Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Ethella @ 2012 08 06, 00:19)
DF is vienos puses - gerai, kad bent pranese, is kitos - padeda tokios Ju sms !!! Ar atrase Jis  dar ?
Kissa ne nu... Pilnatis dbr, gal veikia ! biggrin.gif

ne, nieko daugiau neberase smile.gif nors ir nelabai yra ka atrasyt i mano toki atsakyma OK biggrin.gif nebent teisintis pradet ir pan... smile.gif palnuosiu geriau pasimatyma su kitu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Į mano gyvenimą tai atėjo tokia keista ir visai nekviesta... dabar nežinau, kaip ją išprašyti...
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 05, 23:17)
blyn  doh.gif  lotuliukas.gif  Dabar atrodo pilnatis, tai gal veikia čia juos kažkaip  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nezinau kas juo veikia doh.gif mane jie jau nervina doh.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 08 05, 23:19)
Kissa ne nu... Pilnatis dbr, gal veikia ! biggrin.gif

eina jie visi kaku unsure.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 05, 23:24)
palnuosiu geriau pasimatyma su kitu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif reikia ir man naujos simpatijos unsure.gif
Atsakyti
sveikos wink.gif

as vakar buvau popietiniam filme su vienu vaikinuku is interneto, grizau apie 18val, zodziu paziurejom filma, isgerem kavos ir namo..
manau daugiau nesusitiksim.. nu ***** jau koks 5 is eiles, nu nesu gi jau tokia lieva huh.gif

tai sedejau vakar kambary ant grindu, geriau avietines pasukas ir valgiau baronkas biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryteli...Pirmadienis!!! ax.gif 4u.gif Siryt pagalvojau kas cia beliko, 4 savaites ir ruduo... doh.gif
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 05, 22:09)
...ne nu pize... suprask kaip nori  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zinot ka, siknon tuos vyrus...is kur tiek mumyse stiprybes... Issaudyciau visus!lai jie kencia...

QUOTE(kissa666 @ 2012 08 05, 22:44)

thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  reikia ir man naujos simpatijos  unsure.gif

man irgi reikia...labai reikia...tik kad atsakytu tuo paciu,tuo paciu ir nebebutu jau tu liudnu skaudziu minuciu... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(comep @ 2012 08 06, 08:16)
as vakar buvau popietiniam filme su vienu vaikinuku is interneto, grizau apie 18val, zodziu paziurejom filma, isgerem kavos ir namo..
manau daugiau nesusitiksim.. nu ***** jau koks 5 is eiles, nu nesu gi jau tokia lieva huh.gif

o tau jis patiko?... g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 06 rugpjūčio 2012 - 08:28
QUOTE(Seila @ 2012 08 06, 09:35)

o tau jis patiko?... g.gif

siaip tai negaleciau tikrai atsakyti dar, na kur jau, juk buvo tik kinas, bet kartotinas.
na bet is esmes, jau kokie 5 vyrai, kur susitinkam, ir poto viskas......
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 08 06, 08:42)
siaip tai negaleciau tikrai atsakyti dar, na kur jau, juk buvo tik kinas, bet kartotinas.
na bet is esmes, jau kokie 5 vyrai, kur susitinkam, ir poto viskas......

nezinau ka pasakyti...as saves dazniausiai klausiu kodel man nepatinka tie kuriems as patinku,ir tyli tie kurie mane suzavi ir kojas pakerta... unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 06, 10:04)
nezinau ka pasakyti...as saves dazniausiai klausiu kodel man nepatinka tie kuriems as patinku,ir tyli tie kurie mane suzavi ir kojas pakerta... unsure.gif  g.gif

o man nera tokiu atveju...
man pasitaiko tik tokie kur nepatinkam vienas kitam abipusiai, arba kur lyg susitikciau antra karta, bet to karto nebuna....
mastau kame reikalas, neismastau....
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Naktį pajūryje dangus su žeme mainėsi... Vos tik suspėjom grįžt iš šokių ir prasidėjo liūtis su griaustiniu ir žaibu. Bet šįryt vėl šviečia saulė bigsmile.gif Geros dienos, mergytės!
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Šiandien dar laisva diena turiu, tai leksiu apsipirkti kol krepšinis neprasidėjo biggrin.gif
Atsakyti
Hey mirksiukas.gif Šiandien man kažkoks fainas pirmadienis rolleyes.gif Ir net nežinau dėl ko bigsmile.gif Bet geriau nesigilinsiu, juk svarbu, kad gerai biggrin.gif

Aš irgi noriu naujos simpatijos 4u.gif Bet man baisu, kad man nelabai kas patinka verysad.gif Jeigu einu su kuo nors susitikt, tai visada sulaukiu pasiūlymo ir kitam kartui, bet...esu sutikus dar kartą susimatyt tik su porą asmenų...Bet net negalėčiau pasakyt, kad esu išranki, nu nesu ax.gif Turbūt vis ne su tais žmonėm susitinku, kaip kitaip paaiškint? g.gif Ir šiaip nenoriu suteikt tuščių vilčių žmogui, kuris tikrai yra geras, normalus biggrin.gif ir t.t. rolleyes.gif Nenorėčiau pati kažkam būti atsarginis variantas, tai ir pati su tokiais nebendrauju.

Comep, tos barankos su pasukom ant grindų thumbup.gif

Meyle, o tavo šeimyna vis dar pajūry ar tik savaitgaliui buvo atlėkę?

Dėl vyrų atsakymų...nu, jeigu Pilnatis- tai viską jai šįkart ir nurašom mirksiukas.gif

Aš ir laukiu krepšinio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 06, 10:41)

Comep, tos barankos su pasukom ant grindų thumbup.gif

skanu labai, turiu namie dar 3 baronkas ir maza indeli pasuku su slyvomis, bus vakarui biggrin.gif
Atsakyti