Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Carameline, laukiame kartu ( tai ir musu pirmas pabandymas), man ciklas labai panasus kaip ir tavo smile.gif Manau menesio pabaigoje rugsejo pradzioje zinosime abi laukiames ar ne : 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų gretas 4u.gif Su MB pirmas mėnuo kaip bandome stebuklėlį pasigauti, mm vėluoja kelias dieneles, bet turėjau streso labai didžiulio (laidotuvės, tiesa po jų sirgau kaip priklauso), testo neskubu daryti, nes jau nuo seno - pasidaryk testą - sulauksi mm iškart biggrin.gif Palauksiu dar savaitėlę ir tada žiūrėsim, gal pavyko rolleyes.gif
Atsakyti
Su testais as ir neskubu, bet jau taip smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2012 08 22, 14:12)
Su testais as ir neskubu, bet jau taip smalsu  ax.gif

Tai vat, kirba mintis pabandyti, nes ir pilvelį maudžia jau kelias dienas, krūtinė jau 2 savaitės kaip veda iš proto su skausmu ir dydžiu, ko nebuvo, dažniausiai tik kelios dienos iki mm prasidėdavo skausmai.. Bet bandau savo kantrybe biggrin.gif Bet labai jau noriu.. blush2.gif
Atsakyti
Na tavo atveju tai jau gal ir pabandyciau testuka, nes jei jau veluoja ir simptomai tokie, tai testas jau turetu viska parodyti smile.gif As kantrybes tiek netureciau biggrin.gif O man dar savaitele reiks luktereti, nes kol kas dar itariu nieko neparodys g.gif Bet siaip pasiskaicius, kad jum visom tokie simptomai yra, o man nieko, tai kazkaip itariu si menesi man nelabai pasiseks doh.gif
Atsakyti
O aš nesuprantu kam taip kankintis blink.gif , jei mm vėluoja bent dieną, pasiimi NT ir įsitikini kas kaip, bet koks testas jau parodys jei yra II ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barbane: 22 rugpjūčio 2012 - 15:22
Neskubu, nes kelios dienos visada gali būti plius minus, palauksiu dar kažkiek, kantrybės daug turiu, kad ir kaip knieti išbandyti smile.gif Nesinori pamatyti tik vieną I, tai ir tempiu laiką.. ax.gif
Atsakyti
Tada laukiam smile.gif Pranesk kai pasidarysi testuka rolleyes.gif
Atsakyti
Repka, kaip smagu laukti drauge! Kokie pozymiai pas tave siuo laikotarpiu? Siandien ryte neiskentusi pasidariau testa, taciau jis buvo neigiamas, labai tikiuosi kad paskubejau, bet taip kirbejo "o gal..." Taciau siandien itin smarkiai pradejo skaudeti krutine, ir speneliai jautresni/ skausmingesni nei iprasta. Taciau bijau prisivajot kad tai jau pirmieji pozymiai o ne pusseseres is raudondvario pranesimai apie atvykima (pagal cikla turetu atvykti sekmadieni, bet tikiuosi kad tures kitu planu ir mane aplenks). Labai idomu butu suzinoti ar krutines skausmas pries mmm ir pastojus yra toks pat?
Atsakyti
Repka, pranešiu kas vyksta mano fronte, tikiuosi naujienos bus geros smile.gif Su MB nutarėm gyventi įprastai, nes požymių nėra kažkokių, pilvas išsipūtęs, krūtinę visada prieš mm skauda, net labai (tik šį kartą kiek ilgiau tai tęsias), o ir alpstu pirmąją dieną, kad galva dažnai svaigsta dabar irgi nenaujiena, bent jau neprisigalvoju nebūtų dalykų biggrin.gif
Atsakyti
Carameline, pas mane pozymiu jokiu visai nera, viskas iprastai. Bet kazkaip nemanau, kad ne visoms ir jauciasi kazkas taip greit. O su testuku manau kiek paskubejai, jei tavo dienos tik sekmadieni, tai jei matysi, kad veluoja manau pasidaryk kita savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2012 08 22, 14:40)
Na tavo atveju tai jau gal ir pabandyciau testuka, nes jei jau veluoja ir simptomai tokie, tai testas jau turetu viska parodyti smile.gif As kantrybes tiek netureciau  biggrin.gif O man dar savaitele reiks luktereti, nes kol kas dar itariu nieko neparodys  g.gif Bet siaip pasiskaicius, kad jum visom tokie simptomai yra, o man nieko, tai kazkaip itariu si menesi man nelabai pasiseks  doh.gif

Nebutinai turi jausti pozymius. As pirmas 6 sav. jokiu pozymiu nejauciau, o krutine pradejo skaudeti, kai jau mmm gerokai velavo. Pykinimu taip ir nesulaukiau. Veliau vienintelis pozymis buvo svorio ir pilvo augimas. Tai kad cia labai individualus dalykas. Buna prisigalvoji visokiu pozymiu ir ateina mmm, o buna, kad nieko nejauti ir nestuke.gif
Atsakyti