Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Eveta @ 2013 05 10, 23:12)
Va va, dėl simetrijos ir man implantus suka smile.gif O kaip tavo savijauta su breketais? Jau geresnė?

Kad kazkoks chaosas daros,desnei visi dantys kanda breketus,o kaire ore kabo- tarpai tarp kruminiu,sukandus. O siaip jau valgyt ismokau,breketu nebenukandu thumbup.gif o tau tie implantai netrukdo,neskauda ?
Atsakyti
Sveikos,
man jau beveik 8 men po op, o nuo kovo jau ir be breketu smile.gif dabar su tom vielutem ir ploksteles naktim deduosi smile.gif
rezultatu esu visu 100 proc. patenkinta, kaip gera, kad dingo tie traskesiai smile.gif
dantuku tiesumu taip pat esu labai patenkinta. dar pradzioj galvojau, kad darysiuos dantenu pakelima, bet kai nueme breketus, tai man jie tokie dideli pasirode, kad dabar nieko daryti nereikia smile.gif
kietu produktu dar stengiuosi nevalgyti, t.y. visokiu reisutu, dziuveseliu ir pan.
jau ir dantukai pabalinti, zodziu viskas labai gerai, daug komplimetu is aplinkiniu del sypsenos smile.gif
Atsakyti
Man tai del breketu didelio diskomforto nebuvo. Katais atrodo, kad paskauda viena ar kita danti, vaidenasi, kad gal ir juda smile.gif Bet valgiau nuo antros savaites ir riesutus ir kepta duona biggrin.gif Tiesa cia antri breketai mano gyvenime, tai gal del to taip... Man taip pat des implanta, bet jau bunant su breketais (pirma turi daauginti kaulo).
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 10, 22:48)
Kad kazkoks chaosas daros,desnei visi dantys kanda breketus,o kaire ore kabo- tarpai tarp kruminiu,sukandus. O siaip jau valgyt ismokau,breketu nebenukandu  thumbup.gif o tau tie implantai netrukdo,neskauda ?

Kimba liežuvis prie tų dviejų, kur gomury smile.gif Kai valgau apsivelia, labai nemalonu. O tie kur dantenose, tai drąsko šiek tiek dar žandą iš vidaus biggrin.gif Bet skaudėt tai neskauda.
Labiau bijau kito implanto, kurį gausiu, nes jis bus didesnis ir giliau suksis. Ir dar 2 dantų traukimai laukia. Na dar nusimato daug smagumų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2013 05 12, 15:03)
Kimba liežuvis prie tų dviejų, kur gomury smile.gif Kai valgau apsivelia, labai nemalonu. O tie kur dantenose, tai drąsko šiek tiek dar žandą iš vidaus biggrin.gif Bet skaudėt tai neskauda.
Labiau bijau kito implanto, kurį gausiu, nes jis bus didesnis ir giliau suksis. Ir dar 2 dantų traukimai laukia. Na dar nusimato daug smagumų biggrin.gif

Oje kokios egzekucijos dar laukia, dabar suprantu kodel pas tave buvo dvejoniu biggrin.gif atrodo musu tokia panasi situacija,o pasiruosimas radikaliai skiriasi,dziaugiuos kad man nereik nei dantu raut nei jokiu papildomu mechanizmu.
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2013 05 12, 15:03)

O tau neuzdeja tokiu kaip kepurikiu ant tu mikroimplantu( bent jau ant tu kur kur su zandu kontaktuo)?Bent jau kol apsiprasi.
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 12, 14:12)
Oje kokios egzekucijos dar laukia, dabar suprantu kodel pas tave buvo dvejoniu  biggrin.gif atrodo musu tokia panasi situacija,o pasiruosimas radikaliai skiriasi,dziaugiuos kad man nereik nei dantu raut nei jokiu papildomu mechanizmu.

Na tau gal prieš dedantis pirmus breketus reikėjo išsirauti visus protinius smile.gif Nes aš tai tik protinius ir raunu. Man atrodo lyg visiems, kurie nori darytis šią operaciją reikia išsirauti protinukus.. smile.gif ar klystu?
Papildyta:
QUOTE(Flegma @ 2013 05 12, 14:33)
O tau neuzdeja tokiu kaip kepurikiu ant tu mikroimplantu( bent jau ant tu kur kur su zandu kontaktuo)?Bent jau kol apsiprasi.

Na sunku pasakyti. Kai procedūra vyko, tai jaučiau, kad pirma įgręžia kažką į kaulą, o paskui ranka užsuka ant to įgręžto daikto kažką. Bet kiek supratau, tai ant to ranka užsukto antgaliuko ir tvirtinsis mechanizmas. Tai turbūt čia nėra kažkokia papildoma kepurėlė... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2013 05 12, 21:49)
Na sunku pasakyti. Kai procedūra vyko, tai jaučiau, kad pirma įgręžia kažką į kaulą, o paskui ranka užsuka ant to įgręžto daikto kažką. Bet kiek supratau, tai ant to ranka užsukto antgaliuko ir tvirtinsis mechanizmas.  Tai turbūt čia nėra kažkokia papildoma kepurėlė...  g.gif

Tas pats mikroimplants kaip varztuks. Tik ant jo gal but uzdedama tokia nedidele kepurele( kaip baravykiuka galviki).Turejau as 2mikroimplantus. Tai is pradziu su ta kepurele buvau, paskui nusiemiau. Paprasciausiai apsipratau su mikroimplantu i nebereikeja tos kepurikes.
Va desinej pusej su ta kepurike user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 12 gegužės 2013 - 20:57
QUOTE(Eveta @ 2013 05 12, 21:49)
Na tau gal prieš dedantis pirmus breketus reikėjo išsirauti visus protinius smile.gif Nes aš tai tik protinius ir raunu. Man atrodo lyg visiems, kurie nori darytis šią operaciją reikia išsirauti protinukus.. smile.gif ar klystu?
Papildyta:

Protinukas vienas pas mane likes, bet nesake, kad ji reiks raut, gal del to, kad jis graziai sustatytas i eila. O kiti isoperuoti ka breketus nueme biggrin.gif Galvojau gal tau dar be protiniu raus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flegma @ 2013 05 12, 20:54)
Tas pats mikroimplants kaip varztuks. Tik ant jo gal but uzdedama tokia nedidele kepurele( kaip baravykiuka galviki).Turejau as 2mikroimplantus. Tai is pradziu su ta kepurele buvau, paskui nusiemiau. Paprasciausiai apsipratau su mikroimplantu i nebereikeja tos kepurikes.
Va desinej pusej su ta kepurike user posted image

Na taip, pas tave kaip baravyko kepurėlė smile.gif Pas mane tokios nėra, pas mane kaip varžtukas ir atrodo, toks smailais kampukais, su įrėžimais, tai vat tie nelygumai ir kimba. O tau iškart ant mikroimplantų kabino mechanizmą? Ar po kiek laiko? Neskaudėjo tų vietų, kur implantas, kai prasidėjo tempimas?
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 12, 20:54)
Protinukas vienas pas mane likes, bet nesake, kad ji reiks raut, gal del to, kad jis graziai sustatytas i eila. O kiti isoperuoti ka breketus nueme biggrin.gif Galvojau gal tau dar be protiniu raus smile.gif

Nee, ačiū dievui nereiks daugiau nieko rauti be protinių smile.gif išoperavo tau? Tai buvo neišdygę, jo?
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2013 05 12, 22:13)
Na taip, pas tave kaip baravyko kepurėlė smile.gif Pas mane tokios nėra, pas mane kaip varžtukas ir atrodo, toks smailais kampukais, su įrėžimais, tai vat tie nelygumai ir kimba. O tau iškart ant mikroimplantų kabino mechanizmą? Ar po kiek laiko? Neskaudėjo tų vietų, kur implantas, kai prasidėjo tempimas?

Ma is kart sukabina berods kaip elastines grandineles( a kaip jos vadinas). Tokias veliau naudoja tarpukam uztraukt. Tokias kaip gumines. blush2.gif
Vasko neturi? Mazu nors biski maziau trintu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flegma: 12 gegužės 2013 - 21:25
QUOTE(Eveta @ 2013 05 12, 22:13)
Nee, ačiū dievui nereiks daugiau nieko rauti be protinių smile.gif išoperavo tau? Tai buvo neišdygę, jo?

Aga buvo neidyge reikejo operuot, siuvo, istinus vaiksiojau, bet nors gerai, kad neskaudejo biggrin.gif
Atsakyti