Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

[Sveikos merginos smile.gif mane kamuoja nezinia dėl nestuke.gif paskutines menesines buvo birzelio 16, ciklas 25 dienos... iki siandien dar ju nesulaukiu, testu nezinia kiek sugadinau ir vis rodo vos vos iziurima antra juostele, buvau pas gydytoja pries savaite bet nieko nemate... gal kuri esat susidurusi su tokia situacija? maziukas taip laukiamas yra ax.gif ir nezinau ar jau dziaugtis galiu... ax.gif bijau labai kad gydytoja per kita vizita gali vel nuliudinti... unsure.gif ]

Atsakyti
QUOTE(gruodinuke12 @ 2012 08 19, 15:59)
[Sveikos merginos  smile.gif mane kamuoja nezinia dėl  nestuke.gif  paskutines menesines buvo birzelio 16, ciklas 25 dienos... iki siandien dar ju nesulaukiu, testu nezinia kiek sugadinau ir vis rodo vos vos iziurima antra juostele, buvau pas gydytoja pries savaite bet nieko nemate... gal kuri esat susidurusi su tokia situacija? maziukas taip laukiamas yra  ax.gif  ir nezinau ar jau dziaugtis galiu...  ax.gif bijau labai kad gydytoja per kita vizita gali vel nuliudinti...  unsure.gif ]

jei paskutines menesines birzelio 16 buvo, tai turetu buti apie 8-9 savaites, tai jau pusliukas turetu matytis tikrai, jei nieko gine nemato, manau jums ciklo sutrikimas, girdejau kad merginoms buna rodo vaiduokliukus ir jos nescios nebuna.. tikiuosi klystu ir gyditoja tik apsiziurejo ir nepamate zirniuko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke12 @ 2012 08 19, 15:59)
[Sveikos merginos  smile.gif mane kamuoja nezinia dėl  nestuke.gif  paskutines menesines buvo birzelio 16, ciklas 25 dienos... iki siandien dar ju nesulaukiu, testu nezinia kiek sugadinau ir vis rodo vos vos iziurima antra juostele, buvau pas gydytoja pries savaite bet nieko nemate... gal kuri esat susidurusi su tokia situacija? maziukas taip laukiamas yra  ax.gif  ir nezinau ar jau dziaugtis galiu...  ax.gif bijau labai kad gydytoja per kita vizita gali vel nuliudinti...  unsure.gif ]

gal tikrai cia vseikatos sutrikimas koks , nes jau su tiek savaiciu ir nt ryskus turetu , ir tikrai gine turetu matyti jau .. ir sirdute jau plakti . 4u.gif
Atsakyti
[ rugpjucio 10 pradejau truputi kraujuoti,bet tas kraujavimas vos keli lasai ir visai netoks kaip menesiniu,ta pacia pirma diena nulekiau pas gydytoja apziurejus ji pasake kad gimda tarsi buciau nešcia bet leliuko nematyti, suteike vilties kad jis dar keliauja... Gryzau truputi apsiraminus,bet sekancia diena vel biski patepe...paskambinau gydytojai kad toliau tepa liepe nusipirkt dupastono, nezinau ar sutapinas ar nuo jo bet po 2d vartojimo tepimas dingo...kaip paskaiciavau isviso tepe 6 dienas... Siandien nuejau pas gydytoja apžiurejo ir pasake kad viskas tas pat kaip pries savaite-nematyti...iki treciadienio dar db turiu gert tuos vaistus ir laukt dar savaite ar atsiras menesines ar ne... Pasak jos toki vos matoma testa laikyti galima kaip neigiama.... ;-( laabai liudna taip tikejaus,nes jauciu ir kitus galimus pozymius ne tik mm velavima... : krutine labai jautri,padidejus,papykina rytais,tingi ir mieguista esu.... Gal dar tiketis???
:-| ]
Atsakyti
QUOTE(gruodinuke12 @ 2012 08 20, 12:44)
[ rugpjucio 10 pradejau truputi kraujuoti,bet tas kraujavimas vos keli lasai ir visai netoks kaip menesiniu,ta pacia pirma diena nulekiau pas gydytoja apziurejus ji pasake kad gimda tarsi buciau nešcia bet leliuko nematyti, suteike vilties kad jis dar keliauja... Gryzau truputi apsiraminus,bet sekancia diena vel biski patepe...paskambinau gydytojai kad toliau tepa liepe nusipirkt dupastono, nezinau ar sutapinas ar nuo jo bet po 2d vartojimo tepimas dingo...kaip paskaiciavau isviso tepe 6 dienas... Siandien nuejau pas gydytoja apžiurejo ir pasake kad viskas tas pat kaip pries savaite-nematyti...iki treciadienio dar db turiu gert tuos vaistus ir laukt dar savaite ar atsiras menesines ar ne... Pasak jos toki vos matoma testa laikyti galima kaip neigiama.... ;-( laabai liudna taip tikejaus,nes jauciu ir kitus galimus pozymius ne tik mm velavima... : krutine labai jautri,padidejus,papykina rytais,tingi ir mieguista esu.... Gal dar tiketis???
:-| ]
jai nera dar tau 6-7 savaiciu , tai nieko ten ir nematys .. per mazai laiko
Atsakyti
sveikos 4u.gif as cia sitam skirely naujoke, tiesiog iskilo klausimelis ax.gif paskutiniu mm pradzia buvo 07 20, si men turejo prasideti 17d., bet ta diena prasidejo tik triju lasu patepliojimas rudai, kaip as vadinu "vamzdziu prasivalymas" biggrin.gif ir taip tesiasi dar ir sian, 17d dar pamaude pilva, krutu kaip ir neskauda, nepykina, nuotaiku kaita kaip visuomet, pas mane tai normalus dalykas biggrin.gif NT nesidariau, kazkaip gyvenu mintim, kad gal uzkibo ir nenoriu sugriauti iliuziju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 08 20, 20:21)
sveikos  4u.gif  as cia sitam skirely naujoke, tiesiog iskilo klausimelis ax.gif  paskutiniu mm pradzia buvo 07 20, si men turejo prasideti 17d., bet ta diena prasidejo tik triju lasu patepliojimas rudai, kaip as vadinu "vamzdziu prasivalymas"  biggrin.gif  ir taip tesiasi dar ir sian, 17d dar pamaude pilva, krutu kaip ir neskauda, nepykina, nuotaiku kaita kaip visuomet, pas mane tai normalus dalykas  biggrin.gif  NT nesidariau, kazkaip gyvenu mintim, kad gal uzkibo ir nenoriu sugriauti iliuziju  ax.gif

tai geriau pasidaryk nt , ir viskas bus aisq thumbup.gif ar tu nestuke.gif ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 08 20, 21:21)

Na jau šito jums niekas nepasakys iš forumiečių: laikiatės ar ne biggrin.gif , darykit NT ir viskas bus aišku, kam puoselėti tas iliuzijas? jei jos nepasiteisins tik širdį labiau skaudės mirksiukas.gif , o jei pamatysit II galėsit ramiai sau pilvuką augint ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 21 rugpjūčio 2012 - 16:36
QUOTE(padruzhke @ 2012 08 20, 22:21)
sveikos  4u.gif  as cia sitam skirely naujoke, tiesiog iskilo klausimelis ax.gif  paskutiniu mm pradzia buvo 07 20, si men turejo prasideti 17d., bet ta diena prasidejo tik triju lasu patepliojimas rudai, kaip as vadinu "vamzdziu prasivalymas"  biggrin.gif  ir taip tesiasi dar ir sian, 17d dar pamaude pilva, krutu kaip ir neskauda, nepykina, nuotaiku kaita kaip visuomet, pas mane tai normalus dalykas  biggrin.gif  NT nesidariau, kazkaip gyvenu mintim, kad gal uzkibo ir nenoriu sugriauti iliuziju  ax.gif

labas, kaip smagu 4u.gif visos datos atitinka su mano datom. na tai lauksim teigiamu atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Barbane @ 2012 08 21, 17:36)
Na jau šito jums niekas nepasakys iš forumiečių: laikiatės ar ne  biggrin.gif , darykit NT ir viskas bus aišku, kam puoselėti tas iliuzijas? jei jos nepasiteisins tik širdį labiau skaudės mirksiukas.gif , o jei pamatysit II galėsit ramiai sau pilvuką augint  ax.gif

As ir neprasau pasakyti ar laukiuosi biggrin.gif siaip mintimis pasidalinau ir tiek ax.gif galvoju dar pora dieneliu palaukti ir pasidaryti, man gydytoja praeita kart kai velavo mmm sake ner ko anksti darytis, geriau lukteleti kokia savaitele g.gif
Atsakyti
QUOTE(padruzhke @ 2012 08 21, 19:52)
As ir neprasau pasakyti ar laukiuosi  biggrin.gif  siaip mintimis pasidalinau ir tiek  ax.gif  galvoju dar pora dieneliu palaukti ir pasidaryti, man gydytoja praeita kart kai velavo mmm sake ner ko anksti darytis, geriau lukteleti kokia savaitele g.gif

Tai iš tų požymių sunku ką pasakyti, nes gali būti įsikalbėti jie iš didelio noro ax.gif , o dėl patepliojimo sakyčiau implantacija, bet lyg ir ne - vėloka jai būtų smile.gif . Aš nieko nelaukus daryčiausi testą, o tuo labiau jei mm jau vėluoja, tikrai rodys bet koks testukas jei laukiatės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mantuke @ 2012 08 19, 07:43)
Laba visom esamom ir busimom  nestuke.gif  Dabar jau tikrai jauciu kad esu  nestuke.gif  smile.gif  mm jau 3 dienos nera, krutine tuoj sprogs ir lb skaudi, valgau kaip uz du(mb taip sako),vis tempia pilvo apacia, y wc daznai lakstau, greit pavargstu ir einu popiecio su sunumi  smile.gif testai rodo dvi aiskias || rytoj hcg eisiu daryt nes pas gine dar negreit, eiles  verysad.gif

Tai jei jau ryskias II rodo, kam tau tas HCG. Testai II ryskiu juosteliu siaip sau nerodo.

QUOTE(Braskytee26 @ 2012 08 19, 15:18)
Na merginos, ką galiu pasakyti... Pasidariau šiandien testuką, tik jau kitos firmos, nei prieš tai naudojau ir jis labai gražiai parodė 2 juosteles smile.gif  nestuke.gif  thumbup.gif

Sveikinimai sulaukus norimo atsakymo!!! Dabar rupinkis savimi ir augink sau ramiai pilvuka!
Atsakyti