QUOTE(Saulė7 @ 2012 10 09, 11:01)
Ačiū

ne, BT visiškai nesimatavau... Planavom ir bandėm pastoti jau 2 metus su truputeliu

... Jau buvau truputį ir viltį praradusi, bet čia kaip iš to posakio: 'žmogus planuoja, o Dievas iš planų tik juokiasi". Turbūt mūsų laikas tik dabar atėjo, del ko tyliai dabar džiaugiamės:) nes dar viskas taip 'trapu', taip mažai dar laiko, kad rimčiau dziaugsimes tik praėjus toms 12 savaičių.
O mano dienos spalio pirmomis dienomis turėjo prasidėti, bet taip ir neprasidėjo

. Todel savaitgalį jau dariausi nėštumo testą, net dvi dienas is eilės ir tris testus isbanziau

, nes tiek kartu tą viena bruksniuka esu mačiusi...
Sėkmės tau ir visoms laukiancioms tu stebuklingų II bruksniuku
Ooj kaip tau pavydziu baltu pavydu!

Nu labai fainai,kad taip viskas graziai pasibaige!

liux! dabar priziurek save tik!
Papildyta:
QUOTE(O'Hara @ 2012 10 09, 14:50)
Chorioninis gonadotropinas (HCG) (kraujo tyrimas)
Šis žymuo atsiranda kraujyje nėštumo metu. Tai pagrindinis normalaus nėštumo laboratorinis testas. HCG atliekamas ankstyvam nėštumui (6-8 dienos po pastojimo), nėštumo laikui nustatyti ir stebėti. Jo atsiradimas ne nėštumo metu ir vyrų organizme yra susijęs su kiaušidžių germinalių ląsteių, sėklidžių vėžiu, Mola hydatiforma ir choriokarcinoma.
O,kad eitu pas mus cia pasidaryti.. Toj durnoj saly,turi amzinai visko laukti,po kelias savaites.. nera taip,kaip LT,KADA nori ,tada padaro..