QUOTE(comep @ 2012 08 06, 09:16)
sveikos 
as vakar buvau popietiniam filme su vienu vaikinuku is interneto, grizau apie 18val, zodziu paziurejom filma, isgerem kavos ir namo..
manau daugiau nesusitiksim.. nu ***** jau koks 5 is eiles, nu nesu gi jau tokia lieva
tai sedejau vakar kambary ant grindu, geriau avietines pasukas ir valgiau baronkas

as vakar buvau popietiniam filme su vienu vaikinuku is interneto, grizau apie 18val, zodziu paziurejom filma, isgerem kavos ir namo..
manau daugiau nesusitiksim.. nu ***** jau koks 5 is eiles, nu nesu gi jau tokia lieva

tai sedejau vakar kambary ant grindu, geriau avietines pasukas ir valgiau baronkas

žinok ir man tas pats... nueidavau į pasimatymą, atrodydavo viskas liux, ir kalba rišasi ir simpatiškas vyriokas, ale niekada daugiau nebesulaukdavau antro pakvietimo...
tad dabar į pasimatymus ir nebevaikštau - o kam švaistyti laiką...
QUOTE(Seila @ 2012 08 06, 10:04)
nezinau ka pasakyti...as saves dazniausiai klausiu kodel man nepatinka tie kuriems as patinku,ir tyli tie kurie mane suzavi ir kojas pakerta...

pritariu, kas man patinka, tas mane ignoruoja. o kas man nepatinka, priskrenta kaip lapas prie šiknos