privet

as jau susibiesinau is to savo dosnumo patekau i idiotiska padeti... tie gi mano statybininkai vel nepasirode, paskambinau ir liepiau ruosti man grazinti pinigus.... uzp... kai pabaliavot pas mane tai visada draugai, kai reik pagalbos, tai oi kokie draugai... cia ta merga (drauge liezuvis nesivercia vadinti) man treciadieni dar rase, verke i rageli, daugmaz as jau savaite kaip pas uosvius istrigau, ten maniskis geria, sklaidosi, menes namo neveza... ir t.t. parveziau, pakeliui jau ji teisint pradejo o atvaziavus i vieta jau ji vel 'katineliu' telefone vadino... tada tik pasijuokiau, tik pasitikslinau ar tikrai sestadieni atvaziuos darbu pabaigti. sestadieni tyla, skambinu, sako, oi jis gre vemia dabar kaip jam negera... nu zinot garas is ausu pradejo verztis. pasakiua kad grazintu man pinigus, nes jei atranda laiko vidury savaites gerti (kaip supratau visa savaite nedirbo ir gere, tai bukit mieli raskit laiko ir tam uz ka sumoketa atidirbt... ji ten pamakalavo kazka man i rageli 'oi, ieskosiu kas paskolins, nezinau is kur gausiu, na gal po pietu atvaziuosim, kaip man geda, ir vel per ji as kalta likau'.. ir t.t.
o kaip ji man suoke pries jai pinigus skolinant, kad va, jis patikimas, jis tikrai geras, blogo nerekomenduociau ir t.t. dura as, ne kitaip... reiks ryt pakambint primint kad pinigeliu ieskotu, as ne labdaros organizacija kazkokia. man pinigai baloj nesimeto, va susipirkau siandien moki-vezi sau vandentikiui ko truko, parduotuve praturtinau 250lt (o meistriokas kuris pajungs sake kad uzteks 150)
be to vakar ir siandien pasilipus ant stelazu ir ant ju padetu kopeciu tvarkiau namo skliautus, nieko sunkaus, jei aukscio nebijai. nesuprantu, nebutu man vaiku, tai buciau jau siandien viena skliauta pabaigus... bliamba as buvau doni ir uz du dkliautus 400lt davaiu, jei vidutinis meistriokas ta butu padares uz kokius 300-350lt... o as tik norejau but gera ir supratinga...