Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 11, 19:24)
Sveika, kiek skaiciau,ir kiek viena panele rase forumuose,kad labai padeda, ASHWAGANDHA (VYRAMS) IR SHATAVARI (moterims) siandien leksiu iki shopping centro paziureti ar pas mus tokiu yra,kiek zinau Lietuvoje yra tikrai.. apie 70 lt.

Bliamba, o as nete nerandu kad pas mus butu... Ar tikrai padeda? Ir ar abiems reikia is karto gert?
Atsakyti
QUOTE(pukeliuke @ 2012 10 12, 14:01)
As skaiciaiu ,kad daug moteru nepastodavo ,nes bandydavo pastoti ciklo vidury kai yra pagal knygas vaisingos dienos.Ir po to paiskejo ,kad ju vaisingiausios dienos yra is kart po mm arba pries pat pat jas.
O del pastojimo ,tai ir as nesuprantu manau gal ne.. g.gif  Bet ji del to folikulo keistai man snekejo na nzn ,bet susitarem kad per kitas mm spirale desim.As aplamai nelb zinau ten tu suptilybiu ,bet man keista pasirode ,kai pasake kad jau ivyko o ir didelis folikulas ,tai kaip cia suprast  g.gif Jei nestumas butu ,tai ji gal puslyte pamacius ,bet jei nesenai tik o ivyko ,tai per echo dar nesimatytu,net abejuju ar ir nt parodytu  g.gif  Esme ,kad nesenai nepasisugojom ir db panikuoju.. doh.gif
Na zodziu man uzsivire visa ta kose del to pakraujamimo ,nes man taip nebuna .Taip buna tik prasidejus mm ir joms baigiantis .

Nelabai suprantu,tai vaikelio tu nelabai nori? Na vaisingas dienas gali nustatyti,naudojant ovuliacijos testus,arba stebint Savo BT... pas mane si menesi ovuliacija buvo ciklo viduri,ciklas buvo 26 d. tai 13 d. ivyko o.. bet snd temperatura pakrito,tai reiskiasi niekas neuzkibo,nors ir taip lauktas buvo.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evasmit @ 2012 10 12, 14:04)
Bliamba, o as nete nerandu kad pas mus butu... Ar tikrai padeda? Ir ar abiems reikia is karto gert?

Na as pati tik siandien uzsisakiau.. Va toki uzsakiau suzadetiniui http://www.ajurvedav...c...uktai&id=21
o pati pasiemiau sau http://www.ajurvedav...c...uktai&id=26
Kiek rase is forumu merginos,kad geri jie.. nes skaite rusu forumuose.. manau turetu buti geri,nes organiniai yra,ir is zoleliu pagaminti.. tai viskas sutvarko moters organizme,ir vyro..
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 12, 16:06)
Nelabai suprantu,tai vaikelio tu nelabai nori? Na vaisingas dienas gali nustatyti,naudojant ovuliacijos testus,arba stebint Savo BT... pas mane si menesi ovuliacija buvo ciklo viduri,ciklas buvo 26 d. tai 13 d. ivyko o.. bet snd temperatura pakrito,tai reiskiasi niekas neuzkibo,nors ir taip lauktas buvo..  mirksiukas.gif

Jeigu butu ,tai butu ..Tikrai nezudyciaiu ,tik neplanavau daugiaiu leliuku ir tiek smile.gif Jei db butu ,tai dziaugciaius ,o jei ne tai deciaiu spirale smile.gif
O pilva vis dar maudzia ir i vakara dar labiaiu ir vel jau silpna darosi ir tas skausmelis toks lyg mm tuoj ,tuoj bus.Zodziu sulauksiu mb ir eisiu atsigult .
O del bt ,tai su pirma kai planavom ,tai bandizaiu as ja matuot ,bet nieko man ten nesigavo atibodo ir nematavau daugiaiu smile.gif O ov testu is vis akyse neesu macius blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliuke @ 2012 10 12, 14:13)
Jeigu butu ,tai butu ..Tikrai nezudyciaiu ,tik neplanavau daugiaiu leliuku ir tiek  smile.gif  Jei db butu ,tai dziaugciaius ,o jei ne tai deciaiu spirale  smile.gif
O pilva vis dar maudzia ir i vakara dar labiaiu ir vel jau silpna darosi ir tas skausmelis toks lyg mm tuoj ,tuoj bus.Zodziu sulauksiu mb ir eisiu atsigult .
O del bt ,tai su pirma kai planavom ,tai bandizaiu as ja matuot ,bet nieko man ten nesigavo atibodo ir nematavau daugiaiu  smile.gif O ov testu is vis akyse neesu macius  blush2.gif  smile.gif

Na man irgi maude pilvo apacia kokia savaite,tikejaus jau bus uzkibe,ir dalinaus su merginom BT grafikais,visos labai gyre grafika,ir va se tau.. nukritau.. wink.gif lauksiu kito ciklo dabar.. o ovuliacijos testai labai geras dalykas, parodo,kada bus ovuliacija.. as kaip pirkau elektroninius is Clearblue kompanijos,tai Sypsenele budavo,kaip arteja ov,ir reikia daryti ND,nes per 48 val.ivyksta ovuliacija..
Per kiek laiko tu pastojai su pirmaISiais?! Manasis taip nori leliuko jau,viska darau,kad greiciau uzkibtu..ir vitaminus geriu,ir alkocholio atsisakiau... ir sveikai maitinames..
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 12, 16:19)
Na man irgi maude pilvo apacia kokia savaite,tikejaus jau bus uzkibe,ir dalinaus su merginom BT grafikais,visos labai gyre grafika,ir va se tau.. nukritau.. wink.gif lauksiu kito ciklo dabar.. o ovuliacijos testai labai geras dalykas, parodo,kada bus ovuliacija.. as kaip pirkau elektroninius is Clearblue kompanijos,tai Sypsenele budavo,kaip arteja ov,ir reikia daryti ND,nes per 48 val.ivyksta ovuliacija..
Per kiek laiko tu pastojai su pirmaISiais?! Manasis taip nori leliuko jau,viska darau,kad greiciau uzkibtu..ir vitaminus geriu,ir alkocholio atsisakiau... ir sveikai maitinames..

O kiek laiko bandot?Man su pirma buvo nereguliarus ciklas kas 40 mzd dienu budavo ,tai pavyko ir trecio men na,o su mazyliu ,tai is vis nesupratau kaip ivyko .Buvo atvejai keli kai pries mm ir po nelabai stengdavomes pasisaugot ,tai taip ir gavosi.Net nesupratau kaip ,o mb tai juoktis pradejo sako pasveikink mane.......... doh.gif smile.gif
As tau tai patariu nstresuot ,nes nuo stesu gi ir persileidimai ir t.t..buna .Kuo ilgiaiu lauks tuo smagiaiu bus kai suzinos.. bigsmile.gif biggrin.gif
Nusiramink ,sveikai maitinkis ir patariu sau prizadeti ,kad nedarysi nt kitus tarkim 2 ciklus kol gerokai nevieluos mmm. smile.gif Tiesiog pamirsk ,dziaukis vyro ir savo artumu ir stenkis neisileist tokiu minciu i galva apie nestuma .Tiesiog dziaukis ir viskas smile.gif Tas laukimas ir stresas daug blogiaiu padaro as vietoj tavo nei bt nematuociaiu ,nei ov daryciaiu .Pasakyk sau kad per ateinanti pusmeti pastosi ir nesvarbu kaip ir kada .. smile.gif Tai va cia mano nuomone as su pirma is pradziu dariaiu dariu nt ,laukiaiu laukiaiu ,taip prailgdavo dienos ,o kai jau su savim pasikalbejau ,kad kiti 2 ir 3 metu bando ir nepavykasta ,tai ko man cia taip greit turetu but ir uzkibo ta menesi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliuke @ 2012 10 12, 14:31)
O kiek laiko bandot?Man su pirma buvo nereguliarus ciklas kas 40 mzd dienu budavo ,tai pavyko ir trecio men na,o su mazyliu ,tai is vis nesupratau kaip ivyko .Buvo atvejai keli kai pries mm ir po nelabai stengdavomes pasisaugot ,tai taip ir gavosi.Net nesupratau kaip ,o mb tai juoktis pradejo sako pasveikink mane.......... doh.gif  smile.gif
As tau tai patariu nstresuot ,nes nuo stesu gi ir persileidimai ir t.t..buna .Kuo ilgiaiu lauks tuo smagiaiu bus kai suzinos.. bigsmile.gif  biggrin.gif
Nusiramink ,sveikai maitinkis ir patariu sau prizadeti ,kad nedarysi nt kitus tarkim 2 ciklus kol gerokai nevieluos mmm. smile.gif  Tiesiog pamirsk ,dziaukis vyro ir savo artumu ir stenkis neisileist tokiu minciu i galva apie nestuma .Tiesiog dziaukis ir viskas  smile.gif  Tas laukimas ir stresas daug blogiaiu padaro as vietoj tavo nei bt nematuociaiu ,nei ov daryciaiu .Pasakyk sau kad per ateinanti pusmeti pastosi ir nesvarbu kaip ir kada .. smile.gif Tai va cia mano nuomone as su pirma is pradziu dariaiu dariu nt ,laukiaiu laukiaiu ,taip prailgdavo dienos ,o kai jau su savim pasikalbejau ,kad kiti 2 ir 3 metu bando ir nepavykasta ,tai ko man cia taip greit turetu but ir uzkibo ta menesi  smile.gif  4u.gif

Na mes dar tik antra cikla bandom... Kazkaip neina apie tai negalvoti,ir nesistengti.. schmoll.gif o del ov testu yra gerai,nes zinai,ar si menesi bus ovulaicija..! ;] zinau,kad geriau reikia apie tai negalvoti.
Bet nesuprantu kodel maudzia pilva virs svaites jau,ir niekaip mm nepramusa. sakau gal ta bt gali ir negerai rodyti.. ryt turetu buti mm,o nieko nera.. dariausi nestumo testa,pries kokias tris dienas,buvo neigiamas.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 12, 14:59)
Taigi anksti dar pasakyti.. raso kad po dvieju savaiciu NT darytis sake daktare..

Tai tas ir idomu kad ar laukiasi ar ne smile.gif
Papildyta:

Kiek rase is forumu merginos,kad geri jie.. nes skaite rusu forumuose.. manau turetu buti geri,nes organiniai yra,ir is zoleliu pagaminti.. tai viskas sutvarko moters organizme,ir vyro..
[/quote]
Aciu labai uz nuorodas. Bandysiu pas save susirast, jai ne prasysiu kad atsiustu kas is Lt.

O man mm prasidejo... nepavyko ir si karta.. sad.gif
Papildyta:
[quote=evasmit,2012 10 12, 16:14]
Tai tas ir idomu kad ar laukiasi ar ne smile.gif
Papildyta:

[/quote]
Aciu labai uz nuorodas. Bandysiu pas save susirast, jai ne prasysiu kad atsiustu kas is Lt.

O man mm prasidejo... nepavyko ir si karta.. sad.gif O bandom mes nuo liepos menesio praeitu metu. Gal ir man BT grafika pasidaryt.. Hm, tik nuo ko pradet?
[/quote]
Atsakyti
Gal ir man BT grafika pasidaryt.. Hm, tik nuo ko pradet?

Pradek nuo naujo ciklo, 5 diena po mm... matuok rytais. gali matuoti po liezuviu,ir makstyje.. as matuoju makstyje,nes sako,kad tai tiksliausiai parodo.. termometra laikyt 7 min.prie matuojant tempetarura turi buti minimum pamiegojus 3 val. negali issipti is lovos,pries matuojant,todel termometra nusikratyt pries einant miegoti! As uzsiregistravus tevudarzelis.lt,ten pildau savo raudonaji kalendoriu! biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Indrajaa_,2012 10 12, 16:31]

Aisku o po to duomenis i grafika sukelineji, o is kur ta grafika gauti, programele turbut reikia nusikuociut? As visai zalia siuose klausimuose... O tevu darzelyje taip pat esu uzsiregistravusi.. Aciu tau ax.gif
Atsakyti
[quote=evasmit,2012 10 12, 15:40]
[quote=Indrajaa_,2012 10 12, 16:31]

Aisku o po to duomenis i grafika sukelineji, o is kur ta grafika gauti, programele turbut reikia nusikuociut? As visai zalia siuose klausimuose... O tevu darzelyje taip pat esu uzsiregistravusi.. Aciu tau ax.gif
[/quote]

Nera uz ka! Ten raudonajam kalendoriui,yra parasyta KALENDORIUS, IR GRAFIKAS! ant grafiko paspausi ir gausis kreive tau! As nezinau ka su mano Bt TIKETIS, http://tevu-darzelis...928@120917aab98 ar prarasti jau sio menesio visus sansus? schmoll.gif
Atsakyti
ar prarasti jau sio menesio visus sansus? schmoll.gif
[/quote]
Aha, ka tik pastebejau.. Na zinok cia tik 1na diena nukrito temperatura, pabandyk rytoj, gal vis del to ivyks stebuklelis, nenuleisk ranku.. Na o as pradesiu tad savo rimciau prisiziuret ir skaiciuot.. Klausiu taves pagalbos jai ka, ok? smile.gif Jau turiu net klausimeli, kas tie trikdziai? Ir kada jie nutinka? wub.gif
Atsakyti
[quote=evasmit,2012 10 12, 17:18]

O man mm prasidejo... nepavyko ir si karta.. sad.gif O bandom mes nuo liepos menesio praeitu metu. Gal ir man BT grafika pasidaryt.. Hm, tik nuo ko pradet?
[/quote]
[/quote]
4u.gif 4u.gif Kitas kartas garantuos smile.gif 4u.gif
As tai kai db galvojau galvoaju ,kad gal..Tai jau visai ir nusivilciaiu jei nebutu ax.gif Dar kai laukiaiu prie kab atsidare duris ir veze akuseres vezimeli kur vaikiukus valo.Tai maciaiu mazyli ka tik gimusi guli sau pavalges ,toks mazytis wub.gif Negalejau patiket ,kad ir mano dar nesenei tokie buvo mazuciai wub.gif
O gal visai ir nieko tis lelius turet.. g.gif wub.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukeliuke: 12 spalio 2012 - 17:11