Labas visoms
Dėkoju už sveikinimus, nusikopinau į wordą ir išsisaugojau...

Apturėjau labai smagų gimtadienį

Žinokit šiais metais visi kaip užburti, niekas nelinkėjo sėkmės moksluose, kaip įprasta sveikatos, sėkmės ar panašiai. Visi linkėjo meilės, meilės, meilės

Toks juokas suėmė! Tačiau visi sveikinimai tokie tyrūs, nuoširdūs, kad aš pati tuo patikėjau. Sulauksiu meilės, turiu sulaukti...

Visą savaitę mėgavausi bendravimu su šeima, kaip niekad visi suartėjome. Vakarais bariukuose prie gyvos muzikos prisišokdavom. Jau buvau pamiršus tą jausmą, kai su mama ir tėčiu trypčioji iki paryčių...

Po kelių dienų atvažiavo ir brolis su sužadėtine, nekreipdami dėmėsio, kad oras lygus rudeniui. Žodžiu, daug staigmenų, dėmesio ir daug daug teigiamų emocijų mano širdyje. Berods
Cherry čia rašė, kad linki susidėliot savo mintis ir kasdien būt laimingai, tai tikrai tą padariau. Mėgaujuos šia diena, kažkaip nurimau

Dabar esu pasiruošus susikonkretint naujus tikslus ir padaryt šiokią tokią pradžią. Man gimtadienis visad atneša tokį jausmą, kaip kad būna nauji metai, bet čia dviguba dozė
Beje, tas vaikinukas, kuris ėjo dėl manęs iš proto, su kuriuo išgyvenau pasaką, tesugebėjo man parašyt ''Happy birthday'' FB ant sienos. Siaubas, man gėda už jį. Po pajūrio dingo, tarsi nieko nebuvę tarp mūsų... Na, lai bijo, lai gyvena sau, gal kažkada pats nuspręs ko nori

Taigi, gimtadienis tikrai nauja pradžia, kai reikia pasitikti ir naujus žmones...
Vakar atšvenčiau su šeima, tada juos išlydėjau į Kauną. Popiet sulaukiau staigmenos darbe...mano vaikiukas atbėgo su saulėgrąžų puokšte ir tortu ant kurio puikavosi žvakutė

Tada užtraukė Happy Birthday ir dainos gale pasakė
''I love you, please never leave me'' 
Tai vėliau, kai ėjom žaisti į lauką, dar paprašiau, kad dainą pakartotų ir nufilmavau prisiminimui

Tik šįkart be ''love you'' buvo

Kas turit mane drauguose, turbūt jau matėt FB. O kas ne, įkelsiu į grupę. Na, o vakar vakarinė dalis buvo su geriausia drauge. Išsipuošėm, išsiruošėm ir tiek namie užsipliurpėm, kad žiūrim jau naktis... Taip niekur ir neišėjom. Juokėmės šįryt, sakom ir jaunos mergaitės gali susenti anksčiau laiko

Matyt čia padariniai to, kad seniau sugebėdavom per savaitgalį penkis klubus aplankyt
P.S. Gavau nuo vienos draugės dovanų knygą, pavadinimu Vyrų failai: Ką iš tiesų vyrai mano apie santykius ir meilę. Tikros vieno vyruko pasimatymų istorijos. Reikės skaityti