Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Ragany @ 2012 10 22, 22:29)
Merginos, čia tema apie pirmuosius nėštumo požymius.  doh.gif

QUOTE(gretusiu @ 2012 10 22, 22:46)
Va ir as norejau klausti - kokie cia tu is eiles prisijungianciu merginu "pirmieji nestumo pozymiai"?  doh.gif

Jau turbūt ketvirti metai vis užsuku į šią temutę. Ir visada čia jungias merginos,laukdamos tos antrosios juostelės.Tokia sakyčiau tarpinė stotelė tarp planavimo ir nėštukių plepesių rolleyes.gif
Atsakyti
o man ir vel si temute netinka... idomu ar yra temute - planuojanciu pasnekesiai, taip kaip pvz vestuviu planuojamciu merginu skyrelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evasmit @ 2012 10 23, 15:32)
o man ir vel si temute netinka... idomu ar yra temute - planuojanciu pasnekesiai, taip kaip pvz vestuviu planuojamciu merginu skyrelis smile.gif

Prašom: PLANUOJANČIŲ PAŠNEKESIAI Kiek tik nori planiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes as cia kaip ir naujoke, bet is kitos puses kaip ir nebe, planuojam jau kokis 5m, jau buvau rankas ir kojas nuleidus doh.gif , siaip siandien jau 31ciklo diena, o buna 28, i nuotaikos kaitas nekreipiau demesio man daznai buna pries mmm, jau gera savaite krutine durniuoja tai pabriksta tai skauda, tai vel normaliai, pilvo apacia maudzia, ir pradeda pykint karts nuo karto, NT bijau daryt nes jau belekiek esu pridarius pries 3metus, tai bijau to jausmo kai ziuri ir nieko nematai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smelio kopos @ 2012 10 23, 16:49)
sveikutes as cia kaip ir naujoke, bet  is kitos puses kaip ir nebe, planuojam jau kokis 5m, jau buvau rankas ir kojas nuleidus doh.gif , siaip siandien jau 31ciklo diena, o buna 28, i nuotaikos kaitas nekreipiau demesio man daznai buna pries mmm, jau gera savaite krutine durniuoja tai pabriksta tai skauda, tai vel normaliai, pilvo apacia maudzia, ir pradeda pykint karts nuo karto, NT bijau daryt nes jau belekiek esu pridarius pries 3metus, tai bijau to jausmo kai ziuri ir nieko nematai verysad.gif

Sveika.. Bet pasidarytum,ir butu viskas aisku.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(smelio kopos @ 2012 10 23, 18:49)
sveikutes as cia kaip ir naujoke, bet  is kitos puses kaip ir nebe, planuojam jau kokis 5m, jau buvau rankas ir kojas nuleidus doh.gif , siaip siandien jau 31ciklo diena, o buna 28, i nuotaikos kaitas nekreipiau demesio man daznai buna pries mmm, jau gera savaite krutine durniuoja tai pabriksta tai skauda, tai vel normaliai, pilvo apacia maudzia, ir pradeda pykint karts nuo karto, NT bijau daryt nes jau belekiek esu pridarius pries 3metus, tai bijau to jausmo kai ziuri ir nieko nematai verysad.gif

Pasidarykit. Pas mane požymių ne marios. Testas vaiduoklį parodė 13DPO, šiandien 22DPO. Pykint nepykina, kartais tik negera kažkiek. Pilvo apačią pamaudena, kartais lengviau, kartais stipriau, kartais išvis nemaudžia. Krūtinė įdomi, bet ne jautri ir nepadidėjus. Vakare skausmingesnė, ryte atleidžia, kol į vakarą vėl ima paskaudėt. Speneliai netamsėja.
Atsakyti
tai va va speneliai, man ir nepatamseja, siandien net ir BT pasimatavau rode 36.9, siaip ant durniaus, visa cikla nematavau nakti taip maude pilva galvojau kad jau mmm prasideda, bet kol kas dar ne, varysiu testo pirkt g.gif
Atsakyti
Na pas mane dar keturios dienos iki mm.. o testas jau rodo vaiduokliuka smile.gif manau, kad kartais tikrai neverta laukti tos mm dienos smile.gif aisku, dar neaisku, ar tas vaiduokliukas neisnyks, bet siand ryskesnis nei vakar - tai turiu vilties mmm diena pamatyt du riebius bruksniukus smile.gif
Atsakyti
pas mane tai jau apie 4 d kai turejo but mmm, tai vis su baime kad nesulaukciau verysad.gif , nu testas viska parodys
Atsakyti
Laikau kojas sukryžiavus kad visoms būtų nestuke.gif ir nelabosios nepareitų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2012 10 24, 08:30)
Na pas mane dar keturios dienos iki mm.. o testas jau rodo vaiduokliuka smile.gif manau, kad kartais tikrai neverta laukti tos mm dienos smile.gif aisku, dar neaisku, ar tas vaiduokliukas neisnyks, bet siand ryskesnis nei vakar - tai turiu vilties mmm diena pamatyt du riebius bruksniukus smile.gif

Tai gaL GAlima jau tyliai sveikinti tave 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smelio kopos @ 2012 10 24, 08:37)
pas mane tai jau apie 4 d kai turejo but mmm, tai vis su baime kad nesulaukciau verysad.gif , nu testas viska parodys

Laukiam laukiam rezultatu !!!! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Valentukė @ 2012 10 24, 09:11)
Laikau kojas sukryžiavus kad visoms būtų  nestuke.gif  ir nelabosios nepareitų 4u.gif

ax.gif D i ausy,kad isgirstu!
Atsakyti
nu va pasidariau testa, ir kuo aiskiausiai neigiamas, aisku biski susinervinau, bet dar lauksiu ryt ryto nusipirkau kelis, tai bandysiu, bet jau seniai yra buve kad tiek uzsitestu
Atsakyti