Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(meyle @ 2012 08 09, 19:48)
4u.gif
rimkka, tokius nukreizėjimus skaityčiau ir skaityčiau ax.gif Juk smagus jausmas, kai vietoj spurdi ir nežinai kur pasidėt iš to džiaugsmo biggrin.gif Koks skirtumas tai pirmas ar dešimtas pasimatymas... Turim gyvą faktą, kad vyrai taip pat subtiliai sugeba dingt ir po antro, ir po dvidešimto pasimatymo. Tad, bent jau aš, pavargau kažko tikėtis į priekį - megaukimės šia akimirka mirksiukas.gif Pamenu, kai simpatija buvo pas mane, tai net mano veido oda atrodė kažkokia kitokia - tepu kremą ir tarsi tepčiau ant šilko... Tokia švelni, švytinti. Arba visad nubundu kirpčiukais išsidraikiusiais į dešimt pusių ir žūtbūtingai reikalaujančiais dušo, o vat miegu su simpatija ir atsikėlus žiūriu, kad mano kirpčiukai idealiai lygūs, nekaprizingi. Mistika tongue.gif Va šitas faktas tikrai žiaurus, kad kai širdis dainuoja, tai su visa tavim įvyksta kažkokia chemija, kurios, deja, nenusipirksi pas jokią kosmetologę doh.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tas spindintis veidas, švytinčios akys puikiai atskleidžia emocinę būklę wub.gif

Aš mąstau kokį filmą pažiūrėt g.gif Prisivalgiau varškės sūrelių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 09, 19:40)
Aš mąstau kokį filmą pažiūrėt g.gif Prisivalgiau varškės sūrelių rolleyes.gif

paziureciau ir as koki miela filma wub.gif ....dar keptuve bulviu manes laukia...apsiryjimo vakaras biggrin.gif
Atsakyti
Meyle wub.gif

Buvom su mamuku pasishopinti, aš sau džinsiukus ir maikutė pasiėmiau, mamukas apsipirko bigsmile.gif DF, buvom pas Tave pardėj, bet nemačiau Tavęs, gal dar nebuvai pradėjusi darbo mirksiukas.gif

Ryt man laisvadienis, yuuhuu ! bigsmile.gif

Rimkka ar paslaugei ligoniuką mirksiukas.gif

Geriu mėtų arbatą lovoj ax.gif
Atsakyti
A skanios bulvės buvo, Monkey? biggrin.gif
Nesugalvojau kokį filmą pažiūrėt, tai žiūrėjau serialą "How i met your mother" rolleyes.gif patinka jis man ir suteikia viltį, kad sutiksiu sau skirtą žmogų dėka visų aplinkybių, kurios ir nulems mūsų susitikimą wub.gif Ir to įvykio nereikia spartinti, bus tada, kada turi būti rolleyes.gif
Visoms gražaus vakaro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry83: 09 rugpjūčio 2012 - 21:06
Sveikos, po siandieniniu bajeriu belenkaip jauciuosi.....veliau dar gavau viena sms ,tai isvis ismuse is pusiausvyros doh.gif doh.gif
QUOTE(Laurita* @ 2012 08 09, 07:35)

Astulka* - jau nužiūrėjau tavo parduotuvę nete  blush2.gif  tai manau kad pas tave reikės ateityje kreiptis  tongue.gif

Prasomo prasom 4u.gif pritaikysim nuolaidu, busimai klientei 4u.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 08 09, 13:31)
tu mąstyk mąstyk, nes talentas  thumbup.gif

nu vat  g.gif  lyg nea...nors čia pradžioje savaitės man ofise wc smirdėjo  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sėdint pačiai prie stalo....mistika
o daugiau kaip ir nieko, biški nervina mane, kad nejaučiu nieko, biški neramina, laukiu tos 16 d.kaip išganymo  unsure.gif

Zinai, paskaitau tavo postus tai tu labai sauniai laikaisi 4u.gif mano geriausia drauge pries pora savaiciu pasake,kad nestuke.gif tai oi, tai nei maisto gali gaminti, nei kazka per daug valgyti, nes bloga pastoviai, siuo metu vienintelis jos issigelbejimas agurkai, nes i likusi maista ziureti net negali doh.gif verysad.gif
O tu ziuriu ir po klubus ir su dviraciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 09, 23:05)
Meyle  wub.gif

Buvom su mamuku pasishopinti, aš sau džinsiukus ir maikutė pasiėmiau, mamukas apsipirko  bigsmile.gif  DF, buvom pas Tave pardėj, bet nemačiau Tavęs, gal dar nebuvai pradėjusi darbo  mirksiukas.gif

Tai gali būt, nes tik 18 val pradejau normaliai šiandien smile.gif ir va tik dabar namo grįžau biggrin.gif parduotuvė kaip po tornado kokio doh.gif žmonių šiandien pilna (matyt jau algas mokėjo biggrin.gif ) nespėji nei tvarkyt, nei klientams reikiamo drabuzio atnest iš sandėlio doh.gif biggrin.gif Bet už tai šiandienos apyvata pavarėm apie 26 tukst...

Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 09, 21:05)
Meyle  wub.gif

Buvom su mamuku pasishopinti, aš sau džinsiukus ir maikutė pasiėmiau, mamukas apsipirko  bigsmile.gif  DF, buvom pas Tave pardėj, bet nemačiau Tavęs, gal dar nebuvai pradėjusi darbo  mirksiukas.gif

Ryt man laisvadienis, yuuhuu !  bigsmile.gif

Kaip smagu šopingas ir dar su mamuku wub.gif Aš žadu laisvesnę dieną palėkt į Klaipėdą, noriu atsinaujinti ax.gif Ir reikia naują telefoną įsigyti g.gif Tik, kad neįsivaizduoju kokį...

QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 09, 21:05)
suteikia viltį, kad sutiksiu sau skirtą žmogų dėka visų aplinkybių, kurios ir nulems mūsų susitikimą wub.gif Ir to įvykio nereikia spartinti, bus tada, kada turi būti rolleyes.gif

Labai gražiai ir teisingai pasakyta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 09, 22:05)
A skanios bulvės buvo, Monkey? biggrin.gif
Nesugalvojau kokį filmą pažiūrėt, tai žiūrėjau serialą "How i met your mother" rolleyes.gif patinka jis man ir suteikia viltį, kad sutiksiu sau skirtą žmogų dėka visų aplinkybių, kurios ir nulems mūsų susitikimą wub.gif Ir to įvykio nereikia spartinti, bus tada, kada turi būti rolleyes.gif
Visoms gražaus vakaro smile.gif

labai skanios tongue.gif megstu jas, bet stengiuosi sveikiau maitintis, tai daznai nepiknaudziauju jomis blush2.gif
super serialas... visa esu paziurejusi, na bent jau tiek, kiek yra parsisiusti, tai laukiu pratesimo ax.gif
o as atsisiunciau filma Bado zaidynes, filmas geras, bet tai ne tai, ko man reikia siuo metu ir taip jau cinizmas net pro ausis lenda lotuliukas.gif... tai ir neisziurejau iki galo...

labos nakties 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 08 09, 22:05)
Rimkka ar paslaugei ligoniuką  mirksiukas.gif

aha, paslaugiau, ir tik ryte į darbą atvežė blush2.gif

QUOTE(meyle @ 2012 08 09, 18:48)
rimkka, tokius nukreizėjimus skaityčiau ir skaityčiau ax.gif Juk smagus jausmas, kai vietoj spurdi ir nežinai kur pasidėt iš to džiaugsmo biggrin.gif Koks skirtumas tai pirmas ar dešimtas pasimatymas... Turim gyvą faktą, kad vyrai taip pat subtiliai sugeba dingt ir po antro, ir po dvidešimto pasimatymo. Tad, bent jau aš, pavargau kažko tikėtis į priekį - megaukimės šia akimirka mirksiukas.gif Pamenu, kai simpatija buvo pas mane, tai net mano veido oda atrodė kažkokia kitokia - tepu kremą ir tarsi tepčiau ant šilko... Tokia švelni, švytinti. Arba visad nubundu kirpčiukais išsidraikiusiais į dešimt pusių ir žūtbūtingai reikalaujančiais dušo, o vat miegu su simpatija ir atsikėlus žiūriu, kad mano kirpčiukai idealiai lygūs, nekaprizingi. Mistika tongue.gif Va šitas faktas tikrai žiaurus, kad kai širdis dainuoja, tai su visa tavim įvyksta kažkokia chemija, kurios, deja, nenusipirksi pas jokią kosmetologę

žinok taip, ir tas akių spindėjimas, visos pačios švytėjimas labai matosi - o ir kiti tai pastebi.... ir kas svarbiausia, tada visiems bernams jau tokios merginos reikia! pradėjo rašinėti jau ne vienas lotuliukas.gif bet vistiek, noriu šitos simpatijos wub.gif
visada norėjau rasti žmogų, su kuriuo pirmiausia yra gera, su kuriuo gera net tylėti, ne tik kalbėti... kas pasakotų - pati netikėčiau, kad galima taip jaustis... panašu, kad bus ir trečias pasimatymas rolleyes.gif (bent taip sakė, kad nustok galvoti, sukti galvą)... labai paglostė man širdelę jo žodžiai naktį - "tave galima įsimylėti"..hm, jėga galvoju, aš irgi panašiai jaučiuosi... lotuliukas.gif žmogus patinka man visas ir žinokit, be savo platformų aš tokia mažutė šalia jo ax.gif ax.gif

QUOTE(monkey @ 2012 08 09, 19:05)

Rimka
, smagu, kad taip nuosirdziai priimi atsiradusia simpatija vaikinukui ....zodziai pas tave tik liejasi  bigsmile.gif ...dar viena rasytoja turesime  mirksiukas.gif  4u.gif

monkey, dėkui, bet rašytoja iš manęs nekokia - greit baigiasi žodžiai ir nemoku gražiai aprašyti visų jausmų kaip meyle lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

vakar lūžau 11 val., man tai nebūdinga biggrin.gif

QUOTE(Astulka* @ 2012 08 09, 22:52)
Prasomo prasom 4u.gif pritaikysim nuolaidu, busimai klientei 4u.gif
Zinai, paskaitau tavo postus tai tu labai sauniai laikaisi 4u.gif mano geriausia drauge pries pora savaiciu pasake,kad  nestuke.gif tai oi, tai nei maisto gali gaminti, nei kazka per daug valgyti, nes bloga pastoviai, siuo metu vienintelis jos issigelbejimas agurkai, nes i likusi maista ziureti net negali doh.gif  verysad.gif
O tu ziuriu ir po klubus ir su dviraciu 4u.gif

ačiū ačiū ax.gif taip sakant blatą jau turiu tongue.gif

niu aš ir džiaugiuosi, kad nereikia man lakstyti į vieną vietą, bet iš kitos pusės mane nerimas ima-matyt paranoja, ar tikrai viskas gerai ir pan., nu liko 6 dienos laukti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 10 rugpjūčio 2012 - 07:24
QUOTE(rimkka @ 2012 08 10, 08:22)
ir tik ryte į darbą atvežė  blush2.gif

happy.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2012 08 10, 08:24)
Labas rytas,
niu aš ir džiaugiuosi, kad nereikia man lakstyti į vieną vietą, bet iš kitos pusės mane nerimas ima-matyt paranoja, ar tikrai viskas gerai ir pan., nu liko 6 dienos laukti  doh.gif

įtariu koks tai jausmas, bet tikrai neįsivaizduoju smile.gif jau nebedaug ir beliko! greit pamatysi taškelį smile.gif mano draugė lakstydavo nuolat iki pietų. arba valgydavo, tada nelakstydavo...
tik aišku, darbe kol pažymos neturi, nereikėtų girtis, nes atleisti gali biggrin.gif
Atsakyti