Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

labas rytas 4u.gif nu ir rytas doh.gif darbe košmaras... lotuliukas.gif
QUOTE(comep @ 2012 08 06, 09:16)
sveikos wink.gif
as vakar buvau popietiniam filme su vienu vaikinuku is interneto, grizau apie 18val, zodziu paziurejom filma, isgerem kavos ir namo..
manau daugiau nesusitiksim.. nu ***** jau koks 5 is eiles, nu nesu gi jau tokia lieva huh.gif
tai sedejau vakar kambary ant grindu, geriau avietines pasukas ir valgiau baronkas  biggrin.gif

žinok ir man tas pats... nueidavau į pasimatymą, atrodydavo viskas liux, ir kalba rišasi ir simpatiškas vyriokas, ale niekada daugiau nebesulaukdavau antro pakvietimo...
tad dabar į pasimatymus ir nebevaikštau - o kam švaistyti laiką...

QUOTE(Seila @ 2012 08 06, 10:04)
nezinau ka pasakyti...as saves dazniausiai klausiu kodel man nepatinka tie kuriems as patinku,ir tyli tie kurie mane suzavi ir kojas pakerta... unsure.gif  g.gif

pritariu, kas man patinka, tas mane ignoruoja. o kas man nepatinka, priskrenta kaip lapas prie šiknos doh.gif
Atsakyti
Su naujos savaites pradzia 4u.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 05, 21:55)
O iš tiesų reikėtų sustoti 4u.gif  na žinai, kad gyvenimo pabaigoj netektų mąstyt apie tai, kad visą laiką kažkur bėgai, darei ir dar nežinia ar to tau tikrai reikėjo ir jauteis laiminga 4u.gif  Vat, pvz., vienas mano pažįstamas išsikraustė į Havajus ir gyvena sau po palmėm, nei mokesčiai, nei dar kažkas jam nereikalinga rolleyes.gif  o kita pažįstama kurį laiką gyveno ir dirbo Afrikoj, o dabar kažkur Pietų Amerikoj mokytojauja smile.gif  Pagalvoju, bet kokia laisvė iš tiesų gyvent taip kaip nori TU, o ne kaip kiti tikisi, kad tu gyvensi rolleyes.gif  Nekaupia tie pažįstami nei daiktų, nei nekilnojamojo turto, tiesiog gyvena...aš tik pažiūriu Facebook'e kaip jiems sekasi ir tiek smile.gif

net susigraudinau verysad.gif ...toks gyvenimas visuomet buvo ir manau bus mano svajone, keliavau kol galejau... kol sveikata nesuslubavo verysad.gif...trapus tas gyvenimas...

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 05, 23:24)
ne, nieko daugiau neberase smile.gif nors ir nelabai yra ka atrasyt i mano toki atsakyma OK biggrin.gif nebent teisintis pradet ir pan... smile.gif palnuosiu geriau pasimatyma su kitu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pritariu...imkis kito vaikino drinks_cheers.gif
QUOTE(comep @ 2012 08 06, 10:56)
skanu labai, turiu namie dar 3 baronkas ir maza indeli pasuku su slyvomis, bus vakarui  biggrin.gif

megstu barankas...ir mazas, ir dideles bigsmile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

po sporto thumbup.gif biski nagams dar uzlekiau apsipirkt ax.gif

aj, vakar gavau vestuviu foto, kur vienas svecias fotkino bigsmile.gif ax.gif

as taip cia siandien pagalvojau zinokit... g.gif uzkniso mane pergyventi del bernu doh.gif nu rimtai, kiek galima? unsure.gif jeigu vaikinas nevertina kad noriu su juo bendrauti, buti su juo, eina jis tada kaku unsure.gif gyvensiu dabar del saves unsure.gif labai noriu ismokti elgtis su vyrais taip, kaip jie su mumis unsure.gif pirmas kandidatas jau yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba ryta, merguciai po super savaitgalio as cool.gif
QUOTE(meyle @ 2012 08 03, 16:59)
marmaliade, į dieną po naujieną čia pas mus... doh.gif Viskas buvo puiku ir tiesiog dingo?.. doh.gif

QUOTE(kissa666 @ 2012 08 03, 19:43)
ta pati situacija kas ir pas mane  doh.gif

Tai [pasirodo, jo telefonas "sustreikavo", o kadangi abu ambicingi, tai nei vienas neskambino lotuliukas.gif paskui jam daejo, kad zinutes neissisiuncia, nes kazkoks klientas rekvizitu negavo lotuliukas.gif aisku, as jau ji nurasiau, jis sake butu dar kazkiek pabandes ir irgi nurases lotuliukas.gif sako, galvojau gal drauga turejai, kuris buvo isvaziaves ir dabar gryzo lotuliukas.gif
Tai atsiprasiau is sodybos ir abu susikrovem tases ir isvarem y ventes raga, o paskui i Nida... Visa nusvilau... Va kaip buna, o kartais galvoji, kad va cia man neraso, nes nepatinku, o priezastis buna, tokia, kurios is pirmo karto nepagalvosi lotuliukas.gif arba tiksliau nesitiki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2012 08 06, 11:56)
Va kaip buna, o kartais galvoji, kad va cia man neraso, nes nepatinku, o priezastis buna, tokia, kurios is pirmo karto nepagalvosi  lotuliukas.gif arba tiksliau nesitiki  biggrin.gif

na pas mane tikrai ne ta situacija, nes jau savaite laiko unsure.gif
Atsakyti
bajeris šiandien... gaunu sms iš savo to mechaniko, su kuriuo bendravom prieš 2 mėn...tipo kaip man sekasi, kad manes nepamiršo, kad prisimena mane, kad tikisi, jog išklausysiu .... doh.gif kai parašiau, kad tiesiog buvau sąžininga ir nenorėjau žaisti jo jausmais (nors įsimylėjo turbūt per pirmą realų pasimatymą)... atsakymas - kad mane pamirš, padės kitos panos... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lyg man tai rūpėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 06, 12:39)
bajeris šiandien... gaunu sms iš savo to mechaniko, su kuriuo bendravom prieš 2 mėn...tipo kaip man sekasi, kad manes nepamiršo, kad prisimena mane, kad tikisi, jog išklausysiu ....  doh.gif kai parašiau, kad tiesiog buvau sąžininga ir nenorėjau žaisti jo jausmais (nors įsimylėjo turbūt per pirmą realų pasimatymą)... atsakymas - kad mane pamirš, padės kitos panos...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif lyg man tai rūpėtų  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
totaliai trenktas biggrin.gif

labas dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 06, 12:39)
atsakymas - kad mane pamirš, padės kitos panos...  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif lyg man tai rūpėtų  lotuliukas.gif

kaip jiems viskas lengva atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2012 08 06, 12:47)
totaliai trenktas  biggrin.gif
labas dienas  4u.gif

aha, todėl greit viską ir baigiau biggrin.gif o jis mat vis kas mėnesį profilaktiškai parašo, ar neapsigalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kissa666 @ 2012 08 06, 12:50)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 06, 12:50)

nu jei nera jausmu, tai ir lengva biggrin.gif
QUOTE(rimkka @ 2012 08 06, 12:55)
aha, todėl greit viską ir baigiau biggrin.gif o jis mat vis kas mėnesį profilaktiškai parašo, ar neapsigalvojau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
drinks_cheers.gif

ydomu ko jis cia taip nori lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 06, 12:02)
na pas mane tikrai ne ta situacija, nes jau savaite laiko  unsure.gif

tai spjaut reikia...
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2012 08 06, 13:04)
tai spjaut reikia...

po biski spjaunu unsure.gif biski sunku... bet nieko ax.gif gal siandien dar su drauge susimatysiu, tai noriu kai ka suzinoti apie ji as.. g.gif na apie sita situacija... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2012 08 06, 13:04)
ydomu ko jis cia taip nori  lotuliukas.gif
[

kas žino, nebesigilinu smile.gif
Atsakyti