Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 13, 00:00)
tai  kad ir taip visa laika sau skiriu  doh.gif  lotuliukas.gif
šiandien biški apsišopinau, nusipirkau švarką ir palaidinę... tai graži pati sau  blush2.gif  lotuliukas.gif

Aš vakar irgi apsipirkinėjau 4u.gif Tik dar reiks sulaukt kol galėsiu atsiimt savo gėrį ax.gif Man pirkiniai praskraidina nuotaiką, kad ir kaip tai banaliai skambėtų rolleyes.gif

QUOTE(comep @ 2012 08 13, 10:20)
labas rytas, sunkus rytas, vakar gavosi netiketa vakariene namie su draugais, poto sveciais, buvo 7, turejom ivairiu gerimu, to pasekoje man siandien sunku.
as per sena baliams sekmadieniais  biggrin.gif

Bet smagūs juk tokie susitikimai mirksiukas.gif Man dar irgi po savaitgalio sunkoka ax.gif

Lauksiu žinių iš mūsų nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
Qwertama ir Belle grįžo sveikos ir gyvos ir pilnos nuostabios patirties ir įspūdžių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 08 13, 11:06)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Qwertama ir Belle grįžo sveikos ir gyvos ir pilnos nuostabios patirties ir įspūdžių  4u.gif

jeeeeeeeeeeeeeeee
lauksim pasakojimų, įspūdžių bei nuotykių aprašymų bei FOTO!!!!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Ooo, sveikos sugrįžusios bigsmile.gif Galėsit pradėt pratintis prie rudeniško oro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 13, 08:54)
planai tokie, kad būsiu 17-19 dieną Palangoje..
gali būti, kad žmogus neskuba, turi savo gyvenimą.. ir tiek  lotuliukas.gif
oi, gi tu darbuojiesi, tai sudėtinga bus ir su manim susimatyti...  unsure.gif
norėtųsi rasti laiko susitikimui...  ax.gif

Man labai su jumis noretusi susitikti, bet nezinau kaip pavyks... Kad kazkaip paderintume su abiem iskart,nors ir taip keblu jauciu... g.gif
Atsakyti
Laba diena user posted image

Laurita, koks mielas pasimatymas Judviejų laukia wub.gif Lauksim įspūdžių wub.gif

Rimkka, gerų atostogų !!!user posted image

Qwertama, Belle, welcome !!! Lauksim čemodano įspūdžių !!! bigsmile.gif

Meyle, atsiminiau, kaip dabar bus su UK? g.gif Yra gal žinių? g.gif

Comep, ką gaminai draugų vakarienei? tongue.gif

Seila bitutė 4u.gif ir per atostogas melejuoną kala biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 13, 13:37)
Seila bitutė  4u.gif  ir per atostogas melejuoną kala  biggrin.gif

Aga...Tik kazkaip man liudna... verysad.gif Mesciau visus darbus, jei tureciau kur ir su kuo tuo savo laisvu laiku pasidalinti...Zinokit rimtai, spaudzia sirdi...taip is niekur... unsure.gif kazkokia nesamone... cool.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 13 rugpjūčio 2012 - 14:03
QUOTE(Seila @ 2012 08 13, 15:03)
Aga...Tik kazkaip man liudna... verysad.gif Mesciau visus darbus, jei tureciau kur ir su kuo tuo savo laisvu laiku pasidalinti...Zinokit rimtai, spaudzia sirdi...taip is niekur... unsure.gif kazkokia nesamone... cool.gif  verysad.gif

Man tokie savęs gailėjimai paaštrėja per PMS, tau ne? ax.gif Ir tai žinok samonė, juk negali žmogus visada būti laimingas, išsišiepęs... unsure.gif
Te balionas stiprybės 4u.gif

O ne šią savaitę Gaga? Pabūsi su draugėm, atsigaus širdis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 13, 15:13)
O ne šią savaitę Gaga? Pabūsi su draugėm, atsigaus širdis  mirksiukas.gif

kitą savaitę, 21 d. mirksiukas.gif

Seilute, neliūdėk, te 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 13, 14:37)

Comep, ką gaminai draugų vakarienei?  tongue.gif

oi labai ukiskai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
bet jie dievina toki naminiska maista, nes dazniausia kerta makarus greituoju budu, pica, salotos lapa ir pan biggrin.gif

o ukiskai tai.... cukinijos troskinys keptuveje, ruosiamas ala grybai wink.gif ir salia sviezios virtos bulvytes, ant kuriu uzberta nedidelis kiekis pakepintos sonines, tada uzdengtas puodas ir pakratytas kad tos bulves kiek pakristu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 13, 14:13)
Man tokie savęs gailėjimai paaštrėja per PMS, tau ne?  ax.gif Ir tai žinok samonė, juk negali žmogus visada būti laimingas, išsišiepęs...  unsure.gif 
Te balionas stiprybės  4u.gif
O ne šią savaitę Gaga? Pabūsi su draugėm, atsigaus širdis  mirksiukas.gif

Gaga 21d., net issisiepiau kai pasakei,leksiu su drauge pas trecia drauge i Vilniu keliom dienom... blush2.gif Uj laukiu... bigsmile.gif man labai smagu kai kazko galima laukti... ax.gif
man tie gailejimaisi saves bangomis uzeina...Siryt kazkaip pamasciau kad lekciau pievom,laukais...Aj gi zinot kaip buna... blush2.gif gaila nera pas ka... Nieko praeis tikiuos tas saves gailestis i vel viskas bus normaliai kazkuri laika...
QUOTE(Laurita* @ 2012 08 13, 14:15)
Seilute, neliūdėk, te  4u.gif  wub.gif

rolleyes.gif

Vakar po darbu vakare myniau prie juros su dviraciu,saule palydeti,vakaras labai labai grazus buvo... wub.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

QUOTE(Qwertama @ 2012 08 13, 12:06)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Qwertama ir Belle grįžo sveikos ir gyvos ir pilnos nuostabios patirties ir įspūdžių  4u.gif

Ooo, keliauninkės mūsų grįžo bigsmile.gif thumbup.gif laukiam laukiam įspūdžiu ir kokį meet'ą kitai savaitei susiorganizuot kokią dieną bus galima rolleyes.gif biggrin.gif

Nebenuėjau tos knygos nusipirk.... nes pamiršau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti