Laumėnė, masiniukas super
Labas rytas,
labas rytas:)
Lsumene, sveikinu su pirkiniu
tik reikejo is anskto parasyti, kad planuoji A4, pati su tokia vazineju, tai zinok ji niekam tikusi, vaziuokle ziauriai greitai byra. man rods vaziuokle ju pati praciausia is audiniu, o koks varikliuka?
Lsumene, sveikinu su pirkiniu
tik reikejo is anskto parasyti, kad planuoji A4, pati su tokia vazineju, tai zinok ji niekam tikusi, vaziuokle ziauriai greitai byra. man rods vaziuokle ju pati praciausia is audiniu, o koks varikliuka?
Labas rytas... kas kavos?
Laumene, sveikinu su mašiniuku...... kad negestu ir būtų patikima....

Papildyta:
mergyt, tik tu viena nuspresi, kada jau gana... visos mes galim patarinėt, bet dauguma atleidom ir pamirsom taip pat ne viena karta.... taip kad..... juk visada elgiesi taip, kaip atrodo paciai teisingai.... laikykis....
Laumene, sveikinu su mašiniuku...... kad negestu ir būtų patikima....
Papildyta:
QUOTE(Skierkute @ 2012 08 16, 11:35)
Kad jau kiekviena karta atrodo uzeda galutinai, o as turiu polinki uzmirst viska labai greitai..
mergyt, tik tu viena nuspresi, kada jau gana... visos mes galim patarinėt, bet dauguma atleidom ir pamirsom taip pat ne viena karta.... taip kad..... juk visada elgiesi taip, kaip atrodo paciai teisingai.... laikykis....
QUOTE(Laumėnė @ 2012 08 16, 18:55)
Labuka
Siaubiakas, grįžau ištinusia galva
Taip skauda, kad net pykinti pradėjo, išgėriau vaistų, tikiuosi tuoj pagerės. Manau pervargau
Visą dieną ant ratų po visą Lietuvėlę
Ir galiausia, vadinasi namiškiai mane geriau pažysta
vat ir parsivariau visai ne tą modelį kurį sakiau pirksiu
Siaubiakas, grįžau ištinusia galva
Sveikinimai su pirkiniu
Papildyta:
QUOTE(Ž.J. @ 2012 08 17, 07:05)

Na taip,ir, galu gale,mes zinom tik tiek,kiek Skierkutes postuose iskaitom,o is ju,man susidare toks ispudis,kad jis jos vissiskai negerbia,o kaip jau mums teko isitikinti,zmones nesikeicia
Sveikos
Iš pradžių pagalvoju,kad ne į tą temą pataikiau.
Laumėne,saugiai ir ilgai tau su ja važinėt.
Skierkute,problema-tavo trumpa atmintis.
Iš pradžių pagalvoju,kad ne į tą temą pataikiau.
Laumėne,saugiai ir ilgai tau su ja važinėt.
Skierkute,problema-tavo trumpa atmintis.
Skierkute su VT yra del sexo.
Imelda,prisiminiau,kad rašei apie reikalus su Vt,linkiu kad viskas kuo greičiau baigtųsi.
Annomis postų pasiilgau.
QUOTE(raimukas84 @ 2012 08 17, 10:45)
Skierkute su VT yra del sexo.
Matyt tikrai dar nedavede iki galo, bet zinau, kad daves anksciau ar veliau
***** blemba, dabar zinau is kur tie nervai.. o mitasm, kad maitinant nebus mmm sugriautas
Na nervai nuo vt, bet pms viska hiperbolizavo, verkiau kaip mazas vaikas
Del sexo,tai del sexo,bet tada jau reikia duoti jam suprasti,kad tu su juo tik del to ir kad nekvarsintu tau galvos jokiais pasaliniais dalykais 
Man mmm irgi po menesio nuo gimdymo parsivilko,nors maitinau virs metu
Man mmm irgi po menesio nuo gimdymo parsivilko,nors maitinau virs metu
QUOTE(Upjora @ 2012 08 17, 12:51)
na ji pati kazkada tai rase
Sveikos
Laumene su pirkinuku tave
Laumene su pirkinuku tave