Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Meyle wub.gif puikiai valdai žodžius, talentas tik raidėmis taip išreikšti jausmus ir emocijas, kai atrodo skaitydama net pati pradedi kvėpuot tuo Tavo jausmu wub.gif
Nuostabi Tavo šventė, džiaugiuos bigsmile.gif O meilė, ji ateis, tikrai... ax.gif

Laurita, jau greit pasimatymas su stebukliuku bus wub.gif Ech... wub.gif

Seila, kaip kirpaisi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 09, 13:07)
Meyle, ryt niekaip,lekiu siandien namo...Atvaziuosiu dabar tik i la fiesta vakare sestadieni... g.gif  unsure.gif Keliam kitai savaitei... 4u.gif
beja dziaugiuosi Tavo nuostabia svente... ax.gif

Sutarta drinks_cheers.gif 4u.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 09, 13:15)
aha, meyle, nežinojai, realiai aš esu klounas už dyką  lotuliukas.gif smagu, kad kažką prajuokinau... žinok kaip kvailai jaučiuosi! keistas jausmas bendrauti su žmogumi pirmą kartą, o jaustis tartum visą gyvenimą pažinotum... ir nerealus noras dar susitikti! tikiuosi, kad jis yra abipusis... vakar tai mačiau, kaip vyriokas mane akimis rijo, komplimentų pažarstė... pasirodo gyvenimo kelias panašus, o ir susidūrę ne tiesiogiai esam, ten pat su mano ex vyru dirbo, bet nepažįstami...  lotuliukas.gif
kas man patiko, tai padorus, protingas, jumorą suprantantis ir toks pats plepys kaip aš  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o davai kitą savaitę ir su manim abidvi? būsiu Palangoje 17-19 dienomis... kažkur netoli stoties mama rado kambarį...  ax.gif

Žinau tą jausmą... Jis stebuklingas thumbup.gif

Aš 17d ar 18d iškeliauju į Italiją... Na va, kaip tyčia sutapo data unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 09, 14:40)
Laurita, jau greit pasimatymas su stebukliuku bus  wub.gif Ech...  wub.gif

ax.gif atrodo nebedaug laukti, bet man taip tos dienos neina unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 09, 13:40)
Seila, kaip kirpaisi?  bigsmile.gif

Tik galiukus...Spalva atnaujinau nes jau saknys buvo paaugusios... 4u.gif

As mielai susitikciau tom dienom, bet jau bijau ka prisizadeti...16 diena man vsia diena varzybos bus krepsinio...Ir jauciu vakare namo leksiu atgal pas tevelius... g.gif dar toli,negaliu nieko pasakyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 08 09, 14:45)
Sutarta drinks_cheers.gif  4u.gif
Žinau tą jausmą... Jis stebuklingas thumbup.gif

Aš 17d ar 18d iškeliauju į Italiją... Na va, kaip tyčia sutapo data unsure.gif

ot velnias doh.gif doh.gif doh.gif
planavom nuo 16 d vaziuot, bet kambarys atsilaisvina tik 17 d... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 09, 13:40)
Meyle   wub.gif  puikiai valdai žodžius, talentas tik raidėmis taip išreikšti jausmus ir emocijas, kai atrodo skaitydama net pati pradedi kvėpuot tuo Tavo jausmu  wub.gif
Nuostabi Tavo šventė, džiaugiuos  bigsmile.gif O meilė, ji ateis, tikrai...  ax.gif

Kaip faina blush2.gif 4u.gif

Kaip tau su meilės reikaliukais? Viskas ok? drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
O, tikrai matosi, kad Meyle sugrįžo su nuostabiais rašiniais bigsmile.gif Ir kaip smagu girdėt, kad šventiška diena praėjo puikiai thumbup.gif smile.gif
Paskaičiau dar kartą Rimkkos pojūčius po pasimatymo rolleyes.gif Ir pagalvojau, kad pati irgi norėčiau jausmo, kai nori susitikt su žmogum dar kartą rolleyes.gif Nes dabar tai...atrodo žmogus ir simpatiškas, ir įdomus, ir bendraujantis, BET...vistiek kažkas ne taip unsure.gif Einu geriau dirbt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 09, 15:23)
O, tikrai matosi, kad Meyle sugrįžo su nuostabiais rašiniais bigsmile.gif  Ir kaip smagu girdėt, kad šventiška diena praėjo puikiai thumbup.gif  smile.gif
Paskaičiau dar kartą Rimkkos pojūčius po pasimatymo rolleyes.gif  Ir pagalvojau, kad pati irgi norėčiau jausmo, kai nori susitikt su žmogum dar kartą rolleyes.gif Nes dabar tai...atrodo žmogus ir simpatiškas, ir įdomus, ir bendraujantis, BET...vistiek kažkas ne taip unsure.gif  Einu geriau dirbt rolleyes.gif

patikėk man toks yra pirmas kartas, kada kreizėju pati... niekada nebūdavo labai įdomūs tie pasimatymai... vis kažko trūkdavo... o ženklas būdavo, kad negalėdavau tiesiai pažiūrėti į akis... o čia, pokalbis iš karto, entuziastingas, abu bendrų dalykų radom ir vis mane nutildydavo paimdamas ir spustelėdamas už rankos..
kadangi sėdėjom lauke, vėsoka buvo, aš susisukus į pledą...pasiūlė sėstis šalia jo.. isitaisius šalia supratau, kad gera ir jauku taip sėdėti susiglaudus, galvą ant peties padėjus... ech, prisimenu, šypsena plati plati atsiranda mano veide!... nei vienam nesinorėjo eiti namo...
nu ok, mergaitės nebekreizėju... ryškiai man patiko pirmą kartą vyriokas!!!! įsikliopinsiu tikrai, bet ai, dzin, man dabar to reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 09, 15:34)
nu ok, mergaitės nebekreizėju... ryškiai man patiko pirmą kartą vyriokas!!!! įsikliopinsiu tikrai, bet ai, dzin, man dabar to reikia  lotuliukas.gif

svarbiausiai abipusiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 09, 16:18)
svarbiausiai abipusiai  4u.gif

tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 09, 14:23)
O, tikrai matosi, kad Meyle sugrįžo su nuostabiais rašiniais bigsmile.gif  Ir kaip smagu girdėt, kad šventiška diena praėjo puikiai thumbup.gif  smile.gif

4u.gif

rimkka, tokius nukreizėjimus skaityčiau ir skaityčiau ax.gif Juk smagus jausmas, kai vietoj spurdi ir nežinai kur pasidėt iš to džiaugsmo biggrin.gif Koks skirtumas tai pirmas ar dešimtas pasimatymas... Turim gyvą faktą, kad vyrai taip pat subtiliai sugeba dingt ir po antro, ir po dvidešimto pasimatymo. Tad, bent jau aš, pavargau kažko tikėtis į priekį - megaukimės šia akimirka mirksiukas.gif Pamenu, kai simpatija buvo pas mane, tai net mano veido oda atrodė kažkokia kitokia - tepu kremą ir tarsi tepčiau ant šilko... Tokia švelni, švytinti. Arba visad nubundu kirpčiukais išsidraikiusiais į dešimt pusių ir žūtbūtingai reikalaujančiais dušo, o vat miegu su simpatija ir atsikėlus žiūriu, kad mano kirpčiukai idealiai lygūs, nekaprizingi. Mistika tongue.gif Va šitas faktas tikrai žiaurus, kad kai širdis dainuoja, tai su visa tavim įvyksta kažkokia chemija, kurios, deja, nenusipirksi pas jokią kosmetologę doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 09 rugpjūčio 2012 - 17:50

Rimka
, smagu, kad taip nuosirdziai priimi atsiradusia simpatija vaikinukui ....zodziai pas tave tik liejasi bigsmile.gif ...dar viena rasytoja turesime mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
Kaip vakarojasi? 4u.gif As si vakara su arbuzu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey: 09 rugpjūčio 2012 - 18:28