Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(evasmit @ 2012 10 10, 18:06)
kysa, o kur tu dareisi si tyrima?

dariausi Giromedoj.
nestumo testas vis dar neigiamas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(evasmit @ 2012 10 10, 17:10)
Labai m audzia pilvo apacia, bet ne toks skausmas kaip menesiniu... Greiaciau gal kaip pusles uzdegimo maudulys.. Darysiusi snd testa.. Gal bus kas smile.gif  wub.gif

man pilva maudzia jau pora savaiciu tai tikrai, tai labiau, tai maziau. visa laika tikejaus ateinanciu menesiniu smile.gif o dbr negaliu patiket kad esu jau ne viena smile.gif
Atsakyti
Praejusi menesi aktyviai dalyvavau pokalbiuose cia, nes menesines velavo, ko niekada nebudavo, bet atejo ir praejo, va o si menesi neulaukiau, jokiu pozymiu, nei pilva maudzia ( na gal vos vos ) ir iaip savijaua gera , vakar vakare pamatem II bruksniukas nestuke.gif , netikim dar, reikia susivokt dar 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Chrissi 4u.gif

As manau, kad tikrai reikia kuo maziau gilintis ir ieskoti tu pozymiu, didziaja dalim juos isikalbant biggrin.gif o sau ramiai gyventi ir laukti pirmu tikruju negincyjamu pozymiu, t.y. veluojanciu mmm ir dvieju juosteliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 11 spalio 2012 - 10:19
QUOTE(mereveja @ 2012 10 11, 12:13)
Sveikinimai Chrissini 4u.gif

As manau, kad tikrai reikia kuo maziau gilintis ir ieskoti tu pozymiu, didziaja dalim juos isikalbant biggrin.gif  o sau ramiai gyventi ir laukti pirmu tikru negincyjamu, t.y. veluojanciu mmm ir dvieju juosteliu ax.gif

Aciu 4u.gif Praejusi menesi kai nesulaukiau rodos ir silpna buvo, ir nugara maude biggrin.gif
kai atejo mm galvoju nu nieko sau, organizmas apgaudineja mane ir susitariau su savim kt menesi nieko negalvot o laukt tik mm, bus ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chrissi @ 2012 10 11, 11:18)
Aciu  4u.gif Praejusi menesi kai nesulaukiau rodos ir silpna buvo, ir nugara maude  biggrin.gif
kai atejo mm galvoju nu nieko sau, organizmas apgaudineja mane ir susitariau su savim kt menesi nieko negalvot o laukt tik mm, bus ar ne smile.gif

drinks_cheers.gif Manau visos cia perejo tu pozymiu isikalbejima,tame tarpe ir as biggrin.gif

Visgi reikia atsipalaiduoti ir neprievartauti organizmo biggrin.gif

Grazaus, lengvo ir idomaus linkiu Tau nestuke.gif
Atsakyti
[quote=kysa000,2012 10 10, 18:16]
dariausi Giromedoj.
nestumo testas vis dar neigiamas smile.gif
Kysa, labai dziaugiuosi del taves.. As maniau kad si tyrima kaip nors namie galima savarankiskai pasidaryti… Gyenu ne Lt, tad teks pasikliauti testais.. O testas neigiamas.. isryskejo labai raudona 1 linija.. Tik kodel pykina, pvz net ir dabar…
Papildyta:
QUOTE(Chrissi @ 2012 10 11, 09:57)
Praejusi menesi aktyviai dalyvavau pokalbiuose cia, nes menesines velavo, ko niekada nebudavo, bet atejo ir praejo, va o si menesi neulaukiau, jokiu pozymiu, nei pilva maudzia ( na gal vos vos ) ir iaip savijaua gera , vakar vakare pamatem II bruksniukas  nestuke.gif  , netikim dar, reikia susivokt dar  4u.gif

Labai labai sveikinu!!!! Uzkresk ir musmis labai norincias!!!! Saunuoliai!!! thumbup.gif
Atsakyti
Na as galiu mamytems pasakyti kad man pozymiai pasireiske daug anksciau nei isryskejo 2 juosteles 4u.gif ir vemiau ir i wc laksciau kas 5min o testas parode veliau:)
Atsakyti
Nors cia galiu issirekt kokia laiminga esu smile.gif o su MB nusprendem dar palaukt kol praeis pirmieji menesiai kol galesim paskelbt naujiena kitiems.
Na jei pykintu ir dar kas nors butu , tada gal galeciau susivokt, kad kazkas ne taip, o dabar viskas kaip visada smile.gif

daug daug virusiuku is musu seimynos, kitoms seimynos smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes ,norejau pasikonsultuoti blush2.gif
Mmm baigesi pries savaite ,o snd ryte pasirode rudu isskyru (man taip niekada nebuna,mmm visada reguliarios.) Ir dar vakar labai supykino ir silpna pasidare ,na laaabai. Zodziu del to supykinimo ,tai neimu i galva,bet del to tepliojimo ,tai nustebau biski is niekur nieko g.gif Kaip ten buna t.y kada buna tas tepliojimas jei pstoji ? Ciklo vydury kiek girdejau ,o man tai savaite po pilnai pasibaigusiu mm mano ciklas 31 diena.Gal man kokios zaizdeles galetu buti ,bet neskauda ,o maudzia taip pilvo apacioje kaip pries mm.(Nes drauge sake ,kad jei skaudedavo ,kai zaizdeles buvo)Testa nusipirkt galesiu tik ryt .O pas gine net neisivaizduoju kaip galeciaiu istrukt ,kad nueit doh.gif blush2.gif
Buciaiu dekinga uz komentarus ir nuomones aciu.
Atsakyti
QUOTE(Chrissi @ 2012 10 11, 09:38)
Nors cia galiu issirekt kokia laiminga esu smile.gif o su MB nusprendem dar palaukt kol praeis pirmieji menesiai kol galesim paskelbt naujiena kitiems.
Na jei pykintu ir dar kas nors butu , tada gal galeciau susivokt, kad kazkas ne taip, o dabar viskas kaip visada  smile.gif

daug daug virusiuku is musu seimynos, kitoms seimynos smile.gif  drinks_cheers.gif

Sveikinimai!! Uzkresk ir mane tuo virusiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2012 10 11, 10:32)
Na as galiu mamytems pasakyti kad man pozymiai pasireiske daug anksciau nei isryskejo 2 juosteles 4u.gif  ir vemiau ir i wc laksciau kas 5min o testas parode veliau:)

Sveikinimai Ievuli smile.gif Kiek jau tau? 4u.gif
Papildyta:
daug daug virusiuku is musu seimynos, kitoms seimynos smile.gif drinks_cheers.gif
[/quote]
Gaudau, gaudau, gaudau smile.gif Labai dziaugiuosi del jusu!!! Kada pas gine? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pukeliuke @ 2012 10 11, 10:43)
Sveikutes ,norejau pasikonsultuoti  blush2.gif
Mmm baigesi pries savaite ,o snd ryte pasirode rudu isskyru (man taip niekada nebuna,mmm visada reguliarios.) Ir dar vakar labai supykino ir silpna pasidare ,na laaabai. Zodziu del to supykinimo ,tai neimu i galva,bet del to tepliojimo ,tai nustebau biski is niekur nieko  g.gif  Kaip ten buna t.y kada buna tas tepliojimas jei pstoji ? Ciklo vydury kiek girdejau ,o man tai savaite po pilnai pasibaigusiu mm mano ciklas 31 diena.Gal man kokios zaizdeles galetu buti ,bet neskauda ,o maudzia taip pilvo apacioje kaip pries mm.(Nes drauge sake ,kad jei skaudedavo ,kai zaizdeles buvo)Testa nusipirkt galesiu tik ryt .O pas gine net neisivaizduoju kaip galeciaiu istrukt ,kad nueit  doh.gif  blush2.gif
Buciaiu dekinga uz komentarus ir nuomones aciu.

Man zinok panasiai buvo, bet tos isskyros tik 1 diena te pasirode ir viskas.. ir pilvo apacia taip pat maude.. Bet zinok taip savaime ir pasibaige, nuejau pas gine, viskas gera buvo.. Del ko taip nzn.. doh.gif
Atsakyti
[quote=evasmit,2012 10 11, 12:32]
Sveikinimai Ievuli smile.gif Kiek jau tau? 4u.gif
Papildyta:
[/quote]
Gaudau, gaudau, gaudau smile.gif Labai dziaugiuosi del jusu!!! Kada pas gine? blush2.gif
Papildyta:

Man zinok panasiai buvo, bet tos isskyros tik 1 diena te pasirode ir viskas.. ir pilvo apacia taip pat maude.. Bet zinok taip savaime ir pasibaige, nuejau pas gine, viskas gera buvo.. Del ko taip nzn.. doh.gif
[/quote]
Na manau buna gi moterims visokiu hormonu svyravimu ir t.t..Man ir nekiltu klausimu jei...
Zodziu tik pasibaigus mmm mb pareiske ,kad gal cia nieko nenutiks ,nes ka tik baigesi (cia pagal ta ...teorija doh.gif blush2.gif ) Na ir buvo ...(pries tai irgi buvo keli panasus atvejai)o db praejo berods savaite ir tokie dalykai darosi ,tai man biski (gerokai) nejauku doh.gif unsure.gif Nemanau ,kad nuo vieno jau tokio kartelio kas nutiktu.. unsure.gif Ir is kart po mmm... unsure.gif
Bet tos iskyros man vis dar yra nuo ryto vis pasirodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukeliuke: 11 spalio 2012 - 11:51