QUOTE(RiMami @ 2008 08 28, 14:33)
Ačiū ačiū. Nu man net šaldytuve tada nestingo. Bet tai kai supili užpilą su želatina ant pomidorų, tai juos dar reikia kaitint puode po to, kaip žinot kiek, kad neperkaistų tas užpilas, nes jaučiu aną kart taip ir perkaitinau, o tada kaput ir nestingsta. O tu neturi kokio patikrinto recepto su proporcijm?
As tau ryt galesiu parasyt,nes namie turiu,nu arba vakare tikslais proporcijas apie pomidorus su zelatina,gerai?
O kaitinau tikrai neilgai,gal 15 min.
Tai as istiprinu zelatina,o tas marinatas atvesinamas ganetinai ir tada supilama istirpinta zelatina,tai kai uzpili pomidorus pravesusiu uzpilu ir pakaitini 15 min,tai nera ilgai ir manau zelatina turi gerai laikytis,juolab kad zelatinos as dejau daugiau nei recepte.tai ryt imesiu
O acto niekada as nepadauginu,nes sugadina skoni,man per daug acto-nilabai.Pernai puske toki grazu trilitrini dave su iv.darzovem,kad galvojau jetau kaip skanu,viska l.graziai atrode,bet..kai atidariau stiklaini,tai net kvapas galvojau uzmus ir skonis

,viska ismeciau..