimas ypač vakare, pykino dvi savaites iki gresianciu MM. tačiau tos menstruacijos nu tikrai keistos, nei to kraujas, nei gleives ar isskyros, tokios sviesiai rausvos ir truko tik viena diena, tada dvi dienas buvo ramu ir švaru, šiandien ryte vėl žiūriu šiek tiek kraujo doh.gif
. visiškai nieko nebesuprantu, pirma kartą toks atvejis.
gal kažkas negerai? gal yra kam tai buvę? unsure.gif
Atsakyti