Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(kysa000 @ 2012 10 09, 14:48)
Sveikos,

As cia naujoke smile.gif
noreciau pasiteirauti, jei HCG tyrimas rodo 439.0, tai reiskia, kad as nescia? smile.gif

tikrai taip thumbup.gif Siųskit ir mums virusiuką blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iveina: 09 spalio 2012 - 14:26
Negaliu patiketi!!!
Siunciu visoms visoms:)
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 10 09, 14:48)
Sveikos,

As cia naujoke smile.gif
noreciau pasiteirauti, jei HCG tyrimas rodo 439.0, tai reiskia, kad as nescia? smile.gif

o kas yra HCG ir kaip ji pasitikrint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2012 10 09, 14:44)
o kas yra HCG ir kaip ji pasitikrint? blush2.gif

Chorioninis gonadotropinas (HCG) (kraujo tyrimas)

Šis žymuo atsiranda kraujyje nėštumo metu. Tai pagrindinis normalaus nėštumo laboratorinis testas. HCG atliekamas ankstyvam nėštumui (6-8 dienos po pastojimo), nėštumo laikui nustatyti ir stebėti. Jo atsiradimas ne nėštumo metu ir vyrų organizme yra susijęs su kiaušidžių germinalių ląsteių, sėklidžių vėžiu, Mola hydatiforma ir choriokarcinoma.

4u.gif
Atsakyti
Kaip norėčiau , kad tas nėštumo virusiukas tikrai suveiktų kaip virusas wub.gif , kad būtų galima kuo greičiau užsikrėst 4u.gif

Kysa000 didžiausi sveikinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė7 @ 2012 10 09, 11:01)
Ačiū  4u.gif ne, BT visiškai nesimatavau... Planavom ir bandėm pastoti jau 2 metus su truputeliu unsure.gif ... Jau buvau truputį ir viltį praradusi, bet čia kaip iš to posakio: 'žmogus planuoja, o Dievas iš planų tik juokiasi". Turbūt mūsų laikas tik dabar atėjo, del ko tyliai dabar džiaugiamės:) nes dar viskas taip 'trapu', taip mažai dar laiko, kad rimčiau dziaugsimes tik praėjus toms 12 savaičių.
O mano dienos spalio pirmomis dienomis turėjo prasidėti, bet taip ir neprasidėjo thumbup.gif . Todel savaitgalį jau dariausi nėštumo testą, net dvi dienas is eilės ir tris testus isbanziau blush2.gif , nes tiek kartu tą viena bruksniuka esu mačiusi...
Sėkmės tau ir visoms laukiancioms tu stebuklingų II bruksniuku 4u.gif

Ooj kaip tau pavydziu baltu pavydu! smile.gif Nu labai fainai,kad taip viskas graziai pasibaige! smile.gif liux! dabar priziurek save tik! drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(O'Hara @ 2012 10 09, 14:50)
Chorioninis gonadotropinas (HCG) (kraujo tyrimas)

Šis žymuo atsiranda kraujyje nėštumo metu. Tai pagrindinis normalaus nėštumo laboratorinis testas. HCG atliekamas ankstyvam nėštumui (6-8 dienos po pastojimo), nėštumo laikui nustatyti ir stebėti. Jo atsiradimas ne nėštumo metu ir vyrų organizme yra susijęs su kiaušidžių germinalių ląsteių, sėklidžių vėžiu, Mola hydatiforma ir choriokarcinoma.

4u.gif

O,kad eitu pas mus cia pasidaryti.. Toj durnoj saly,turi amzinai visko laukti,po kelias savaites.. nera taip,kaip LT,KADA nori ,tada padaro.. schmoll.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu... praeita men kaip rasiau anksciau jutau daug nestumo pozymiu, bet susirgau ir viskas tuo pasibaige, db iki menesiniu liko dar 1.5sav ir pasirode PRIESPIENIS!!!!!! gal daug kurios sakys, kad nesamone, bet ir man paciai neitikeitna. gal cia kokia nors beda? nieko nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(mimyte85 @ 2012 10 10, 11:08)
Nieko nesuprantu... praeita men kaip rasiau anksciau jutau daug nestumo pozymiu, bet susirgau ir viskas tuo pasibaige, db iki menesiniu liko dar 1.5sav ir pasirode PRIESPIENIS!!!!!! gal daug kurios sakys, kad nesamone, bet ir man paciai neitikeitna. gal cia kokia nors beda? nieko nesuprantu.

hormonai
jei pastojote - nieko tokio. bet jei nėštumo nėra - reiktų pasirodyti pas gydytoją. atsakinėjo gydytoja tuo klausimu
http://www.supermama...?...41620&st=36
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 10 spalio 2012 - 10:14
nu man su pirmu tik 7men pradejo rodytis priespienis, o db gautusi, kad labai nedidelis tas nestumas.net testas dar nerodytu
Atsakyti
ir mane uzkreskit virusiuku smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai m audzia pilvo apacia, bet ne toks skausmas kaip menesiniu... Greiaciau gal kaip pusles uzdegimo maudulys.. Darysiusi snd testa.. Gal bus kas smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kysa000 @ 2012 10 09, 13:48)
Sveikos,

As cia naujoke smile.gif

kysa, o kur tu dareisi si tyrima?
Atsakyti