Carameline, laukiame kartu ( tai ir musu pirmas pabandymas), man ciklas labai panasus kaip ir tavo
Manau menesio pabaigoje rugsejo pradzioje zinosime abi laukiames ar ne :
Sveikos, jungiuosi ir aš į jūsų gretas
Su MB pirmas mėnuo kaip bandome stebuklėlį pasigauti, mm vėluoja kelias dieneles, bet turėjau streso labai didžiulio (laidotuvės, tiesa po jų sirgau kaip priklauso), testo neskubu daryti, nes jau nuo seno - pasidaryk testą - sulauksi mm iškart
Palauksiu dar savaitėlę ir tada žiūrėsim, gal pavyko
Su testais as ir neskubu, bet jau taip smalsu
QUOTE(Repka @ 2012 08 22, 14:12)
Tai vat, kirba mintis pabandyti, nes ir pilvelį maudžia jau kelias dienas, krūtinė jau 2 savaitės kaip veda iš proto su skausmu ir dydžiu, ko nebuvo, dažniausiai tik kelios dienos iki mm prasidėdavo skausmai.. Bet bandau savo kantrybe
Na tavo atveju tai jau gal ir pabandyciau testuka, nes jei jau veluoja ir simptomai tokie, tai testas jau turetu viska parodyti
As kantrybes tiek netureciau
O man dar savaitele reiks luktereti, nes kol kas dar itariu nieko neparodys
Bet siaip pasiskaicius, kad jum visom tokie simptomai yra, o man nieko, tai kazkaip itariu si menesi man nelabai pasiseks
Neskubu, nes kelios dienos visada gali būti plius minus, palauksiu dar kažkiek, kantrybės daug turiu, kad ir kaip knieti išbandyti
Nesinori pamatyti tik vieną I, tai ir tempiu laiką..
Tada laukiam
Pranesk kai pasidarysi testuka
Repka, kaip smagu laukti drauge! Kokie pozymiai pas tave siuo laikotarpiu? Siandien ryte neiskentusi pasidariau testa, taciau jis buvo neigiamas, labai tikiuosi kad paskubejau, bet taip kirbejo "o gal..." Taciau siandien itin smarkiai pradejo skaudeti krutine, ir speneliai jautresni/ skausmingesni nei iprasta. Taciau bijau prisivajot kad tai jau pirmieji pozymiai o ne pusseseres is raudondvario pranesimai apie atvykima (pagal cikla turetu atvykti sekmadieni, bet tikiuosi kad tures kitu planu ir mane aplenks). Labai idomu butu suzinoti ar krutines skausmas pries mmm ir pastojus yra toks pat?
Repka, pranešiu kas vyksta mano fronte, tikiuosi naujienos bus geros
Su MB nutarėm gyventi įprastai, nes požymių nėra kažkokių, pilvas išsipūtęs, krūtinę visada prieš mm skauda, net labai (tik šį kartą kiek ilgiau tai tęsias), o ir alpstu pirmąją dieną, kad galva dažnai svaigsta dabar irgi nenaujiena, bent jau neprisigalvoju nebūtų dalykų
Carameline, pas mane pozymiu jokiu visai nera, viskas iprastai. Bet kazkaip nemanau, kad ne visoms ir jauciasi kazkas taip greit. O su testuku manau kiek paskubejai, jei tavo dienos tik sekmadieni, tai jei matysi, kad veluoja manau pasidaryk kita savaite
QUOTE(Repka @ 2012 08 22, 14:40)
Na tavo atveju tai jau gal ir pabandyciau testuka, nes jei jau veluoja ir simptomai tokie, tai testas jau turetu viska parodyti
As kantrybes tiek netureciau
O man dar savaitele reiks luktereti, nes kol kas dar itariu nieko neparodys
Bet siaip pasiskaicius, kad jum visom tokie simptomai yra, o man nieko, tai kazkaip itariu si menesi man nelabai pasiseks 
Nebutinai turi jausti pozymius. As pirmas 6 sav. jokiu pozymiu nejauciau, o krutine pradejo skaudeti, kai jau mmm gerokai velavo. Pykinimu taip ir nesulaukiau. Veliau vienintelis pozymis buvo svorio ir pilvo augimas. Tai kad cia labai individualus dalykas. Buna prisigalvoji visokiu pozymiu ir ateina mmm, o buna, kad nieko nejauti ir