SVEIKI,gal kas kasetes pruda,kiek kainuoja jo iskasimas ir gal kontaktus galit duoti
terasos duris darykit varstomas .Kiek girdėjau,tai tos stumdomos sunkios,vaikai ir net mamos negali jų taip paprastai ir lengvai atstumt.
QUOTE(lettaa* @ 2012 09 20, 10:13)
Laba visiem,
padėkit apsispręst,kokias terasos duris dėtis,stumdomas ar varstomas? Labiau patiktų stumdomos,bet kažin kaip su sandarumu ir langai bus 3 stiklų,gal sunku bus stumdyt ? kokias jus dėjotės?
padėkit apsispręst,kokias terasos duris dėtis,stumdomas ar varstomas? Labiau patiktų stumdomos,bet kažin kaip su sandarumu ir langai bus 3 stiklų,gal sunku bus stumdyt ? kokias jus dėjotės?
Mes dejomes stumdomas irgi 3 stiklu. Meluociau, jei sakyciau, kad labai lengvai stumdosi, bet sandarumas kolkas abejoniu nekelia, tikrai tvirtai uzsidaro. Ziuresim, kaip atrodys ziema
Papildyta:
QUOTE(airise @ 2012 09 20, 20:32)
terasos duris darykit varstomas .Kiek girdėjau,tai tos stumdomos sunkios,vaikai ir net mamos negali jų taip paprastai ir lengvai atstumt.
Na nera jos vienu pirsteliu varstomos, be kad suaugusi moteris neatstumtu- pasakos
QUOTE(Mistika... @ 2012 09 20, 22:48)
Mes dejomes stumdomas irgi 3 stiklu. Meluociau, jei sakyciau, kad labai lengvai stumdosi, bet sandarumas kolkas abejoniu nekelia, tikrai tvirtai uzsidaro. Ziuresim, kaip atrodys ziema
O stumdomas rinkomes pagrinde del to, kad kambaryje sutaupyti vietos, nes netoli stoves pietu stalas. Kolkas tokiu pasirinkimu tikrai nesigailiu 
Papildyta:
Na nera jos vienu pirsteliu varstomos, be kad suaugusi moteris neatstumtu- pasakos
Na nebent duru plotis butu kokie 3 metrai
O kas liecia ju sandaruma, tai siai dienai man jos atrodo net sandaresnes uz varstomas
Ziuresim, kaip bus veliau...
Papildyta:
O nesidomejote kiek isbrangsta tokia sistema,palyginus su durim?
QUOTE(biesas66 @ 2012 09 20, 22:01)
O nesidomejote kiek isbrangsta tokia sistema,palyginus su durim?
apie pusantro tūkst.lt lyg tai.
QUOTE(airise @ 2012 09 20, 23:08)
apie pusantro tūkst.lt lyg tai.
apie 900 lt brangiau
Papildyta:
Kokius langus dėjotės, domimės "Langų konstrukcijos" vokiškais Gealan langų profiliais ir Bodesos langais,atrodo profilis tvirtesnis Gealan langų ir varstymo mechanizmas geresnis,tik tiek kad Bodesos profilis platesnis,gal siluma geriau laikosi.Kokių pastebėjimų turit? Namas nedidukas 120 kvadratu
mūsų Duruvos langai,bet ne platūs,nors ir trijų stiklų.
Laba, man jau irgi reiktu vel langais pradeti dometis... Gal galit parasyt pagrindines rimciausias firmas i kurias verta kreiptis del tikrai siltu langu
Beja ar medzio imitacija gali buti ivairiu atspalviu ar buna tik kokia viena?
Beja ar medzio imitacija gali buti ivairiu atspalviu ar buna tik kokia viena?
ar apsiltintus pamatus butina nutepti hidroizoliacine medziaga ar galima iskart armuoti ir tinkuoti?
Kaip gerai, kad pasidomejau ir neprisipirkau ivairiu medeliu iskart. Pasirodo kaulavaisiai sodinami tik pavasari 
Klausykit, o yra kokia firma, kuri galetu ateiti nuzymeti ribas man sklypo. Yra vienas kuoliukas ismeigtas kampe, bet iskur man zinot jog jis vietoje ?
kazin kiek tokia paslauga kainuoja ?
Klausykit, o yra kokia firma, kuri galetu ateiti nuzymeti ribas man sklypo. Yra vienas kuoliukas ismeigtas kampe, bet iskur man zinot jog jis vietoje ?
QUOTE(Ručike @ 2012 09 21, 11:59)
Tai aisku
Papildyta:
Beja gal kas samdet interjero dizainerius arba bent kainomis siaulieciu domejotes? Kazi kiek kainuoja vien tik vietu parinkimai (elektra, santechnika, zidinys ir tt)? Ir kiek kainuoja jei dirba nuo A iki Z? Vaikstineja po parduotuves renka ir derina spalvas ir tt?
Ziuriu jau nuo pamatu statybininkai pradejo klausinet kur WC kaip bus pasuktas, kur zidinys ir tt