Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas rytas, mielosios ! 4u.gif

Dėl džinsų man irgi amžinas ieškojimas, vis netinka! Bet va ana savaitę radau vienus, Stradivarius. Ot mums moteroms sunku, nepasiūna dar tokių, kokių norim biggrin.gif

Ruduo unsure.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

apie orą patylėsiu doh.gif
vakar man buvo užėjusi emocijų banga, nublioviau posmą, a ko - nežinau doh.gif
Atsakyti
sveikos!
na ir atostogų pradžia doh.gif lauke lyje, klientas prižadino doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 14, 07:52)
Hello mirksiukas.gif  Iš kur man dabar traukt rudeniškus drabužius g.gif  Sakiau reiks šiandien bent į Europą užsukt, gal kokias kelnes rasiu rolleyes.gif Džinsų net neieškau, nes sudėtingas reikalas ax.gif Kas ieško- sėkmės mirksiukas.gif
Rimkka, kaip šokiai pokiai? Gražios tau ir turiningos atostogų pradžios bigsmile.gif

gerai tie šokiai pokiai, italai ėjo iš proto lotuliukas.gif bandydami su manim spėti šokti ž be šansų doh.gif žodžiu išsidūkau... bet šiandien noriu vėl lotuliukas.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 08 14, 08:36)
Labukas  4u.gif
apie orą patylėsiu  doh.gif
vakar man buvo užėjusi emocijų banga, nublioviau posmą, a ko - nežinau  doh.gif

taip ir turi būti! rolleyes.gif
Atsakyti
Bet italai ir taip bepročiai biggrin.gif iš kur dar jiems išeit g.gif lotuliukas.gif Smagu, kad išsišokai mirksiukas.gif
Oras tikrai geras...nėr ką komentuot ax.gif

Joa, tiksliai nieks tinkamų džinsų kada reikia nepasiuva ax.gif Kai kažkokius jau nusiperki, tai tada aišku, kad randi ne vienus tau labiau tinkamus doh.gif

Laurita*, įtariu, kad tavęs laukia dar ne viena emocijos banga rolleyes.gif

Prisipažinkit, kokiu būdu kas žiūrėjot tą filmą L.O.L.!!! Nu nerandu jo Linkomanijoj g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ethella @ 2012 08 14, 08:24)

Dėl džinsų man irgi amžinas ieškojimas, vis netinka! Bet va ana savaitę radau vienus, Stradivarius. Ot mums moteroms sunku, nepasiūna dar tokių, kokių norim biggrin.gif

seniau galvojau, kad dzinsus daug lengviau issirinkti, nei siaip kelnes...mano seseriai kokius beissirinktu visuomet tinka...o as nesioju, kuriuos pries 5 metus nusipirkau ir nerandu jiems deramos pamainos, zinoma turiu ir kitu, bet netinka ir nepatinka jie man, tai vis griztu prie senuju, jau palopytu vargseliu blush2.gif .... kur benueitum beveik visi dzinsai siaurejantys, o as su tokiais baisiai atrodau doh.gif...tai va nutariau, kad reiks pasisiuti kelnias pagal save bigsmile.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 14, 09:11)
sveikos!
na ir atostogų pradžia  doh.gif  lauke lyje, klientas prižadino  doh.gif  doh.gif  doh.gif
gerai tie šokiai pokiai, italai ėjo iš proto  lotuliukas.gif bandydami su manim spėti šokti ž be šansų  doh.gif žodžiu išsidūkau... bet šiandien noriu vėl  lotuliukas.gif
taip ir turi būti! rolleyes.gif

greit taves klientai pasiilgo mirksiukas.gif ...ir taip jau tie italai siek tiek isproteje pagal savo natura biggrin.gif o dar, kai tokia sokeja pamato, tai visai pameta prota bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, aš dar lovoje ax.gif neseniai prabudau biggrin.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 14, 11:00)
Prisipažinkit, kokiu būdu kas žiūrėjot tą filmą L.O.L.!!! Nu nerandu jo Linkomanijoj g.gif

Nieko tokio, kad DF vadini mirksiukas.gif

až žiūrėjau per filmux.net 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 14, 10:00)
Bet italai ir taip bepročiai biggrin.gif iš kur dar jiems išeit g.gif  lotuliukas.gif Smagu, kad išsišokai

monstras.lt - nemokamai, filmai.in yra biggrin.gif linkomanija senokai besinaudojau blush2.gif

QUOTE(monkey @ 2012 08 14, 10:12)
Labas rytas  4u.gif
greit taves klientai pasiilgo  mirksiukas.gif ...ir taip jau tie italai siek tiek isproteje  pagal savo natura  biggrin.gif o dar, kai tokia sokeja pamato, tai visai pameta prota  bigsmile.gif  4u.gif

aha, dar ir meistras paskambino, sako nežinojau, kad atostogaujat doh.gif sakau, gi vakar sakiau doh.gif dundukas jisai jau visai...
aha, šokau aš ten vakar žiauriai biggrin.gif toks išsidūkimas gavosi, net šalia tokie du berniukai šoko - jie ten vietiniai, bet šoka profesionaliai bent atrodo... tai šalia manęs šoko ir visai derėjom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
monkey, nori šiandien ir tu gal? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 14, 10:00)

pamasciau, kur man sitas pavadinimas girdetas, pasirodo turiu sita filma, pries kelias dienas radau kaip naujiena ir atsisiunciau is torrentu...ir pamirsau ...reiks paziureti smile.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 14, 10:20)
aha, šokau aš ten vakar žiauriai biggrin.gif toks išsidūkimas gavosi, net šalia tokie du berniukai šoko - jie ten vietiniai, bet šoka profesionaliai bent atrodo... tai šalia manęs šoko ir visai derėjom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
monkey, nori šiandien ir tu gal?  mirksiukas.gif

cia vadinasi jie tave prieme i savo chebra mirksiukas.gif thumbup.gif
aciu uz kvietima 4u.gif ....bet dabar esu labai uzsidegusi energijos balanso atstatynejimu, tai reikia pabaigti iki galo tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
turiu namie routeri belaidžiui internetui, o visiškai nemoku jo susijungti, nu nieko nesigauna, nors tu ką... negi teks ex vyro maldauti padėti doh.gif blyn, šūdina situacija...
atsibodo laidai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės smile.gif aš irgi dar lovoje. Šakės nu ir orelis lauke.... doh.gif
Prieš kelionę nespėjau jums papasakoti vieno dalyko: penktadienį prieš išvykstant netikėtai atsidūriau klube ir jame susipažinau su labai fainu berniuku. Panašu, kad jis mane iš karto įsižiūrėjo. Visą tą vakarą praleidome kartu, kitą dieną praleidome kartu. Kol buvau išvykusi, nuolat rašė sms, pasakojo kaip gyvena, teiraudavosi manęs, kaip sekasi man. Kai tik grįžau sekmadienį, tą patį vakarą pasiūlė susitikti. jei nesu pavargusi. Susimatėm. Vakar nuo pat ryto pasiėmė mane, važiavom grybauti, paskui pas jį namuose tuos grybukus kepėm, žiūrėjom filmą. Tik parvežė mane namo ir ateina sms su klausimu "ką veiksi rytoj? norėčiau dieną vėl praleisti su tavimi". wub.gif
jei taip atvirai, aš jokių drugelių kol kas nejaučiu ir iš viso nežinau, ar pajusiu, tačiau nuolatinis dėmesys, toks nuoširdžiai demonstruojamas noras būti kartu, paperka. Sakiau kol kas tuo pasimėgausiu. Manau, kad jis tikrai būtų nuostabus vyras, tačiau kur tie drugeliai kai jų reikia... g.gif ir va čia dar vienas žiaurios tiesos įrodymas: kai vyras nori būti kartu, jis pats parašo, pats skambina, pats galvoja, kaip čia padaryti, kad kuo greičiau susimatyti su tavimi. Nėra jokių kelių parų ar savaičių dingimų, nerašymų ar kažko panašaus.
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2012 08 14, 10:52)
Labas rytas mergaitės smile.gif aš irgi dar lovoje. Šakės nu ir orelis lauke.... doh.gif
Prieš kelionę nespėjau jums papasakoti vieno dalyko: penktadienį prieš išvykstant netikėtai atsidūriau klube ir jame susipažinau su labai fainu berniuku. Panašu, kad jis mane iš karto įsižiūrėjo. Visą tą vakarą praleidome kartu, kitą dieną praleidome kartu. Kol buvau išvykusi, nuolat rašė sms, pasakojo kaip gyvena, teiraudavosi manęs, kaip sekasi man. Kai tik grįžau sekmadienį, tą patį vakarą pasiūlė susitikti. jei nesu pavargusi. Susimatėm. Vakar nuo pat ryto pasiėmė mane, važiavom grybauti, paskui pas jį namuose tuos grybukus kepėm, žiūrėjom filmą. Tik parvežė mane namo ir ateina sms su klausimu "ką veiksi rytoj? norėčiau dieną vėl praleisti su tavimi".  wub.gif
jei taip atvirai, aš jokių drugelių kol kas nejaučiu ir iš viso nežinau, ar pajusiu, tačiau nuolatinis dėmesys, toks nuoširdžiai demonstruojamas noras būti kartu, paperka. Sakiau kol kas tuo pasimėgausiu. Manau, kad jis tikrai būtų nuostabus vyras, tačiau kur tie drugeliai kai jų reikia...  g.gif ir va čia dar vienas žiaurios tiesos įrodymas: kai vyras nori būti kartu, jis pats parašo, pats skambina, pats galvoja, kaip čia padaryti, kad kuo greičiau susimatyti su tavimi. Nėra jokių kelių parų ar savaičių dingimų, nerašymų ar kažko panašaus.

smagu skaityti, kad dėmesio sulauki wub.gif tai va, tie dingimai tokie įdomūs būna... man tai parašo vakare per ieskok - pasiteirauja, kaip diena praėjo... pvz, šiandien trumpesnė diena, ryt į darbą nereikia, puikiai žino, kad man atostogos, kada išvažiuoju pas mamą, bet įtariu, kad vėl su draugeliu šėlsiu klube, nors taip norėčiau kažką su simpatija nuveikti... ai, matyt ne taip labai ir patikau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Qwertama, kaip miela, kai toks demesys bigsmile.gif ... ir is tiesu, kai tikrai patinki, tuomet ir nekyla abejoniu ar patinki, ar ne... linkiu, kad ir drugeliai atsirastu mirksiukas.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 14, 10:47)
turiu namie routeri belaidžiui internetui, o visiškai nemoku jo susijungti, nu nieko nesigauna, nors tu ką... negi teks ex vyro maldauti padėti  doh.gif blyn, šūdina situacija...
atsibodo laidai  doh.gif

o instrukcija yra?....labai ivairiu ju buna, su vienais lengva..darai pagal instrukcija ir viskas, kiti sudetingesni... g.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 14, 10:56)
smagu skaityti, kad dėmesio sulauki  wub.gif tai va, tie dingimai tokie įdomūs būna... man tai parašo vakare per ieskok - pasiteirauja, kaip diena praėjo... pvz, šiandien trumpesnė diena, ryt į darbą nereikia, puikiai žino, kad man atostogos, kada išvažiuoju pas mamą, bet įtariu, kad vėl su draugeliu šėlsiu klube, nors taip norėčiau kažką su simpatija nuveikti... ai, matyt ne taip labai ir patikau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hmm...turbut geriau paciai jo nekviesti g.gif ..turi super kompanija su kuria gali paselti klube thumbup.gif jie neleis tau liudeti 4u.gif po to isvyksi, o grizus bus patyti ar pasiilgo jis taves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monkey: 14 rugpjūčio 2012 - 11:42