Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Trikdžiai. Pažymėkite jeigu vartojote alkoholį, blogai miegojote, sergate ir t.t. Tai gali veikti BKT, todėl RK atsižvelgs į šį pažymėjimą.
Jei turesi klausymu-klausk! o as lauksiu su viltim rytojaus! wink.gif
Papildyta:
[quote=pukeliuke,2012 10 12, 16:08]
[/quote]
4u.gif 4u.gif Kitas kartas garantuos smile.gif 4u.gif
As tai kai db galvojau galvoaju ,kad gal..Tai jau visai ir nusivilciaiu jei nebutu ax.gif Dar kai laukiaiu prie kab atsidare duris ir veze akuseres vezimeli kur vaikiukus valo.Tai maciaiu mazyli ka tik gimusi guli sau pavalges ,toks mazytis wub.gif Negalejau patiket ,kad ir mano dar nesenei tokie buvo mazuciai wub.gif
O gal visai ir nieko tis lelius turet.. g.gif wub.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
[/quote]

Nu tik..negalvok tik apie issivalima!!! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrajaa_: 12 spalio 2012 - 17:13
[quote=Indrajaa_,2012 10 12, 18:15]
Trikdžiai. Pažymėkite jeigu vartojote alkoholį, blogai miegojote, sergate ir t.t. Tai gali veikti BKT, todėl RK atsižvelgs į šį pažymėjimą.
Jei turesi klausymu-klausk! o as lauksiu su viltim rytojaus! wink.gif
Papildyta:

As tai kai db galvojau galvoaju ,kad gal..Tai jau visai ir nusivilciaiu jei nebutu ax.gif Dar kai laukiaiu prie kab atsidare duris ir veze akuseres vezimeli kur vaikiukus valo.Tai maciaiu mazyli ka tik gimusi guli sau pavalges ,toks mazytis wub.gif Negalejau patiket ,kad ir mano dar nesenei tokie buvo mazuciai wub.gif
O gal visai ir nieko tis lelius turet.. g.gif wub.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif
[/quote]
Nu tik..negalvok tik apie issivalima!!! schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
[/quote]
Na man siandien del kazkokiu priezasciu gine tokia minti uzmete..Kad jeigu butu ,taigi tu gali rinktis..
Apsimeciaiu ,kad nieko nesupratau..
Na tikrai negaleciaiu su antru buvo minciu ,bet kai atejo laikas ..apsisukau ir isejau.Dabar net negera paidaro kai pagalvoju ,kad galejau tokia kvailyste padaryt .Jei jam kas nutiktu numirciaiu turbut..
Man butu tas pats kas savo tryju metuku mergyte prieit ir... Brrrr.....Dievas dave burna ,duos ir duonos ,o dar jei pasistengi ,tai gal ir dar daugiaiu smile.gif
As jau baigiu nupust cia pasakoju kaip nepanikuot.. biggrin.gif O pati nuo to neaiskumo ir nezinomybes nupusiu tuoj doh.gif
Atsakyti
Pukeliuke:
O kaip su kraujo tyrimais?! nenori pasidaryt?! jie anksciau,juk parodo,ar yra nestumas,ar ne.. ? rolleyes.gif
Kiekados aborto nedaryciau,nors tu ka.. cia neina uzkibti leliukui,kaip taip norisi,o kaip kitiems sekasi,nenori ir uzkimba..
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 12, 18:24)
Pukeliuke:
O kaip su kraujo tyrimais?! nenori pasidaryt?! jie anksciau,juk parodo,ar yra nestumas,ar ne.. ?  rolleyes.gif
Kiekados aborto nedaryciau,nors tu ka.. cia neina uzkibti leliukui,kaip taip norisi,o kaip kitiems sekasi,nenori ir uzkimba..

Na cia klausimas ,bet jei nt nerodo,tai ir tas dar manau neparodys ,nes cia man aisku ,kad niekas neaisku .Siandien ryte mano vakaryksciam nt buvo kazkas ,bet po laiko ir manau ,kad gal cia mano vaizduote.Bandziau nufotkint ,bet su fotiku is vis nesimato.
Bet jau nedaug truksta ,kad nulekciau pasidaryt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukeliuke: 12 spalio 2012 - 17:32
QUOTE(pukeliuke @ 2012 10 12, 17:08)

Tikiusi, labai labai tikiuosi.. Klausyk, palik viska kaip yra ir lauk naujienu negrauzdama saves wink.gif Bus vaikelis, bus ir dziaugsmas, na o jai nebus tai turi 2 nuostabius maziukus jau smile.gif Viskas ok!!! Vaikai dievo dovana.. Tik as kazkodel dar negavau sios dovaneles...
Atsakyti
QUOTE(evasmit @ 2012 10 12, 18:49)
4u.gif  4u.gif Kitas kartas garantuos  smile.gif  4u.gif
Tikiusi, labai labai tikiuosi.. Klausyk, palik viska kaip yra ir lauk naujienu negrauzdama saves wink.gif Bus vaikelis, bus ir dziaugsmas, na o jai nebus tai turi 2 nuostabius maziukus jau smile.gif Viskas ok!!! Vaikai dievo dovana.. Tik as kazkodel dar negavau sios dovaneles...

Gausi tikrai ,kai maziausiai to tiekiesies bus tik bigsmile.gif smile.gif Linkiu tau to .Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliuke @ 2012 10 12, 16:31)
Na cia klausimas ,bet jei nt nerodo,tai ir tas dar manau neparodys ,nes cia man aisku ,kad niekas neaisku .Siandien ryte mano vakaryksciam nt buvo kazkas ,bet po laiko ir manau ,kad gal cia mano vaizduote.Bandziau nufotkint ,bet su fotiku is vis nesimato.
Bet jau nedaug truksta ,kad nulekciau pasidaryt..

Ne per anksti.. katik knygoj paskaiciau kada galima nutatyti pagal kraujo tyrimus.. cia raso kad anksti,po dvieju savaiciu nuo pastojimo!
Atsakyti
QUOTE(evasmit @ 2012 10 12, 16:04)
Bliamba, o as nete nerandu kad pas mus butu... Ar tikrai padeda? Ir ar abiems reikia is karto gert?

aš rašiau, ar padeda nelabai dar žinau.. pati su vyru tik pirma savaitę kaip geriam, mes pasitikim rytų medicina ajurveda, kitaip sakant natūraliais produktais.. tad nusprendėme pabandyt, nes jau beveik metai kaip nieko nepavyksta pagaut.. skaičiau rusų atsiliepimus tai labai geri, va čia: http://www.woman.ru/...thread/3933598/ o čia daugiau parašyta: http://www.herbalter...nyiy-koren.html
na bet velgi kitos po mėnesio jau laukiat rezultatų, nėra tokio vaisto nuo kurio iškart būtų galima pastot.. aš juos kolkas planuoju gerti be pertraukos, juolabiau kad ir šiokių tokių bėdeliu moteriškų turiu, nuo kurių rašo kad ši žolė padeda.. kolkas jaučiu keistus pojūčius lyg būčiau nestuke.gif na bet jei ne tai vadinasi tikrai stiprus dalykas, jei tik pradėjus gert jaučiasi poveikis.. dar kart pabrėžiu, neturiu supratimo ar tai padeda, iš kitų gražių atsiliepimų susidariau nuomonę ir nusprendžiau pabandyt.. matysim ar bus rezultatai.. smile.gif
p.s gausim lupt ir šioje temoje, kad ne i tema kalbam.. ax.gif

Atsakyti
man tai abu nestuke.gif išdavė mano super mega padidėjusi ir sujautrėjusi uoslė wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergytes, noriu jungtis ir as i jusu laukainciu bureli..planuojam leliuka jau apie puse metu, bet labai neisijauciam..labiau megaujames dar ax.gif ir va si cikla kazkaip keistai jauciuosi.. g.gif truputi krutine padidejus, jauciu kazkokius keistus pojucius pilvo apacioje, rytais gal kaip i pykinima panasaus jausmas, o dar siandien viduryje ciklo pasirode ir kraujas blink.gif pries kelias dienas NT dariausi bet nieko nerode..tai tyliai bijau dziaugtis..bet gal tai jau kazkas uzkibo.. ax.gif dabar lauksiu mmm..tikiuos nesulauksiu... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybeee: 15 spalio 2012 - 09:13
Maybeee,

Linkiu, kad pojuciai pasitvirtintu 4u.gif Mes irgi kaip ir jus planuojame, bet tuo megaujames,neskaiciuojam,nematuojam biggrin.gif

Tik kad pirma cikla man visi pozymiai pasireiske biggrin.gif Bet cia turbut is prisiskaitymo apie tuos pozymius ir noro biggrin.gif
Ir dar mane pykino nuo folio, tai nebegeriu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mereveja: 15 spalio 2012 - 11:10
QUOTE(mereveja @ 2012 10 15, 11:06)
Maybeee,

Linkiu, kad pojuciai pasitvirtintu 4u.gif Mes irgi kaip ir jus planuojame, bet tuo megaujames,neskaiciuojam,nematuojam biggrin.gif

Tik kad pirma cikla man visi pozymiai pasireiske biggrin.gif Bet cia turbut is prisiskaitymo apie tuos pozymius ir noro biggrin.gif
Ir dar mane pykino nuo folio, tai nebegeriu schmoll.gif

ir jums sekmes 4u.gif
man taip kyla noras dar viena testa pagadinti..bet turbut reikia susilaikyti ir laukti mmm laiko..

o tu foli geri po valgio? g.gif
Atsakyti