Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Carameline @ 2012 08 26, 08:14)
Labas rytas mergaites, esu visiskai pasimetusi... Siandien nuo pat ryto pasidariau testuka (puoduka) pradziai rode viena ryskia juostele, kol nubraukiau asara ir pasiguodziau vyrui po kurio laiko pasiziuriu kad isryskejusi antroji (ne itin ryski bet puikiai matoma). Ka tai galetu reiksti?

Tai reiskia, kad galima sveikinti 4u.gif bet po keliu dienu pasidaryk dar viena testa. Man buvo taip.. Pirmas testas tik po valandos parode antra neryskia juostele, paskui pasidariau dar 5 kasdien, vel rode neryskias, bet jos jau per 5 min isryskedavo, o dar po keliu dienu pasidarius antroji juostele sviete ryskiau, nei pirma 4u.gif
Atsakyti
SekaPirkioj, labai noreciau jau pradeti dziaugtis ir svesti su pieniskais kokteiliais biggrin.gif taciau dar labai bijau. Pasidarysiu keleta testu savaites begyje o tada jau labai tikiuosi kad galesiu jums pranesti dziugia zinia
Atsakyti
QUOTE(Carameline @ 2012 08 26, 09:14)
Labas rytas mergaites, esu visiskai pasimetusi... Siandien nuo pat ryto pasidariau testuka (puoduka) pradziai rode viena ryskia juostele, kol nubraukiau asara ir pasiguodziau vyrui po kurio laiko pasiziuriu kad isryskejusi antroji (ne itin ryski bet puikiai matoma). Ka tai galetu reiksti?

Sveika, kiek zinau testo po 10 minuciu vertinti nebegalima, jei isryskejo 10 min laikotarpy, tai turbut butu galima sveikinti g.gif cia mano nuomone, kiek as zinau apie testukus 4u.gif
Atsakyti
Esu ir as apie tai girdejusi, taciau daugelio testu instrukcijose yra parasyta kad po 5 min rezultato nevertinti, o sio testo instrukcijoje parasyta kad rezultatas gali buti matomas po 3-10 min. Manau nieko nebus reiks palaukt keleta dieneliu ir pakartot.
Atsakyti
QUOTE(Carameline @ 2012 08 26, 11:28)
Esu ir as apie tai girdejusi, taciau daugelio testu instrukcijose yra parasyta kad po 5 min rezultato nevertinti, o sio testo instrukcijoje parasyta kad rezultatas gali buti matomas po 3-10 min. Manau nieko nebus reiks palaukt keleta dieneliu ir pakartot.

Aš taip pat neskubėčiau džiaugtis, dažniausiai po kiek laiko visur ta juostelė antra paryškėja dėl to, kad sušlampa, bet tikiuosi šiuo atveju ten vaiduokliukas ir po kelių dienų galėsim jau sveikinti tave 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, noriu jūsų paklausti ar gali būti, kad vis dėl to laukiuosi.
Paskutinės mmm buvo labai negausios ir trumpos, truko tik 2 dienas, kraujavo labai silpnai ir šiek tiek rudai unsure.gif dar prieš mmm dažnai bėgiojau į wc, skaudėjo krūtinę, buvau visas nervų kamuoliukas, po mmm pastebėjau, kad pakilo, padidėjo pilvo apačia, maudžia apačioj, iš pradžių maudė tik dešinę pusę, dabar jau abi. Pasidariau NT rodė neigiamą, vėliau išryškėjo vaiduokliukas.
Pas gydytoją užsirašiau tik rugsėjo pradžiai, o pas ginę vietų iš vis iki rugsėjo 24 nėra.. O taip neramu, kažkaip ne taip skauda... Gal kam taip buvo?
Atsakyti
[quote=Salt,2012 08 26, 18:27]
Sveikos mamytės, noriu jūsų paklausti ar gali būti, kad vis dėl to laukiuosi.
Paskutinės mmm buvo labai negausios ir trumpos, truko tik 2 dienas, kraujavo labai silpnai ir šiek tiek rudai unsure.gif dar prieš mmm dažnai bėgiojau į wc, skaudėjo krūtinę, buvau visas nervų kamuoliukas, po mmm pastebėjau, kad pakilo, padidėjo pilvo apačia, maudžia apačioj, iš pradžių maudė tik dešinę pusę, dabar jau abi. Pasidariau NT rodė neigiamą, vėliau išryškėjo vaiduokliukas.
Pas gydytoją užsirašiau tik rugsėjo pradžiai, o pas ginę vietų iš vis iki rugsėjo 24 nėra.. O taip neramu, kažkaip ne taip skauda... Gal kam taip buvo?
[pasidaryk dar kelis nt . eik privaciai pas gune kokia jai turi galimybe , kartais buna ne nestumas o koki liga , cia nzn . o kaip krutine , vis dar skaudanti ? didesne , areoles patamsejusios. jai taip, tai tu nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
O gal galit patart kur Kaune būtų galima privačiai nueit? Krūtinė lyg vis dar didesnė, bet net nebežinau... tiek kartų į ją žiūrėjau unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos, na va igyju vis daugiau vilties kad viskas bus gerai biggrin.gif snd ryte pasidariau eurovaistines testuka ir pasirode grazus vaiduokliukas. Dar po kurio laiko darysiu puoduka kad buti visiskai tikra. Nors abejones kelia dar tai kad pozymiu visiskai jokiu, bet gal busiu viena is laiminguju kuriu nekankina pykinimai, nuotaiku kaitos ir pan.
Atsakyti
Carameline, man ir panasi situacija, pasidariau testuka ir pradzioj nieko... Po mazdaug 15 -20 minuciu isryskejo gan ryski antra juostele smile.gif Tai as ir pasimetus, nes raso kad vertinti galima testa ne veliau nei po 15 minuciu. Pirkau viena jautriausiu, bent kaip man sake vaistinese, testu. Tai vat ir nezinau ka daryti, matyt gausiu po savaites pakartot smile.gif O del puoduko tai palyginau instrukcijas, paziurejau, kad jis maziau jautrus tai pasilikau sekanciam kartui biggrin.gif ]

Na o tau dideliausi sveikinimai valiooo biggrin.gif
Atsakyti
Carameline, sveikinimai didžiausiu tapus nestuke.gif 4u.gif

Repka, kiek tau dar liko iki mm? Kaip vestuvės? smile.gif
Atsakyti
O sveikute Varona Ivanovna, vestuves labai super pasvenciau kiek drinks_cheers.gif nors ir nesmarkiai biggrin.gif
O liko 3- 5 dienos iki mm

O kaip tau vestuves, ar smagiai pasibuvot? smile.gif
Atsakyti