Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Alekto @ 2012 10 21, 17:13)
Džiaugtis galit biggrin.gif

Labai to noriu wub.gif
Atsakyti
Esu čia naujokė. Su vyru planuojame vaikelį jau nuo naujų metų, bet niekaip nepavyksta. Turiu PKS. Rugpjūčio mėnesį buvo atlikta laparoskopija, jos metu pašalinta cista. Tikriausiai ji ir trugdė pastojimui. Gydytojas po mėnesio leido pradėti vėl planuoti. Tai šį ciklą darbavomės smile.gif Vaisingos dienos 11-13. Mėnesinės turėtų būti 28. Jaučiu tik tai, kad krūtinė labai skausminga. Testui manau dar per anksti. Tad bandysiu laukti bent savaitgalio smile.gif Prisijungiu prie laukiančiųjų ax.gif
Atsakyti
[quote=Venecija_,2012 10 18, 14:19]
mergaites smile.gif bet jus ne manot kad apie bt matavima reiketu kalbeti ne sioje temoje smile.gif

ups, gerai, tad pratesime tema kitur, o ne cia.. Atsiprasau.. O kur snekama apie BT?
Atsakyti
Mmm turi ateiti uz kokiu 8 dienu, nt daryti be jokios abejones per anksti, o as jau "jauciu" ax.gif sleikstuly, bus ir mane jauciu pagave isivaizduojami pozymiai blush2.gif bet kuriuo atveju reik dar savaite nesulaukt mmm ir bandyt testintis smile.gif
Atsakyti
O man dar tik baigiasi mm šį mėnesį, tad laukia ilgas laukimas ir tikėjimas.. Du ciklus jau nepavyko unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie visų planuojančių 4u.gif vis paskaitinėju temą,nes su vyru taip pat planuojame leliuką smile.gif BT nematuoju, mm bus 28 dieną, todėl kito ciklo metu stengsimės gerai atlikt namų darbus biggrin.gif labai labai norime mažo stebukliuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starrgirl @ 2012 10 22, 18:36)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie visų planuojančių  4u.gif  vis paskaitinėju temą,nes su vyru taip pat planuojame leliuką smile.gif BT nematuoju, mm bus 28 dieną, todėl kito ciklo metu stengsimės gerai atlikt namų darbus  biggrin.gif  labai labai norime mažo stebukliuko smile.gif

Sveika prisijungusi! 4u.gif Visos tikimes,kad aplankys gandrai mus smile.gif ka anksciau,ka veliau smile.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 10 22, 17:33)
O man dar tik baigiasi mm šį mėnesį, tad laukia ilgas laukimas ir tikėjimas.. Du ciklus jau nepavyko  unsure.gif

Nenukabink Nosies! schmoll.gif Mes irgi bandom 3 menesi..dabar OV turetu buti ant dienu... 2Ciklai dar nera daug ,taip,kad nepergyvenk,pasiseks! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rrasytia @ 2012 10 22, 14:07)
Mmm turi ateiti  uz kokiu 8 dienu, nt daryti be jokios abejones per anksti, o as jau "jauciu"  ax.gif  sleikstuly, bus ir mane jauciu pagave isivaizduojami pozymiai blush2.gif  bet kuriuo atveju reik dar savaite nesulaukt mmm ir bandyt testintis  smile.gif

Jauti kokius pozymius? g.gif g.gif Na jo NT anksti daryti dar.. yra testu kurie iki 4 d.mm parodo,laukiesi ar ne bigsmile.gif tai teks dar palaukti smile.gif
Atsakyti
Merginos, čia tema apie pirmuosius nėštumo požymius. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteaba @ 2012 10 22, 12:49)
Esu čia naujokė.

QUOTE(Rrasytia @ 2012 10 22, 16:07)
bet kuriuo atveju reik dar savaite nesulaukt mmm ir bandyt testintis  smile.gif

QUOTE(vėjo_blaškoma @ 2012 10 22, 19:33)
O man dar tik baigiasi mm šį mėnesį, tad laukia ilgas laukimas ir tikėjimas..

QUOTE(starrgirl @ 2012 10 22, 20:36)
Sveikos merginos, jungiuosi ir aš prie visų planuojančių  4u.gif

QUOTE(Ragany @ 2012 10 22, 22:29)
Merginos, čia tema apie pirmuosius nėštumo požymius.  doh.gif

Va ir as norejau klausti - kokie cia tu is eiles prisijungianciu merginu "pirmieji nestumo pozymiai"? doh.gif
Atsakyti
10 DPO vėl testuką pasidariau (šiandien), ir išryškėjo antra labai jau nedrasi juostelė bigsmile.gif wub.gif , tikiuosi mmm diena eis ir praeis ir nelabūjų nesulauksiu, be to vis dar nėra apetito, ir kuo toliau tuo labiau, reikia prisiminti, kad reikia pavalgyti unsure.gif , nukrito 1 kg, nors toks lausmas, kad ant krūtinės po vieną kg prisidėjo.

truputį nedrasu , kad pradėjo pilvą pamaudent, panašiai kaip prieš mmm, nors šiek tiek tas jausmas skiriasi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valentukė: 23 spalio 2012 - 10:39
QUOTE(Valentukė @ 2012 10 23, 09:38)
10 DPO vėl testuką pasidariau (šiandien), ir išryškėjo antra labai jau nedrasi juostelė bigsmile.gif  wub.gif , tikiuosi mmm diena eis ir praeis ir nelabūjų nesulauksiu, be to vis dar nėra apetito, ir kuo toliau tuo labiau, reikia prisiminti, kad reikia pavalgyti  unsure.gif , nukrito 1 kg, nors toks lausmas, kad ant krūtinės po vieną kg prisidėjo.

truputį nedrasu , kad pradėjo pilvą pamaudent, panašiai kaip prieš mmm, nors šiek tiek tas jausmas skiriasi  unsure.gif

Tai galima tyliai tave sveikinti 4u.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valentukė @ 2012 10 23, 11:38)
truputį nedrasu , kad pradėjo pilvą pamaudent, panašiai kaip prieš mmm, nors šiek tiek tas jausmas skiriasi  unsure.gif

normalu wink.gif
man su abiem nėštumais pilvą maudendavo pradžioje. toks kaip tempimo jausmas
Atsakyti