Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 07, 20:15)
įsivaizduoju biggrin.gif šiaip aš aštriai nemėgstu, bet nedidelis kiekis nieko blogo nepadarytų smile.gif
oj, aš jau šitos savo sriubos apsivalgiau biggrin.gif biggrin.gif tuoj sprogsiu  lotuliukas.gif

va va, jei astrai nevalgai, vistiek reikia bent nedidelio pipiriuko, kaip sakiau, atskleidzia visai kita skoni, kitaip vaikiska tyrele gaunas.
dar moliugiene daroma su kariu, bet man asmeniskai jis uzmusa visus kitus skonius schmoll.gif

as is cukinijos darau troskinuka, taip kaip grybai keptuveje, tai viskas tas pats, tik reikia deti kubeliais 2x2cm pjaustyta cukinija, patiekti su bulviu kose, labai gardu bigsmile.gif kaip tik cukinija saldytuve turiu, laukia draugu vakariene bigsmile.gif

ech, virtuve mano stichija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 07, 20:18)
aš darau dažniausiai trintą daržovių sriubą  wub.gif
skanumėlis, pas mane vakarienei arbūzas, na, gal dar obuolių pyragas - šiltas, ką tik iš orkaitės  wub.gif
aš į trintas sriubas pilu grietinėlės ir dar tepamą lydytą sūrelį  smile.gif skonis būna dieviškas  lotuliukas.gif

darydavau trinta sriuba is brokolio, dar morkytes, bulvyte...ir grietineles smile.gif

o jau kvapas koks nerealus, kai obuoliu pyragas kepa wub.gif... jau kelinta diena apie ji mastau ax.gif ..buvau pas tevus, galvojau gal ten kas iskeps biggrin.gif
Atsakyti
DF, pažiūrėjau... wub.gif O Jis iki nuodėmių gražus wub.gif vietomis žiūrint net kvapą užima...

Ir man sita daina wub.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Noriu ir as prie Jusu jungtis,paskaitinedavau,pasmalsaudavau blush2.gif bet... Ar priimsit?
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 07, 21:57)
DF, pažiūrėjau...  wub.gif O Jis iki nuodėmių gražus  wub.gif vietomis žiūrint net kvapą užima...

Ir man biggrin.gif vietomis vis tikėdavausi, kad pas tą sugrįš... smile.gif kažkaip man ta naujoji mergina nelabai patiko ax.gif

QUOTE(Onoff @ 2012 08 07, 21:58)
Sveikos merginos smile.gif Noriu ir as prie Jusu jungtis,paskaitinedavau,pasmalsaudavau blush2.gif  bet... Ar priimsit?

Labuka mirksiukas.gif Priimsim, tik trumpai apie save papasakok, prisisatatyk 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 07, 21:11)
Ir man biggrin.gif vietomis vis tikėdavausi, kad pas tą sugrįš... smile.gif kažkaip man ta naujoji mergina nelabai patiko  ax.gif

Ta antroji lygiai taip pat išprotėjusi kaip Jis, gyvenimas be taisyklių, ribų, bet su pirmąja Jo jausmas lyg 3 metrai virš dangaus... Ech meilė wub.gif
Atsakyti
Ei, pas mus čia jau ne "Kertelė sielai", o "Kulinarinės idėjos" lotuliukas.gif
Kas geriat, tai aš irgi prisijungsiu su neaiškiu likeriu rolleyes.gif nu bet reik jį paragaut, šiaip pildavau jį į kokteilius, bet dabar porą stopkių belikę, tai nieko nebeišeina- reik taip subaigt rolleyes.gif O jūs geriat šiaip vienos būdamos? g.gif biggrin.gif Man biškį keista, bet...sueis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 07, 21:16)
Ei, pas mus čia jau ne "Kertelė sielai", o "Kulinarinės idėjos" lotuliukas.gif
Kas geriat, tai aš irgi prisijungsiu su neaiškiu likeriu rolleyes.gif nu bet reik jį paragaut, šiaip pildavau jį į kokteilius, bet dabar porą stopkių belikę, tai nieko nebeišeina- reik taip subaigt rolleyes.gif  O jūs geriat šiaip vienos būdamos? g.gif  biggrin.gif  Man biškį keista, bet...sueis lotuliukas.gif

as geriu, junkis, aha, geriu budama viena, o ka daryt? toks gyvenimas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 08 07, 22:19)
as geriu, junkis, aha, geriu budama viena, o ka daryt? toks gyvenimas laugh.gif

Aš ir būna viena išgeriu vyno ar alaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 07, 21:21)
Aš ir būna viena išgeriu vyno ar alaus biggrin.gif

vistiek visos ne prie rojaus vartu susitiksim, tai... laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 08 07, 20:28)

perskauciau ir mintyse sau pasakiau stopudovai...ups... blush2.gif cool.gif

Ethella, DF apie kokia cia filma kalbat?noriu paziureti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 07 rugpjūčio 2012 - 20:39
QUOTE(comep @ 2012 08 07, 22:28)

eiii, nu aš dar svajojau...apie Rojų...unsure.gif biggrin.gif kas dabar belieka- keliu stapariką ir laukiu kol V. Alekna diską mes rolleyes.gif kaip susimąsčiau dabar, kad gert vienai nėr blogai visai g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti