Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas rytas 4u.gif

niu ką padirbam šiandien, padirbam rytoj ir išeiginė biggrin.gif o paskui vėl biški padirbam ir savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

rytą pradėjau Teleloto bilietų tikrinimu ir...nieko nelaimėjau mad.gif biggrin.gif

Vakar žiūrėjote olimpiados uždarymą? Net drebėjau...tobula... wub.gif

QUOTE(Seila @ 2012 08 12, 20:47)
as net uzpavydejau tu skaniu pietu... blush2.gif Man tai Meyle negamino... blush2.gif  4u.gif  ax.gif

Pupa, tai reik tada ir tau pietus pagaminti tongue.gif Juk nebuvo galimybės, mudvi poniškai po kavines malėmės biggrin.gif
Aš sužinojau, kad po kelionės nebegrįšiu į pajūrį...tai ką darom? Kažin nebepavyks susimatyti per šią savaitę? unsure.gif

QUOTE(Seila @ 2012 08 13, 08:00)
Man sis filmas labai... wub.gif

Man patinka geri filmai! Koks pavadinimas? mirksiukas.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 08 13, 08:11)
Labas rytas  4u.gif

niu ką padirbam šiandien, padirbam rytoj ir išeiginė  biggrin.gif  o paskui vėl biški padirbam ir savaitgalis  thumbup.gif

Tu visad kaip skubi gyventi, nuo savaitgalio iki savaitgalio ax.gif Visai nepatinka tavo darbukas? Man atrodo svarbu mėgautis kiekviena diena... g.gif Nesakau, kad darbymetis turi būti maloniausia gyvenimo dalis, bet kažkokios pertraukėlės, savitai susikurti ritualai turi teikti džiaugsmą ir nereik šuoliais ristis į priekį. Aišku kiekvienam savo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 13 rugpjūčio 2012 - 08:17
mergaitės, su dar vienu pirmadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
o rytoj man jau atostogos!!!! tad darbų šiandien begalės... bet vistiek šypsena mano iki ausų, nes vakar su draugeliu klubelyje buvo, 2 valandas pasišokau, taip atrodo pailsėjau.... thumbup.gif bet vaizdas buvo žinokit neblogas... šoku, durniuoju, apsidairau, spokso į mane blink.gif draugelis žvengia, toks bachūrėlis pribėga ir sako - tu labai gražiai šoki lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif galvojau nugriūsiu...
dar vienas pradėjo kabinėtis, jau mano draugelis ruošėsi ateiti mane gelbėti (toks jo darbas klube lotuliukas.gif ), pribėga vaikinukas jaunas : "tave jis erzina? gal padėti?" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakau abiems ir gelbėtojui ir besikabinėtojui - leiskit pašokt lotuliukas.gif
žodžiu, manieji nuotykiai kaip visada...

simpatija tyli... tiesa, vakar parašė žinutę per ieškok'ą, paklausė, kaip dieną praleidau... smile.gif aišku, neparodžiau, kad aš ten dėl jo džiūstu, o atsakiau, kad su drauge buvau smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 13, 08:15)
mergaitės, su dar vienu pirmadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
o rytoj man jau atostogos!!!! tad darbų šiandien begalės... bet vistiek šypsena mano iki ausų, nes vakar su draugeliu klubelyje buvo, 2 valandas pasišokau

simpatija tyli... tiesa, vakar parašė žinutę per ieškok'ą, paklausė, kaip dieną praleidau...  smile.gif aišku, neparodžiau, kad aš ten dėl jo džiūstu, o atsakiau, kad su drauge buvau smile.gif thumbup.gif

Na va, atostogos beveik ranka pasiekiamos wub.gif Kokie planai?

Tu kaip visad mūsų šokėjėlė su nuotykiais bigsmile.gif

Labai gerai, kad taip atrašei simpatijai, lai nemano, kad atsisėdus lauki jūsų susitikimo 4u.gif
Atsakyti
labas rytas, sunkus rytas, vakar gavosi netiketa vakariene namie su draugais, poto sveciais, buvo 7, turejom ivairiu gerimu, to pasekoje man siandien sunku.
as per sena baliams sekmadieniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 08 13, 08:13)
Aš sužinojau, kad po kelionės nebegrįšiu į pajūrį...tai ką darom? Kažin nebepavyks susimatyti per šią savaitę? unsure.gif
Man patinka geri filmai! Koks pavadinimas? mirksiukas.gif

Filmas vadinasi Brangusis Dzonai...Nemacius, man labai patiko jis. blush2.gif 4u.gif

Del meeto nieko negaliu pasakyti, bet rodos ekspromtu kazkaip tada reik atlekti, nes knygos mano pas Tave... g.gif kaip gaila, jog nebegrisi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 08 13, 09:13)
Sveikos,

Tu visad kaip skubi gyventi, nuo savaitgalio iki savaitgalio ax.gif Visai nepatinka tavo darbukas? Man atrodo svarbu mėgautis kiekviena diena... g.gif Nesakau, kad darbymetis turi būti maloniausia gyvenimo dalis, bet kažkokios pertraukėlės, savitai susikurti ritualai turi teikti džiaugsmą ir nereik šuoliais ristis į priekį. Aišku kiekvienam savo blush2.gif

ne ne, realiai aš niekur nesukubu biggrin.gif
su darbu man viskas ok, būna tokių dienų kad visai bim bam blush2.gif
o šią savaitę skubu tik dėl ketvirtadienio, kada susimatysiu su nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 13, 08:24)
Filmas vadinasi Brangusis Dzonai...Nemacius, man labai patiko jis. blush2.gif  4u.gif

Del meeto nieko negaliu pasakyti, bet rodos ekspromtu kazkaip tada reik atlekti, nes knygos mano pas Tave... g.gif kaip gaila, jog nebegrisi... unsure.gif

Tu dabar visad miegi Juodkrantėj, taip? Trečiadienį ryte galėčiau atlėkt į Klaipėdą manau (jeigu kaip visad nedirbsiu) , bet jeigu tu dirbsi, tai nėr tikslo..hmmm g.gif Knygas reikia atiduoti būtinai, neišlauks iki Druskininkų biggrin.gif
Dėl tavęs gaila, norėjau daugiau pabūti, bet šiaip džiaugiuosi, beprotiškai noriu namoooo...

QUOTE(Laurita* @ 2012 08 13, 08:26)
ne ne, realiai aš niekur nesukubu  biggrin.gif
su darbu man viskas ok, būna tokių dienų kad visai bim bam  blush2.gif
o šią savaitę skubu tik dėl ketvirtadienio, kada susimatysiu su  nestuke.gif

Laikom kumštukus už Jus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 08 13, 08:36)
Tu dabar visad miegi Juodkrantėj, taip? Trečiadienį ryte galėčiau atlėkt į Klaipėdą manau (jeigu kaip visad nedirbsiu) , bet jeigu tu dirbsi, tai nėr tikslo..hmmm g.gif

taip, nebunu klaipedoje...o treciadienis cia bus darbymetis,nes visiems gi poilsiautojams iseigine...dirbsiu... 4u.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 13 rugpjūčio 2012 - 08:45
QUOTE(meyle @ 2012 08 13, 09:20)
Na va, atostogos beveik ranka pasiekiamos wub.gif Kokie planai?
Tu kaip visad mūsų šokėjėlė su nuotykiais bigsmile.gif
Labai gerai, kad taip atrašei simpatijai, lai nemano, kad atsisėdus lauki jūsų susitikimo 4u.gif

planai tokie, kad būsiu 17-19 dieną Palangoje, tada gimines lankysiu - bo jau visi burba, kad retai mato lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kad žinok mane nuotykiai amžinai lydi - tai užkliūnu, tai kojos susipina,tai vėl kas...
iš tikrųjų, tai labai laukiu kol ką parašys, bet šiandien gydysiuos - eisiu pirkti tą knygą, matyt aš jam vis dėlto atsarginė (man taip atrodo)... nors gali būti, kad žmogus neskuba, turi savo gyvenimą.. ir tiek lotuliukas.gif

QUOTE(Seila @ 2012 08 13, 09:24)

oi, gi tu darbuojiesi, tai sudėtinga bus ir su manim susimatyti... unsure.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 08 13, 09:26)
o šią savaitę skubu tik dėl ketvirtadienio, kada susimatysiu su  nestuke.gif

va dėl ko jinai spirga lotuliukas.gif nestuke.gif

QUOTE(Seila @ 2012 08 13, 09:44)
taip, nebunu klaipedoje...o treciadienis cia bus darbymetis,nes visiems gi poilsiautojams iseigine...dirbsiu...

norėtųsi rasti laiko susitikimui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 13, 09:54)
va dėl ko jinai spirga  lotuliukas.gif  nestuke.gif

taip taip blush2.gif blush2.gif blush2.gif nu negaliu sulaukti, dėl šventos ramybės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2012 08 13, 09:57)
taip taip  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif nu negaliu sulaukti, dėl šventos ramybės  doh.gif

matosi... matosi...
nebedaug liko biggrin.gif

teks man sekti naujienas nuotoliniu būdu smile.gif
ar čia man ruoštis lėkti Kaunan į meetą kokį... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti