Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

tai va, kad pas mane reguliarios mmm visada kaip laikrodis. Na jei kantrybes turesiu palauksiu dar dienele ir vel gadinsiu testuka, nes jau neramu darosi, gal kas negerai man, nors praeita men buvau pas gine darem echo tai viskas lyg gerai ten pas mane nei kokiu cistu nera nieko
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2012 09 24, 10:29)
tai va, kad pas mane reguliarios mmm visada kaip laikrodis. Na jei kantrybes turesiu palauksiu dar dienele ir vel gadinsiu testuka, nes jau neramu darosi, gal kas negerai man, nors praeita men buvau pas gine darem echo tai viskas lyg gerai ten pas mane nei kokiu cistu nera nieko

Testa patariam darytis savaite nuo neatejusiu menesiniu ax.gif
http://www.tevu-darz...-nestumo-testa/

Be to gal velyvesne O,gal implantacija ivyko kokia dienele veliau.Be to neaisku koks testo jautrumas,kaip greitai gaminasi nestumo hormonas ir t.t. mirksiukas.gif po kiekvieno nestumo moters ciklas gali visiskai pasikeist,taip kad su pirmu parode greitai nebutinai reiskia kad ir dbr taip bus.

Man ir taip buvo,kad su vienu parode 10dienu po O su su dabartiniu jau buvo 18 dienu po O ,o vos vaiduokliuka buvo.Dar kantrybes biski 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Matrem* @ 2012 09 24, 10:53)
Testa patariam darytis savaite nuo neatejusiu menesiniu ax.gif
http://www.tevu-darz...-nestumo-testa/

Be to gal velyvesne  O,gal implantacija ivyko kokia dienele veliau.Be to neaisku koks testo jautrumas,kaip greitai gaminasi nestumo hormonas ir t.t. mirksiukas.gif po kiekvieno nestumo moters ciklas gali visiskai pasikeist,taip kad su pirmu parode greitai nebutinai reiskia kad ir dbr taip bus.

Man ir taip buvo,kad su vienu parode 10dienu po O su su dabartiniu jau buvo 18 dienu po O ,o vos vaiduokliuka buvo.Dar kantrybes biski 4u.gif

Na gal jusu ir tiesa, bet tos kantrybes tiek mazai turiu ax.gif
Atsakyti
gan ryškų vaiduoklį testas parodė likus 4 dienoms iki mėnesinių, beje testą atlikau vakare.
Bet, kad užkibo jaučiau sekančias 3 dienas po ND , vyko neįprastas veiksmas pilvo apačioj, po savaitės krūtis pradėjo skaudėt (maniau, kad liemenukas gal kaltas) ir turėjau žingsnį sulėtint. O dabar dar žvėriškas apetitas kamuoja doh.gif , naktį žygiavau šaldytuvo tikrint lotuliukas.gif .
dar tik 3 sav. 6 dienos smile.gif
Atsakyti
Pries pora dienu ir as pagaliau II wub.gif nors buvau isitikinus, kad mm pramus, tampe pilvo apacia. Dabar jau nustojo, kitu pozymiu, kaip dingusios mm ir krutine skaudanti nera. Tiesa, apetitas ir mane kamuoja, antra nakti prabundu nuo zverisko alkio. Ir labai pucia vidurius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2012 09 24, 09:29)

Pas mane panaši situacija, mmm vėluoja 5d, testukas nieko nerodo, net menkiausio vaiduokliuko verysad.gif BT laikosi pakilime, nebežinau ir ką galvoti, o dar katik taip supykino obuolį suvalgius doh.gif palauksiu dar pora dienelių ir vėl gadinsiu NT, jei nesusirgsiu iki to laiko ax.gif
Atsakyti
Sveikos, planuojam ir mes smile.gif

praejes menuo buvo labai sunkus, daug streso, daug nervu, pasiketes rezimas... kitomis valandomis keliuosi, net negalvoju, kad galejo stebuklelis prasideti... bet pilvo apacioj darosi idomus dalykai... nei maudimai, nei skausmeliai, kazkoks tempinas... krutine rodos dvigubai isdidejus.... pradejo musti spuogeliais, ko niekad nebuvo net paauglystej... uzuodziu kvapus kaip koks ponas nosis...
vimdo nuo karscio masinoj, praeinant pro parduotuves... seima pusryciauja po sumustini, o as atrodo galeciau visu ju sumustinius suvalgyti.... miego noriu kaip sernas smile.gif)) vakar grizom is sveciu ir galvoju ar taure sampano ar kas cia mane taip uzmigde biggrin.gif o jau neduok dieve kokia nuotaiku kaita....
menesines veluoja daugiau nei savaite, baisu daryt testa kad nesibaidyt II juosteliu..... vakar skaiciau straipsni apie leukemija ir apsiverkiau biggrin.gif
atrodo tuoj sprogs menesines.... tuoj tuoj tuoj.. bet ... laukt ar testa daryt... testu nebeturiu kantrybes daryti... nes nusiilimas pamacius I juostele ir asaru pakalbe buna didele....

uzsinorejau miego ir cia berasydama biggrin.gif
Atsakyti
sveikos. Manau esu nestuke.gif bet neramina mmm. Sergu silpnai ir su keistais gumuliukais. Ką tai reišk
Atsakyti
Is ko sprendi kad esi nescia?
Atsakyti
as nieko nejauciau, iki kol pasidariau testa. juokinga, bet is kart po to pradejo pykinti. visgi psichologija daug reiskia.
Atsakyti
Sveiki.O man kilo klausimas,jai po lytinio akto praejo 12 dienu ir jai as pastojau,ar siandien kraujo tyrimas jau parodis nestuma?
Atsakyti
O kokią ciklo dieną santykiai buvo?
Atsakyti