Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai V

QUOTE(Marokietė @ 2012 10 18, 13:25)
Panašūs citrus-woody charakteriu, netgi labai

Eau des Merveilles Hermes ir Eau de Cologne du 68 Guerlain

Eik tu peklon bigsmile.gif Man ne.
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2012 10 10, 13:17)
prasmatniausis vakarinis aromatas, tamsaus saldumo. tikrai viena ryskiausiu natu - medus - baltas, lauku ir kastonu medziu aromato. jis lyg sumaisytas su lengvu labai aukstos kokybes tabako kvapu (taipkartais nuo pipkoriiu uzrukanciu pakvimpa). visu kitu komponentu - atskirti negaliu, bet tikrai jauciausi, jog kvapas praturtintas gelem, prieskoniais, ambra, paciuliu, tik i dalis labai sunku ta skoni paskirstyti. man asmeniskai labai daug panasumu su TF TV. jau rasiau apie tai. tik fordas pralose kilianui kvapo taurumu. TV- slapia nuoruka ir aplaizyta karamele, kilian - medus ir tauraus tabako dumai.

Negaliu ir aš nutylėti, kai kalbama apie vienus iš mano favoritų. smile.gif
drinks_cheers.gif Aš panašiai užuodžiu Back to Black. Tik aš dar jaučiu ryškoką avietę.
Kažkada jau esu apie jį rašiusi kitoje temoje:
Back to Black (aphrodisiac ) –
Nuostabus saldus, šiltas, meduotas kvapas su aiškiai išreikštu avietės aromatu. Greitai išlenda tabakas, suteikia kvapui cinkelio, kitaip sakant, padaro jį juodu, paslaptingu ir šarmingu. Kvapas tikrai turtingas gurmaniškom natom, todėl mano nosis iš viso natų mišinio labiausiai atpažįsta migdolus, medų…visumoje tai tarsi karamelizuoti džiovinti saldūs vaisiai/uogos. Labai graži jauki bazė – tabako kvapas nuo itin saldaus fono (tabaką aš juntu nuo tada, kai pasirodo avietės iki bazės) pereina į ramesnį medienos su trupučiu pačiulo ir vanilės toną. Juodas kvapas, kurį norėčiau turėti buteliuke.

TF - Tobacco Vanille mane pykina blush2.gif Kažkurios natos man juose nesiderina, pjaunasi... Nejuntu gražaus, subtilaus natų perėjimo. Lyg ir patiko kurį laiką (dėl saldumo matyt), bet po ilgesnio "padėvėjimo" atsikračiau. O kad Kilian kvapas geresnis už TF visomis prasmėmis, tai 100 proc. pritariu by ki.
Kol kas esu nusivylusi testuotais TF kvapais sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 18 spalio 2012 - 19:26
QUOTE(zuvyte26 @ 2012 10 18, 21:25)
O kad Kilian kvapas geresnis už TF visomis prasmėmis, tai 100 proc. pritariu by ki.
Kol kas esu nusivylusi testuotais TF kvapais sad.gif

as irgi uz Kilianus smile.gif
Atsakyti
gal kuri zinot i ka panasus senoviniai Pergolese kvepalai??? labai butu idomu prisimint jaunyste smile.gif
Atsakyti
Pergolese visai nesenai dar turėjo kvepalusala.lt 4u.gif Tik nepasakysiu,ar čia seno ar naujo leidimo, bet kvapas visiškai toks pat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele: 24 spalio 2012 - 09:38
Aciu uz info!!!
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2012 10 18, 19:33)
as irgi uz Kilianus smile.gif

aš už Fordą pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 10 25, 18:00)
aš už Fordą pioneer.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2012 10 25, 18:47)

priimsit? gathering.gif
Atsakyti
Aha, soobrazim na trojich lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar vienas netikėtas panašumas Rocco Barocco woman edp ir Chanel Allure Sensuelle edp:

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 10 25, 19:00)
aš už Fordą pioneer.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti