Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Seila @ 2012 08 07, 22:39)
perskauciau ir mintyse sau pasakiau stopudovai...ups... blush2.gif  cool.gif

Ethella, DF apie kokia cia filma kalbat?noriu paziureti... 4u.gif

"Tengo ganas de ti" linkomanijoje paieskok, cia antra dalis smile.gif
O pirma "Tres metros sobre el cielo" (2010 metų) smile.gif Lietuviškai būtų "Trys metrai virš dangaus" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 07, 21:45)
"Tengo ganas de ti" linkomanijoje paieskok, cia antra dalis smile.gif
O pirma "Tres metros sobre el cielo" (2010 metų) smile.gif Lietuviškai būtų "Trys metrai virš dangaus"  4u.gif

tengo, tengo la camisa negro...
lalalala sokiai.gif is kart si daina pokst i minti, paskaicius sita biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Meyle SU GIMTADIENIU TAVE dar karteli... 4u.gif

Nesikartosiu, bet palinkesiu pacio svarbiausio ramybes sirdeleje...Lai nedingsta Tavo sypsena ir nuosirdumas! drinks_cheers.gif friends.gif

LABA RYTA... bigsmile.gif Kvepia atostogomis...ryt pradesiu savo dvieju savaiciu atostogas...mmm... wub.gif
Atsakyti
Meyle - ilgiausiu metu ilgiausiuuuuuuuuuuuuuuuuuu bigsmile.gif
Atsakyti
MEYLE,

su gimtadieniu!!!!!!!
Daug daug visko, o svarbiausia, kad šie metai atneštų tau Meilę mirksiukas.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Meyle, Tu mūsų jautrioji siela, plunksną valdantį taip, kad mums kojas pakerta ! wub.gif Būk laiminga, mylinti ir mylima !
Su gimtadieniu, mieloji!!!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 08 rugpjūčio 2012 - 08:01
Labas rytas,

prisijungiu prie sveikinimų MEYLE, būk laiminga ir kuo tau šilčiausių nuostabiausių dienų ateityje wub.gif
user posted image
Atsakyti
Meyle, su Tavo diena happybday.gif
Tegu gyvenimas Tau atnesa daug nuostabiu dalyku bigsmile.gif ...visko, ko troksta Tavo sirdele wub.gif
Atsakyti
Kaip matau turim šventę savo kieme bigsmile.gif Tad...Meyle, tegul per šią Tavo šventę susidėlioja visos mintys ir norai taip, kad jaustumeis laiminga kiekvieną ateinančią dieną smile.gif
user posted image
Papildyta:
Seila, Gerųųų Atostogųųų mirksiukas.gif Ką veiksi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 08, 09:11)
Seila, Gerųųų Atostogųųų mirksiukas.gif  Ką veiksi? smile.gif

nieko labai tokio...Vaziuosiu pas tevelius, dirbsiu ten blush2.gif isveze tevelis dvirati i namus mano, tikiuos jog vakarais paminsiu krantine dviratuka, leksiu i Vilniu pas drauge keletui dienu, Lady Gaga koncertas...Na pagrinde dirbsiu,aisku uz pinigus...gaila bet...pasilikau rudeniui dar savaitele, tikiuos tada pavyks kur i siltus krastus bamba padeginti... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 08, 11:34)
nieko labai tokio...Vaziuosiu pas tevelius, dirbsiu ten blush2.gif  isveze tevelis dvirati i namus mano, tikiuos jog vakarais paminsiu krantine dviratuka, leksiu i Vilniu pas drauge keletui dienu, Lady Gaga koncertas...Na pagrinde dirbsiu,aisku uz pinigus...gaila bet...pasilikau rudeniui dar savaitele, tikiuos tada pavyks kur i siltus krastus bamba padeginti... bigsmile.gif

smile.gif žinai, jeigu dar sugebi per atostogas ir užsidirbt, tai thumbup.gif nes aš sugebu tik išleist ax.gif
pavydžiu aš tau biškutį gyvenamosios vietos 4u.gif bigsmile.gif nors šiaip nevažinėju dviračiu, bet palei krantą tai norėčiau pralėkt smile.gif
Aš netiesiogiai gal irgi dalyvausiu Lady Gagos koncerte, jeigu niekur neišvažiuosiu, nes gyvenu šalia Vingio parko, tai viskas girdisi bigsmile.gif tik tiek, kad bent jau šitas koncertas labiau akims skirtas, šou turėtų būti thumbup.gif Smagaus tau laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 08, 10:34)
nieko labai tokio...Vaziuosiu pas tevelius, dirbsiu ten blush2.gif  isveze tevelis dvirati i namus mano, tikiuos jog vakarais paminsiu krantine dviratuka, leksiu i Vilniu pas drauge keletui dienu, Lady Gaga koncertas...Na pagrinde dirbsiu,aisku uz pinigus...gaila bet...pasilikau rudeniui dar savaitele, tikiuos tada pavyks kur i siltus krastus bamba padeginti... bigsmile.gif

kaip fainai, mano atostogos antradienį prasideda... jau irgi visai pradedu laukti smile.gif kitą penktadienį - sekmadienį būsiu Palangoje, tad tikiuosi su merginom susimatyti pavyks lotuliukas.gif o kitas dieneles leisiu kaimuose pas dėdes ir dėdienes, bei su mažaisiais pusbroliu ir pusseserėm dūksiu... motoroleriu mokinsiuosi važinėtis, deginsiuosi ir maitinsiuosi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti