Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2012 09 20, 14:46)
kas dvi dienas testą geriau daryt, o kada turėjo būt mmm diena? tai jei vaiduokliukas, tai zirniukas uzkibes, bet gal sunkiai tvirtinasi, kad pakraujuoja, reik pas gine greiciau, gal duphastono israsys pagert. Geriau butu skubiau kur nueit, nesjei dar savaite laukti nezinioje...

mm turejo pasirodyti 15d., o pakraujavimas ir tos keistos isskyros net ne kraujas, pasirode 16d.vakare, 17-18 buvo visai sausa ir grazu, o va 19-20 ir siandien vis patepa retkarciais.

Papildyta:
QUOTE(zuikutee @ 2012 09 20, 16:22)
mm turejo pasirodyti 15d., o pakraujavimas ir tos keistos isskyros net ne kraujas, pasirode 16d.vakare, 17-18 buvo visai sausa ir grazu, o va 19-20 ir siandien vis patepa retkarciais.

o as gine tik 27d.gavau eile, tai ir nebezinau ka daryti,.....gal kur privaciai eiti kur is karto priimtu?
nebezinau ar cia sunerimti ar cia viskas ok. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2012 09 20, 15:26)
o as gine tik 27d.gavau eile, tai ir nebezinau ka daryti,.....gal kur privaciai eiti kur is karto priimtu?
nebezinau ar cia sunerimti ar cia viskas ok. unsure.gif

jei tik nedaug patepa, tai manau, kad gal nieko labai rimto, svarbu nekraujuotų, nes tada jau į ligoninę reik važiuot, kad apžiūrėtų, nu dar pastebėk, jei vos vos, tai dar lauk iki ginės, o jei smarkiau, tai lėk greičiau, kad nepabėgtų žirniukas, nes jis užkibęs yra, jei vaiduokliai, mmm nėra, stebėk, kad ryškėtų NT kas dvi dienas, laikykis 4u.gif
Atsakyti
[quote=kas_namelyje_gyvena,2012 09 20, 16:34]
jei tik nedaug patepa, tai manau, kad gal nieko labai rimto, svarbu nekraujuotų, nes tada jau į ligoninę reik važiuot, kad apžiūrėtų, nu dar pastebėk, jei vos vos, tai dar lauk iki ginės, o jei smarkiau, tai lėk greičiau, kad nepabėgtų žirniukas, nes jis užkibęs yra, jei vaiduokliai, mmm nėra, stebėk, kad ryškėtų NT kas dvi dienas, laikykis 4u.gif

tikrai nestipriai, net kraujavimu nepavadinčiau, tepliojimas išskyromis kurios būna kraujingos, tačiau tarkim šiandien jos labai tamsios, nes iki šiol jos buvo šviesaus skaidraus kraujo.....esu pasimetusi, nes pirmą kartą toks atvejis.
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2012 09 20, 15:45)
tikrai nestipriai, net kraujavimu nepavadinčiau, tepliojimas išskyromis kurios būna kraujingos, tačiau tarkim šiandien jos labai tamsios, nes iki šiol jos buvo šviesaus skaidraus kraujo.....esu pasimetusi, nes pirmą kartą toks atvejis.

paskaityk internete "tepimas nestumo metu" ir manau rasi daugiau patarimu, ka daryt
Atsakyti
QUOTE(kas_namelyje_gyvena @ 2012 09 20, 16:49)
paskaityk internete "tepimas nestumo metu" ir manau rasi daugiau patarimu, ka daryt

aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikutee @ 2012 09 20, 17:26)

Man taip buvo su pirmu nestumu.Ciklas tada buvo ziauriai nereguliarus tai is pradziu ne neapsiziurejau kad ner mmm,paskui pradejo va sitaip tepliot-viena diena yr,kita ner....nepasikentus nuejau privaciai ir buvau kuo labiausiai nescia bigsmile.gif 6ias savaites bigsmile.gif paskui taip ir patepliodavo vis,kol paskyre dufastono ir visi tepliojimai baigesi ax.gif
Atsakyti
Na, mergaitės, jungiuosi ir aš, nes reikia man išsišnekėti... ax.gif Man dar tik 23 CD (šiaip ciklas trunka 27-31 dieną) ir nors planuoju laukti dar savaitę iki numatomų mėnesinių ir tik tada darytis NT, kad apsaugočiau save nuo nusivylimo (kuris gali būti ir neteisingas) ir negadinčiau testų, bet šiaip taip sunku išlaukti, kai vaikutis tikrai planuojamas, trokštamas ir be galo laukiamas... blush2.gif

Matuojuosi BT, tai rytais ji man būna 37,1, o vakarais temperatūra jau 37,4 buna ir taip jau beveik savaitė, nors tikrai nesijaučiu peršalusi. Be to, maždaug tiek pat laiko ir krūtinę maudžia, iš pradžių maudė tik spenelius, o dabar jau visą krūtinę. Šiaip PMS man visada labai ryškus būna: ir nuotaikų kaita, ir šleikštulys, ir nuovargis, ir pilvo apačios maudimas, tai į šiuos požymius net nekreipiu dėmesio. Skirtumas tik tas, kad paprastai man visa tai ne anksčiau nei savaitė iki mėnesinių prasidėdavo, bet ne dvi savaites iki jų, o krūtinės tikrai niekada taip nemausdavo (ji net padidėjusi atrodo - sprendžiu pagal savo liemenėles, kurios dabar tikrai pilnesnės atrodo blush2.gif ), be to, temperatūra man niekada nesukildavo iš niekur nieko...

Ech, labai tikiuosi,kad įsikabino mažius... ax.gif

Net geriau, žinokit, išsipasakojus... 4u.gif Šiaip pranešiu, kaip ten iš tikrųjų bus...
Atsakyti
QUOTE(Egle_86 @ 2012 09 23, 11:13)
Na, mergaitės, jungiuosi ir aš, nes reikia man išsišnekėti... ax.gif Man dar tik 23 CD (šiaip ciklas trunka 27-31 dieną) ir nors planuoju laukti dar savaitę iki numatomų mėnesinių ir tik tada darytis NT, kad apsaugočiau save nuo nusivylimo (kuris gali būti ir neteisingas) ir negadinčiau testų, bet šiaip taip sunku išlaukti, kai vaikutis tikrai planuojamas, trokštamas ir be galo laukiamas... blush2.gif

Matuojuosi BT, tai rytais ji man būna 37,1, o vakarais temperatūra jau 37,4 buna ir taip jau beveik savaitė, nors tikrai nesijaučiu peršalusi. Be to, maždaug tiek pat laiko ir krūtinę maudžia, iš pradžių maudė tik spenelius, o dabar jau visą krūtinę. Šiaip PMS man visada labai ryškus būna: ir nuotaikų kaita, ir šleikštulys, ir nuovargis, ir pilvo apačios maudimas, tai į šiuos požymius net nekreipiu dėmesio. Skirtumas tik tas, kad paprastai man visa tai ne anksčiau nei savaitė iki mėnesinių prasidėdavo, bet ne dvi savaites iki jų, o krūtinės tikrai niekada taip nemausdavo (ji net padidėjusi atrodo - sprendžiu pagal savo liemenėles, kurios dabar tikrai pilnesnės atrodo blush2.gif ), be to, temperatūra man niekada nesukildavo iš niekur nieko...

Ech, labai tikiuosi,kad įsikabino mažius... ax.gif

Net geriau, žinokit, išsipasakojus... 4u.gif  Šiaip pranešiu, kaip ten iš tikrųjų bus...

na šie požymiai gali būti ir PMS ir nestuke.gif , linkiu kad būtų pastarasis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 09 23, 11:57)
na šie požymiai gali būti ir PMS ir  nestuke.gif , linkiu kad būtų pastarasis  4u.gif

Ačiū (kad tik linkėjimai išsipildytų) 4u.gif bet, kaip sakoma, laikas parodys, tad belieka laukti ir tikėtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle_86 @ 2012 09 23, 12:47)
Ačiū (kad tik linkėjimai išsipildytų) 4u.gif bet, kaip sakoma, laikas parodys, tad belieka laukti ir tikėtis ax.gif

manau kad nestuke.gif man su nestumu irgi taip buvo,pagrindis rodiklis buvo temperatura ir krutine thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na pasipasakosiu ir as smile.gif 20d turejo ateiti mmm dienos, jos pas mane niekad neveluoja, o si kart nesirodo iki dabar ryte dariausi testuka, bet jis nieko neparode , kai jau ekraniukas isdziuvo buvo gal galima iziuret vos vos antraja juostele, tai nesuprantu kodel nes tikejausi, kad parodys teigiama, nes ir krutis skauda jau antra savaite ir kvapai labai jauciami. Su pirmu nestumu kai dariausi testuka tai pirmaja mmm diena padariau ir pamaciau vaiduokliuka. tai sakiau lauksiu dar kelias diena ir kartosiu ir jei vis vien nerodys tuo met skubesiu pas gine, ieskoti mmm smile.gif Gal testukas nebuvo labai jautrus, o gal nestumas labai mazas? nors jis juk skaiciuojamas nuo pirmos mmm dienos, o ne nuo pastojimo ... Gal kam panasei buvo?
Atsakyti
QUOTE(Jurgeliux @ 2012 09 23, 16:41)
Sveikos, na pasipasakosiu ir as smile.gif  20d turejo ateiti mmm dienos, jos pas mane niekad neveluoja, o si kart nesirodo iki dabar ryte dariausi testuka, bet jis nieko neparode , kai jau ekraniukas isdziuvo buvo gal galima iziuret vos vos antraja juostele, tai nesuprantu kodel nes tikejausi, kad parodys teigiama, nes ir krutis skauda jau antra savaite ir kvapai labai jauciami.  Su pirmu nestumu kai dariausi testuka tai pirmaja mmm diena padariau ir pamaciau vaiduokliuka. tai sakiau lauksiu dar kelias diena ir kartosiu ir jei vis vien nerodys tuo met skubesiu pas gine, ieskoti mmm  smile.gif Gal testukas nebuvo labai jautrus, o gal nestumas labai mazas? nors jis juk skaiciuojamas nuo pirmos mmm dienos, o ne nuo pastojimo ... Gal kam panasei buvo?

Na ginekologes dazniausiai skaiciuoja nuo pirmos mm dienos bet ne visada tas skaiciavimas buna teisingas, ypac jei ciklas buna nereguliarus. Gal jum ovuliacija ivyko ne paciam ciko vidyry, kaip teoriskai turetu buti. O jautrus testai nestuma gali parodyt apie 7-10 diena po ovuliacijos, kada jau buna emrionas implantavesis ir organizme gaminasi HCG hormonas. Linkiu kas sekantis testas butu jau garantuotai teigiamas 4u.gif

Pati ryt einu pas protezuotoja konsultacijai, tai bandysiu testuka pasidaryt ryte. Bus 26 ciklo diena, speju kad 8 diena po O (nors nesu isitikinus), vilciu nededu, nes jokiu pozymiu nejauciu. Aplamai net PMS nejauciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 23 rugsėjo 2012 - 20:49