Sveiki, vis paskaitau bet pasakyt neturiu ka... Dirba vyrai ir tiek, o svarbiausia kad padeti negaliu

Tai vyras jau pats sake kad baigia "suplysti"

Nu bet jau siandien blokelius atveze tai vyksta antro a. griovimo darbai ir jau prades muryti priestata

Dukryte serga tai prie namo ilgai nebuvau... vakar kai pamaciau net juokas paeme - vieni griuvesiai. Dabar suprantu kodel rekonstrukcija visada buna daug brangesne
Beja is kur perkat mediena stogui? Ar is privatininku ar kur kitur? Jau liepe pasirupinti. Ar impregnuojat patys ar jau impregnuota perkat? Gal kokiu nebrangininku kontaktu turit ir galit i AZ ar cia?

Aciu.
Del Smeg ir virtuviu.... Apie Smeg esu tik geru atsiliepimu girdejusi. Nors tai ne musu stilius Smeg'ai man super atrodo

Ypac saldytuvai... o jei dar spalvoti...
Del interjero tikrai pritariu, kad nebutina, kad jis butu grynai klasikinis su tokia buitine technika. Mano sesuo yra ale klasikinio, bet ne to "perdeto" megeja. Ji tiesiog megsta detales klasikines. Pas ja kambarys su virtuve sujungtas. Zidinys modernus, virtuves baldai irgi sakyciau, sofa odine moderni. Viskas atrodo tikrai suderinta (padejo dizaineris interjero). Tiesiog kaip ir buvo mineta reikia suzaisti su rankenelemis, ciaupais kitomis detalemis
QUOTE(Ručike @ 2012 09 19, 12:27)
Reikia info
Kokiu atstumu sodinami medeliai ir krumai nuo namo ir nuo kaimynu tvoros bei kokiu atstumu vienas tarp kito ?Reikia STR paskaityti, bet kiek domejausi pries pora metu tai bijau sumeluot bet medziai gal net apie 3m buvo o krumai priklausomai nuo ju tipo ir aukscio. Kazkur nuo 0,5 iki 1,5m. Tiksliu skaiciu tikrai nepamenu. Zinau, kad atsisakem tos minties, nors labai norejau laikinai "uzsidengti" nuo vienu kaimynu.