labai paprastai darau ,sudedu pomidorus ir ant ju uzpilu pavirtas sultis ,,,ir taip 3 kartus palaikant po kokiu 10min.....i sultis dedu tik druska ,,,kad skanu butu,viskas
Niu va savaitgali marinavom su drauge pomidorus savo sultyse(pagal mochiutes receptuka) , labai skanu
, nezinau gal kas jau ir rashe toki recepruka,jei ne tai ash parashysiu.
labai paprasta...
Nulupi odeles nuo pomidoro, juos supjaustai gabalais(mes dalinom pomidora i 4 dalis) sudedi i stiklainius, i 1litro stilainiuka idedi 1v.š druskos, ir 1 v.š cukraus, pipiru, sudet pomidorus ir pasterizuoti 45minutes, uzsukti ir laukti ziemos...
labai skanu
P.S. Jokio acto

Nulupi odeles nuo pomidoro, juos supjaustai gabalais(mes dalinom pomidora i 4 dalis) sudedi i stiklainius, i 1litro stilainiuka idedi 1v.š druskos, ir 1 v.š cukraus, pipiru, sudet pomidorus ir pasterizuoti 45minutes, uzsukti ir laukti ziemos...

P.S. Jokio acto
QUOTE(Agnieshkan @ 2008 09 01, 13:11)
perziurejau... Tik vat nelabai suprantu kam reikia acto deti... juk jie patys savaime turi rugshties daug
,

Na, aš tik daviau nuorodas

QUOTE(RiMami @ 2008 09 02, 00:30)
Na, aš tik daviau nuorodas
. Pati išvis net pomidorų sulčių nemėgstu ir rašiau, kad pomidorų savo sultyse nedarau. Pagal pirmą nuorodą ten rašo, kad acto galima ir nedėti
ir ten gi jo labai mažai reikia. Šiaip tai ten tokie patikimi receptai, aš jau nevieną esu išbandžius
Gal tau atsakys merginos, kurios daro pomidorus savo sultyse 

daryti padažą žiemai, forume yra daug receptų, adžika irgi skanu
oi aš jau turbūt pavėlavau porą metų

oi aš jau turbūt pavėlavau porą metų

QUOTE(IVEDA @ 2006 09 03, 23:14)
[COLOR=red]Sveikutės.
Gelbėkit .Bijau į šiltnamį įeiti.Kažkoks pomidorų kerštas.Raudonuoja,trūkinėja ir marinavimui netinka-per dideli - į stiklainį netelpa.Apie 15 cm.skersmuo.Gal žinot ką iš tokių monstrų galima žiemai pagamint?

Aš pasiūlyčiau mišrainę su paprikom, svogūnais ir maltais pomidorais

Beje, ačiū dziunkai

na va, merginos, padariau 8 stiklainius pomidoru ir 3 pomidoru padazo, jau daugiau kaip savaite, laikosi gerai, aciu visoms