labas rytas
QUOTE(Ethella @ 2012 08 09, 22:05)
Rimkka ar paslaugei ligoniuką
aha, paslaugiau, ir tik ryte į darbą atvežė
QUOTE(meyle @ 2012 08 09, 18:48)
rimkka, tokius
nukreizėjimus skaityčiau ir skaityčiau

Juk smagus jausmas, kai vietoj spurdi ir nežinai kur pasidėt iš to džiaugsmo

Koks skirtumas tai pirmas ar dešimtas pasimatymas... Turim gyvą faktą, kad vyrai taip pat subtiliai sugeba dingt ir po antro, ir po dvidešimto pasimatymo. Tad, bent jau aš, pavargau kažko tikėtis į priekį - megaukimės šia akimirka

Pamenu, kai simpatija buvo pas mane, tai net mano veido oda atrodė kažkokia kitokia - tepu kremą ir tarsi tepčiau ant šilko... Tokia švelni, švytinti. Arba visad nubundu kirpčiukais išsidraikiusiais į dešimt pusių ir žūtbūtingai reikalaujančiais dušo, o vat miegu su simpatija ir atsikėlus žiūriu, kad mano kirpčiukai idealiai lygūs, nekaprizingi. Mistika

Va šitas faktas tikrai žiaurus, kad kai širdis dainuoja, tai su visa tavim įvyksta kažkokia chemija, kurios, deja, nenusipirksi pas jokią kosmetologę
žinok taip, ir tas akių spindėjimas, visos pačios švytėjimas labai matosi - o ir kiti tai pastebi.... ir kas svarbiausia, tada visiems bernams jau tokios merginos reikia! pradėjo rašinėti jau ne vienas

bet vistiek, noriu šitos simpatijos

visada norėjau rasti žmogų, su kuriuo pirmiausia yra gera, su kuriuo gera net tylėti, ne tik kalbėti... kas pasakotų - pati netikėčiau, kad galima taip jaustis... panašu, kad bus ir trečias pasimatymas

(bent taip sakė, kad nustok galvoti, sukti galvą)... labai paglostė man širdelę jo žodžiai naktį - "tave galima įsimylėti"..hm, jėga galvoju, aš irgi panašiai jaučiuosi...

žmogus patinka man visas ir žinokit, be savo platformų aš tokia mažutė šalia jo
QUOTE(monkey @ 2012 08 09, 19:05)
Rimka, smagu, kad taip nuosirdziai priimi atsiradusia simpatija vaikinukui ....zodziai pas tave tik liejasi

...dar viena rasytoja turesime
monkey, dėkui, bet rašytoja iš manęs nekokia - greit baigiasi žodžiai ir nemoku gražiai aprašyti visų jausmų kaip meyle