Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Repka @ 2012 08 28, 22:56)
Testa dariau vakar ir siandien, o mmm mano turetu buti sekmadieni, na plius minus kelios dienos gali svyruoti. O siandien testukas parode lygiai po 15 min antra juostele, na bet ne tokia ryskia kaip kontroline  g.gif

didziausi tau sveikinimai 4u.gif nestuke.gif 4u.gif
nuosirdziai linkiu dziaugtis nestuminiu laiku blush2.gif moters gyvenime jis stebuklingas,nepaprastas blush2.gif jeeezau kaip fainai wub.gif
Atsakyti
LelinA, labai aciu uz optimizma, bet dar neskubu dekoti. Viskas isaiskes jei tikrai nesulauksiu mmm. smile.gif Tiesa sakant jau pradedu ir pati galvoti jei juostele antra isryskeja po numatyto laiko arba "ant ribos" tai kartais pradedu jau abejot ir is vis ar tie testai ne farmacininku triukas, kad tos juosteles isryskeja tik veliau vien tam, kad suabejotum ir pirktum dar viena... Zodziu jau pradedu visko prisigalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2012 08 29, 10:14)
LelinA, labai aciu uz optimizma, bet dar neskubu dekoti. Viskas isaiskes jei tikrai nesulauksiu mmm.  smile.gif  Tiesa sakant jau pradedu ir pati galvoti jei juostele antra isryskeja po numatyto laiko arba "ant  ribos" tai kartais pradedu jau abejot ir is vis ar tie testai ne farmacininku triukas, kad tos juosteles isryskeja tik veliau vien tam, kad suabejotum ir pirktum dar viena... Zodziu jau pradedu visko prisigalvot  biggrin.gif

ner uz ka blush2.gif as visu nestukiu pilveliais dziuagiuosi wub.gif

negalvok taip,mazai kam testukai meluoja,juk ir po nustatyto laiko jei nestumo ner tai nieko ir nepamatysi,veliau isryskeja,nes hormono mazai dar to leliukinio.tad dziaukis sau ramiai thumbup.gif
Atsakyti
Aciu aciu LelinA dar karteli, o kita savaite turbut jau tvirtai galesiu pasakyt kaip ten as thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2012 08 29, 13:38)
Aciu aciu LelinA dar karteli, o kita savaite turbut jau tvirtai galesiu pasakyt kaip ten as  thumbup.gif

Mano panasi situacija kaip ir tavo. Dariausi testuka siryt-neigiamas. Bet mano dienos tik sekmadieni pasirodyt turetu, tai galvoju gal dar nepalaidot vilties, ankstoka gal verysad.gif
O tave labai sveikinu, tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Ikco, koki testa dareisi? Nes tau ir labai anksti dar kad kazka tiksliai parodytu, nes as specialiai ieskojau pacio jautriausio, kuris rodo po 7-10 dienu, nes kiti, kaip puodukas, tai rodo tik nuo 10 dienos, na bent taip raso. ir is tikro siandien ryte dar del idomumo padariau ne toki jautru ir juostele buvo tikrai labai vos vos matoma smile.gif
Atsakyti
PE
QUOTE(Repka @ 2012 08 29, 16:19)
Ikco, koki testa dareisi? Nes tau ir labai anksti dar kad kazka tiksliai parodytu, nes as specialiai ieskojau pacio jautriausio, kuris rodo po  7-10 dienu, nes kiti, kaip puodukas, tai rodo tik nuo 10 dienos, na bent taip raso. ir is tikro siandien ryte dar del idomumo padariau ne toki jautru ir juostele buvo tikrai labai vos vos matoma   smile.gif

As dariausi pigu testa, turiu ju prisipirkus pilna maisa is amazon, tai negaila gadint rolleyes.gif palauksiu iki savaitgalio, nes be karscio bangu ir galvos skausmo svaigimo visi pozymiai kaip per pms g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikco: 29 rugpjūčio 2012 - 15:08
QUOTE(Repka @ 2012 08 29, 15:19)
Ikco, koki testa dareisi? Nes tau ir labai anksti dar kad kazka tiksliai parodytu, nes as specialiai ieskojau pacio jautriausio, kuris rodo po  7-10 dienu, nes kiti, kaip puodukas, tai rodo tik nuo 10 dienos, na bent taip raso. ir is tikro siandien ryte dar del idomumo padariau ne toki jautru ir juostele buvo tikrai labai vos vos matoma  smile.gif

o koki tu dareisi??? kai laukiausi pirmo,dariausi bitutes kasete,iki mm savaite buvo,tai po 30min isryskejo blanki juostele.jie ner lb jautrus man rodos,o tie kur db prdavynejami dtest ar kaip ten tokie melyni ar raudoni uzrasai,tai kazkaip man laaabai nepatinka,net nzn kodel
Atsakyti
"RapiPreg" zydras- rozinis pakelis su bijunu kazokiu smile.gif raso kad 7-10 dienu nuo pastojimo. Aisku apie ji as visokiu atsiliepimu prisiskaiciau, kad meluoja ir pan, na bet pabandziau tai ir darausi tik ta kurio rezultatai mane labiausiai tenkina, is visu bandytu ryskiausia juostele gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Repka @ 2012 08 29, 17:59)
"RapiPreg" zydras- rozinis pakelis su bijunu kazokiu smile.gif raso kad 7-10 dienu nuo pastojimo. Aisku apie ji as visokiu atsiliepimu prisiskaiciau, kad meluoja ir pan, na bet pabandziau tai ir darausi tik ta kurio rezultatai mane labiausiai tenkina, is visu bandytu ryskiausia juostele gaunasi  biggrin.gif

Sveikinu nestuke.gif 4u.gif 4u.gif ne veltui per draugų vestuves susilaikei nuo šventimo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, jei apie pirmus nėštumo požymius, ti galiu pasakyti, kuždėjo širdelė, kad angeliukas bando patogiai įsitaisyti savo naujuose "namukuose", pasidariau dBest testą, per išsiblaškymą rezultatą pažiūrėjau tik po 8 min , pasiskaitinėjusi internete apie testuko atsiliepimą, netvėriau kailiu... sakau nejau apgavo ir tik šiaip pasirodė II brukšniukai, šnd pasidariau kitą testuką Easy Cup ir kuo gražiausiai švyti teigiamas atsakymas...o šiaip kankina nemiga (vis galvojau, kas čia darosi, kad vis 2 val. nakties atsibundu ir užmiegu 3val.), paskui, krutinės skausmas, toks jausmas, kad susprogs... viduje - skrandyje, atrodo, kad laksto drugeliai...esu be galo laiminga..dbr tik laukiu vizito pas gydytoją...smile.gif
Atsakyti
Amfii dideliausi ir nuosirdziausi sveikinimai. Aukit dideli ir stiprus! Kiek laiko planavot angeliuka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carameline: 30 rugpjūčio 2012 - 20:12