Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(maybeee @ 2012 10 15, 11:47)
kiek jus laiko jau planuojat? g.gif

neilgai. 3 CIKLAS.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 15, 12:49)
neilgai.  3 CIKLAS.. wink.gif

oi mergyt, tai siulyciau mesti visus perdetus planavimus ir tiesiog megautis..nes jei nuo tiek taip uzsiciklinsi, zirniukas neskubes ateiti..stresuojantis organizmas jam nepatinka..
gyva pavyzdi turiu..draugai du metus stengesi..ejo per visas klinikas, daresi visokius tyrimas, bet sako sveiki,o zirniukas neateina..bet galu gale sulauke.. po to drauge sako, na pailsesim metelius ir tada jau prasedim planuoti,nes vel greit nepavys..tai nemaste, neplanavo, ir po 3 men uzkibo, dar jiems nepradejus nei stengtis... ka reiskia, kai megaujes,o ne kai darai kaip darba 4u.gif linkiu atsipalaiduot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maybeee: 15 spalio 2012 - 12:54
QUOTE(maybeee @ 2012 10 15, 11:53)
oi mergyt, tai siulyciau  mesti visus perdetus planavimus ir tiesiog megautis..nes jei nuo tiek taip uzsiciklinsi, zirniukas neskubes ateiti..stresuojantis organizmas jam nepatinka..
gyva pavyzdi turiu..draugai du metus stengesi..ejo per visas klinikas, daresi visokius tyrimas, bet sako sveiki,o zirniukas neateina..bet galu gale sulauke.. po to drauge sako, na pailsesim metelius ir tada jau prasedim planuoti,nes vel greit nepavys..tai nemaste, neplanavo, ir po 3 men uzkibo, dar jiems nepradejus nei stengtis... ka reiskia, kai megaujes,o ne kai darai kaip darba 4u.gif  linkiu atsipalaiduot 4u.gif

Jo reikai save kazkaip nuraminti,ir stengtis negalvoti apie tai.. taip bandysiu ir daryti smile.gif gal drug kazkas ir pavyks greiciau :)Ir esu uz,kad reikia gerti vitaminus,ir stiprinti imumine sistema.. dar kaip ziema arteja,gripai visokie..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrajaa_: 15 spalio 2012 - 13:00
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 15, 12:57)
Ir esu uz,kad reikia gerti vitaminus,ir stiprinti imumine sistema.. dar kaip ziema arteja,gripai visokie..

na sakau, cia kiekvieno pasirinkimas..mes imunine sitema ir vitaminus stengiames imti is naturalaus maisto rolleyes.gif nesiskundziam lyg ir biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maybeee @ 2012 10 15, 12:02)
na sakau, cia kiekvieno pasirinkimas..mes imunine sitema ir vitaminus stengiames imti is naturalaus maisto rolleyes.gif  nesiskundziam lyg ir biggrin.gif

na maista gera renkames,kur daug vitaminu butu.. o tie vitaminai kur uzsisakiau, tai pagaminta indijoje, is zoleliu visokiu, organiniai..
Atsakyti
Mano pirmi nestuke.gif požymiai: padidėjusi jautri krūtinė ir aštri uoslė.
Atsakyti
QUOTE(Radado @ 2012 10 15, 12:09)
Mano pirmi  nestuke.gif požymiai: padidėjusi jautri krūtinė ir aštri uoslė.

Kiek laiko laukiesi jau? smile.gif
Atsakyti
5 pilnos savaitėlės ir pora dienų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Radado @ 2012 10 15, 12:33)
5 pilnos savaitėlės ir pora dienų smile.gif

Oj tai smagu! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(maybeee @ 2012 10 15, 13:47)
kiek jus laiko jau planuojat? g.gif
na as apie vitaminus turiu savo nuomone...sakyciau kuo maziau chemijos, geriau naturaliau tuos vitaminus reikia gauti..bet aisku cia kiekvieno pasirinkimas..ir siaip nespjaunu ir as i tuos vitaminus (kalbu apie tuos kurie kolpleksai yra)..bet galvojam,jei jau daugiau kaip po metu nepavyks, tada jau pasitarus su gydytoju imisimes chemijos... blush2.gif

Skaitau tavo postus ir atrodo lyg pati rasyciau juos drinks_cheers.gif
Mano tas vitaminu pabandymas tik irode kad gal ju visai nereikia...nes siaip negeriu vitaminu ir visokios chemijos biggrin.gif
Zinoma kai jau yra problema tada kitas reikalas g.gif
Atsakyti
[quote=Indrajaa_,2012 10 12, 17:15]
Trikdžiai. Pažymėkite jeigu vartojote alkoholį, blogai miegojote, sergate ir t.t. Tai gali veikti BKT, todėl RK atsižvelgs į šį pažymėjimą.
Jei turesi klausymu-klausk! o as lauksiu su viltim rytojaus! wink.gif
Papildyta:

Aciu tau labai uz paaiskinimus smile.gif

Papildyta:
[quote=Allegria,2012 10 12, 18:47]
aš rašiau, ar padeda nelabai dar žinau.. pati su vyru tik pirma savaitę kaip geriam, mes pasitikim rytų medicina ajurveda, kitaip sakant natūraliais produktais.. As taip pat radau parduotuve pas save kur parduoda.. Bandysiu ir as kuo greiciau isigyti!!! Sekmes mums smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 15, 11:46)
Sveika,pas mane irgi buvo pojuciu,kaip nesciosios,sugadinau kelis testus anksciau laiko.. galvojau kad jau uzkibo,kazkas.. bet ta diena kaip turejo buti mm,ju ir sulaukiau smile.gif si cikla tikrai lauksiu mm,ir jei ne,tada tik NT darysiuos smile.gif

As irgi kiek jau esu tu testu pagadinusi, o mm paima ir ateina ta pacia diena ciut ne ta pacia valanda, kaip laikrodis... verysad.gif
Papildyta:
Indraaja, kaip jautiesi, kaip temperatura laikosi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evasmit @ 2012 10 15, 13:53)
As irgi kiek jau esu tu testu pagadinusi, o mm paima ir ateina ta pacia diena ciut ne ta pacia valanda, kaip laikrodis...  verysad.gif
Papildyta:
Indraaja, kaip jautiesi, kaip temperatura laikosi?  ax.gif

Sveika smile.gif atejo mato drauges i svecius.. anksciau sveciuodavosi 5 dienas.. siandien tik 3 ,o kraujo isvis mazai,tepliojimas toks..tai nelb suprantu kas cia darosi schmoll.gif
o BT snd http://tevu-darzelis...928@1210138ad2d kaip pirma diena tik matuoju smile.gif
Atsakyti