Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Cherry, mano darbas netoli Vingio parko, tai kaimynės beveik biggrin.gif Reiks gal nakvot darbe per Gagos koncertą lotuliukas.gif

Seila, gerų atostogų !!! O kur nori traukt rudeniop? bigsmile.gif

Laira, o kada Tu skrendi į Bodrumą? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 08 rugpjūčio 2012 - 10:15
QUOTE(Ethella @ 2012 08 08, 10:12)
Seila, gerų atostogų !!! O kur nori traukt rudeniop?  bigsmile.gif

noriu ten kur karsta bus, kai cia bus dede rudenelis atkeliaves... blush2.gif ax.gif Zinai, daug kur noretusi, bet ziuresiu pirmiau ar turesiu kompanija, kad ir i Egipta vel lekciau...Svarbiausia jog oras ir kaina butu padori... rolleyes.gif
Atsakyti
Labas miargiukai, vis paskaitau paskaitau, kaip ten jus, bet vis laiko pritruksta, kazka parasyti.
Meyle didziausi sveikiniami, tau gimtadienio proga...kai grisim butinai atsvesim mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 08 08, 10:12)

Seila, gerų atostogų !!! O kur nori traukt rudeniop?  bigsmile.gif

Laira, o kada Tu skrendi į Bodrumą?  bigsmile.gif

Prisidedu ir as prie linkejimu 4u.gif Praleisk atostogas gerai mirksiukas.gif
Ethella, as planuoju rugsejo pradzioje, tikslaus laiko dar nezinau, nes mergaite is agenturos pataria dar palaukti...nes man nera jokio skirtumo kada tad pabandysim pagauti gera pasiulyma 4u.gif

QUOTE(Seila @ 2012 08 08, 10:20)
noriu ten kur karsta bus, kai cia bus dede rudenelis atkeliaves... blush2.gif  ax.gif Zinai, daug kur noretusi, bet ziuresiu pirmiau ar turesiu kompanija, kad ir i Egipta vel lekciau...Svarbiausia jog oras ir kaina butu padori... rolleyes.gif

as ir is siltus keliones renkuosi, kada jau LT vesoka, norisi vasara prasiilginti ax.gif
Atsakyti
Baikit atostogaut! Nervuojat darbo liaudį lotuliukas.gif

Ethella, gal LRT darbuojies? Nes tada ne beveik, o tikrai kaimynės esam rolleyes.gif

Kol kas dar į jokius karštus kraštus nenoriu, bet vėlyvą rudenį pasidegint turbūt būtų nuostabu bigsmile.gif
Atsakyti
Cherry, nea ne LRT, bet LRT netoli 4u.gif Ot kaimynkos drinks_cheers.gif

Atsakyti
Pirmiausiai tai mūsų jauniausiąją Meyle su gimtadieniu sveikinu!!!!!!!!!!!!!

O dabar, laba diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 08, 13:50)
Cherry, nea ne LRT, bet LRT netoli  4u.gif Ot kaimynkos  drinks_cheers.gif

Ne nu, tai dabar spėliosiu kur dirbi ir dairysiuos į šonus gal kada užmatysiu bigsmile.gif Gera kaiminystė mirksiukas.gif

Dirbat, kad čia nieko nėra? g.gif Aš pasinešus ant sporto, laukiu krepšinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 08, 13:52)
Ne nu, tai dabar spėliosiu kur dirbi ir dairysiuos į šonus gal kada užmatysiu bigsmile.gif Gera kaiminystė mirksiukas.gif

Dirbat, kad čia nieko nėra? g.gif  Aš pasinešus ant sporto, laukiu krepšinio smile.gif

yra yra biggrin.gif
ir taip, dirbu, bet įkišu vis čia nosį lotuliukas.gif
aš tai nežiūriu niekada krepšinio lotuliukas.gif
ai, šiandien į pasimatymą einu, senokai jau buvau kokiame.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 08, 13:52)
Dirbat, kad čia nieko nėra? g.gif  Aš pasinešus ant sporto, laukiu krepšinio smile.gif

tipo dirbam ax.gif aš ir laukiu, sakiau tyliai nete reikės pasijungti ir stebėti biggrin.gif

maniau noriu valgyti, bet nekažką aš čia pavalgiau doh.gif stovi kažkoks gumulas gerklėj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 08, 14:52)

Aš šiandien jau po darbų biggrin.gif irgi laukiu krepšinio cool.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 08, 14:54)
ai, šiandien į pasimatymą einu, senokai jau buvau kokiame....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su nauju kokiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 08, 13:59)
Aš šiandien jau po darbų biggrin.gif irgi laukiu krepšinio  cool.gif
Su nauju kokiu?  bigsmile.gif

aha, per ieskok.lt susirašinėjom kelias dienas, šiandien susitinkam biggrin.gif

senų pas mane nėra, labai greit atsisijoja ir dingsta visi doh.gif
Atsakyti
Rimkka bigsmile.gif palinkėsiu, kad kompanionas būtų normalus mirksiukas.gif biggrin.gif Tikiuos, parašysi kaip viskas sekėsi smile.gif

Aš irgi darbe tyliai pasileisiu kašį rolleyes.gif tik blogai, kad pas mane LRT darbe puslapis neveikia, tai aš tokį mix'ą darau: jungiu Lrt radiją, o žiūriu per kokią nors tv, kokią google pasiūlo ax.gif vaizdas biškį atsilieka nuo garso, bet, ai, gerai vistiek bigsmile.gif
Atsakyti