Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(kissa666 @ 2012 08 12, 22:18)
wub.gif  wub.gif  wub.gif  as paspausciau LIKE ir komentaruose parasyciau bucki  smile.gif  taip greitai gal nerasyciau komentaruose tipo "as ji irgi" ar dar ka panasaus  ax.gif
----------
sedziu atsivertus knyga photoshop'o.. mokausi  biggrin.gif

Kissa būtent taip ir padariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 08 12, 22:15)
panos pasimečiau...  wub.gif  jis man fb ant sienos parašė as ja MYLIU nežinau kaip reaguoti blush2.gif

Aš nereaguočiau... g.gif Per daug intymus ir ypatingas dalykas šie žodžiai, nesišvaistau aš jais, o dar po tokio trumpo laiko, juolabiau facebook'e g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 12 rugpjūčio 2012 - 21:26
QUOTE(Ethella @ 2012 08 12, 22:25)
Aš nereaguočiau... g.gif  Per daug intymus ir ypatingas dalykas šie žodžiai, nesišvaistau aš jais, o dar po tokio trumpo laiko, juolabiau facebook'e  g.gif

šituos žodžius aš iš jo esu jau girdėjus.. bet jam pasakiau -nepyk, bet kad Tu juos išgirstum Tau reikės labai pasistengti.. ax.gif na ir stengiasi vaikinas tikrai...
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 08 12, 22:32)
šituos žodžius aš iš jo esu jau girdėjus.. bet jam pasakiau -nepyk, bet kad Tu juos išgirstum Tau reikės labai pasistengti..  ax.gif  na ir stengiasi vaikinas tikrai...

Nepyk, bet man tikrai keista... blink.gif Kur Jūs tiek skubat? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 12, 22:34)
Nepyk, bet man tikrai keista...  blink.gif Kur Jūs tiek skubat?  doh.gif

nežinau kur mes skubam kur mes lekiam blush2.gif
Atsakyti
Aš ir noriu vaikino cry.gif ..atsibodo su visokiais bendraut, kur žinau, kad niekad nesusitiksiu... kur nieko nesigaus... 4u.gif ...
Ech, reikia eit miegot, nes paskui prisigalvosiu, o tai dar rimtai apsiverksiu... depresuotas kažkoks vakaras doh.gif ...blyn...
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 12, 22:55)
Aš ir noriu vaikino  cry.gif  ..atsibodo su visokiais bendraut, kur žinau, kad niekad nesusitiksiu... kur nieko nesigaus...  4u.gif ...
Ech, reikia eit miegot, nes paskui prisigalvosiu, o tai dar rimtai apsiverksiu... depresuotas kažkoks vakaras  doh.gif ...blyn...

console.gif eh... buna... kazkodel vienos anksciau randa, kitos veliau... bet tikrai rasi mirksiukas.gif o dabar kolkas dirbt, dziaukis laisve, skirk daugiau laiko sau... mirksiukas.gif ax.gif sunku, bet tenka....
as kolkas apsiraminau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 12, 23:57)
console.gif eh... buna... kazkodel vienos anksciau randa, kitos veliau... bet tikrai rasi  mirksiukas.gif  o dabar kolkas dirbt, dziaukis laisve, skirk daugiau laiko sau...  mirksiukas.gif  ax.gif sunku, bet tenka....
as kolkas apsiraminau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai kad ir taip visa laika sau skiriu doh.gif lotuliukas.gif
šiandien biški apsišopinau, nusipirkau švarką ir palaidinę... tai graži pati sau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 12, 23:00)
tai  kad ir taip visa laika sau skiriu  doh.gif  lotuliukas.gif
šiandien biški apsišopinau, nusipirkau švarką ir palaidinę... tai graži pati sau  blush2.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif ir svarbiausia thumbup.gif as sau nieko neradau doh.gif bet kitas pliusas - sutaupiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 12, 22:57)
console.gif eh... buna... kazkodel vienos anksciau randa, kitos veliau... bet tikrai rasi  mirksiukas.gif  o dabar kolkas dirbt, dziaukis laisve, skirk daugiau laiko sau...  mirksiukas.gif  ax.gif sunku, bet tenka....
as kolkas apsiraminau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif va teisingas požiūris mirksiukas.gif

QUOTE(kissa666 @ 2012 08 12, 23:01)
thumbup.gif  thumbup.gif  ir svarbiausia thumbup.gif  as sau nieko neradau  doh.gif  bet kitas pliusas - sutaupiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif aš ir dažnai taip sakau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lagita @ 2012 08 12, 23:13)
drinks_cheers.gif  va teisingas požiūris mirksiukas.gif

hihihi.gif  aš ir dažnai taip sakau  lotuliukas.gif

cia siandien mano toks poziuris... kita diena jis gali buti toks kaip DF biggrin.gif

o ka jau cia kito ir pasakysi biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryteli... 4u.gif Pirmadienis...
QUOTE(lagita @ 2012 08 12, 20:53)
dear john- i never told you niekada negalvojau kad aš gersiu šampaną viena  blush2.gif

Man sis filmas labai... wub.gif
Atsakyti