QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 12, 16:19)
Na man irgi maude pilvo apacia kokia savaite,tikejaus jau bus uzkibe,ir dalinaus su merginom BT grafikais,visos labai gyre grafika,ir va se tau.. nukritau..

lauksiu kito ciklo dabar.. o ovuliacijos testai labai geras dalykas, parodo,kada bus ovuliacija.. as kaip pirkau elektroninius is Clearblue kompanijos,tai Sypsenele budavo,kaip arteja ov,ir reikia daryti ND,nes per 48 val.ivyksta ovuliacija..
Per kiek laiko tu pastojai su pirmaISiais?! Manasis taip nori leliuko jau,viska darau,kad greiciau uzkibtu..ir vitaminus geriu,ir alkocholio atsisakiau... ir sveikai maitinames..
O kiek laiko bandot?Man su pirma buvo nereguliarus ciklas kas 40 mzd dienu budavo ,tai pavyko ir trecio men na,o su mazyliu ,tai is vis nesupratau kaip ivyko .Buvo atvejai keli kai pries mm ir po nelabai stengdavomes pasisaugot ,tai taip ir gavosi.Net nesupratau kaip ,o mb tai juoktis pradejo sako pasveikink mane..........
As tau tai patariu nstresuot ,nes nuo stesu gi ir persileidimai ir t.t..buna .Kuo ilgiaiu lauks tuo smagiaiu bus kai suzinos..
Nusiramink ,sveikai maitinkis ir patariu sau prizadeti ,kad nedarysi nt kitus tarkim 2 ciklus kol gerokai nevieluos mmm.

Tiesiog pamirsk ,dziaukis vyro ir savo artumu ir stenkis neisileist tokiu minciu i galva apie nestuma .Tiesiog dziaukis ir viskas

Tas laukimas ir stresas daug blogiaiu padaro as vietoj tavo nei bt nematuociaiu ,nei ov daryciaiu .Pasakyk sau kad per ateinanti pusmeti pastosi ir nesvarbu kaip ir kada ..

Tai va cia mano nuomone as su pirma is pradziu dariaiu dariu nt ,laukiaiu laukiaiu ,taip prailgdavo dienos ,o kai jau su savim pasikalbejau ,kad kiti 2 ir 3 metu bando ir nepavykasta ,tai ko man cia taip greit turetu but ir uzkibo ta menesi