Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Flegma @ 2013 05 12, 21:24)
Ma is kart sukabina berods kaip elastines grandineles( a kaip jos vadinas). Tokias veliau naudoja tarpukam uztraukt. Tokias kaip gumines. blush2.gif
Vasko neturi? Mazu nors biski maziau trintu.

Nea neturiu. Darbe tai kramtomos gumos užsiklijuoju, nes visą dieną prakalbėti tenka. smile.gif Galvoju kur to vaško galėčiau gauti... Vaistinėj gal? O ar neskaudėjo tų vietų, kur implantai, kai tempimas buvo?
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 12, 21:27)
Aga buvo neidyge reikejo operuot, siuvo, istinus vaiksiojau, bet nors gerai, kad neskaudejo biggrin.gif

Nu jo, svarbiausia, kad neskaudėjo smile.gif O su vietine nejautra operavo?
Papildyta:
QUOTE(Millli @ 2013 05 12, 11:17)
Man tai del breketu didelio diskomforto nebuvo. Katais atrodo, kad paskauda viena ar kita danti, vaidenasi, kad gal ir juda  smile.gif  Bet valgiau nuo antros savaites ir riesutus ir kepta duona  biggrin.gif  Tiesa cia antri breketai mano gyvenime, tai gal del to taip... Man taip pat des implanta, bet jau bunant su breketais (pirma turi daauginti kaulo).

Vat man labai įdomu, kaip tą kaulą augina? nes man irgi nusimato tas pats smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2013 05 12, 22:43)
Nea neturiu. Darbe tai kramtomos gumos užsiklijuoju, nes visą dieną prakalbėti tenka. smile.gif  Galvoju kur to vaško galėčiau gauti... Vaistinėj gal? O ar neskaudėjo tų vietų, kur implantai, kai tempimas buvo?

Vaistinese turetu but. Arba jei turi biciu vaska- tas i tiktu.
Neskaudeja ma.
Atsakyti

Papildyta:

JO su vietine nejautra, prileido vaistu ir sedejau issisiepus biggrin.gif Buvo lb grazus chirurgas, vis kazka pasakojo tai kazkaip greit ma atrode, kad viskas ivyko biggrin.gif O vaska tai odontologiniam gali nusipirkti. As jau atra desute pradejau nes be jo visas skruostas zaizdotas
Atsakyti
Nea neturiu. Darbe tai kramtomos gumos užsiklijuoju, nes visą dieną prakalbėti tenka. smile.gif  Galvoju kur to vaško galėčiau gauti... Vaistinėj gal? O ar neskaudėjo tų vietų, kur implantai, kai tempimas buvo?
Papildyta:

Papildyta:

Vat man labai įdomu, kaip tą kaulą augina? nes man irgi nusimato tas pats smile.gif

Man reikia daryti kazkokia paruosiama mini operacija, tai is ten paimta kaula, panaudos priauginimui... kazkas tokio smile.gif
Atsakyti
kai tiek priskaitai, taip ir mastai kiek tas kiekvienas "malonumas" burnoj kainuoja doh.gif

kazin ar visos operacijos kaina (kaip sake ortodonte (10-15 tukst. Lt) yra mokama per viena karta, ar visi dalykeliai po biski atsikirai? kokia Jūsų patirtis? kokia didžiausia suma esat išleidus vieno vizito metu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 13 gegužės 2013 - 14:08
QUOTE(caramele87 @ 2013 05 13, 14:59)
kai tiek priskaitai, taip ir mastai kiek tas kiekvienas "malonumas" burnoj kainuoja  doh.gif

kazin ar visos operacijos kaina (kaip sake ortodonte (10-15 tukst. Lt) yra mokama per viena karta, ar visi dalykeliai po biski atsikirai? kokia Jūsų patirtis? kokia didžiausia suma esat išleidus vieno vizito metu?

Pati operacija kainuoja kaip minejote ir ja reik sumoket po savaites kai atvykstat i vizita.
As mokejau tik viena kart uz pirma konsultacija 50lt ir plano pristatyma 100lt.lyg taip jei neklystu, o daugiau nieko nemokejau ir nebereiks daugoau nieko moket smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 13, 17:24)
Pati operacija kainuoja kaip minejote ir ja reik sumoket po savaites kai
atvykstat i vizita.
As mokejau tik viena kart uz pirma konsultacija 50lt ir plano pristatyma
100lt.lyg taip jei neklystu, o daugiau nieko nemokejau ir nebereiks
daugoau nieko moket smile.gif

po kurio vizito?po gydymo plano pristatymo?ar tada kai jau atvaikstai su breketais ir kai zandikauliai pilnai paruosti operacijai?
Atsakyti
QUOTE(caramele87 @ 2013 05 13, 21:25)
po kurio vizito?po gydymo plano pristatymo?ar tada kai jau atvaikstai su breketais ir kai zandikauliai pilnai paruosti operacijai?

Oj uzsisvajojau turbut ir neparasiau iki galo biggrin.gif Reik po operacijos po savaites pasirodyt ir tada sumoketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 13, 21:58)
Oj uzsisvajojau turbut ir neparasiau iki galo biggrin.gif Reik po operacijos po savaites pasirodyt ir tada sumoketi smile.gif

nu as ir pagalvojau po kurio cia vizito biggrin.gif jezau jezau kaip reiks taupyt biggrin.gif o tarkim kai uzdeda breketus,po kiek laiko ir kas kiek laiko dar pasirodyt Grybauskui reikia,kad ivertintu situacija ir sprestu apie paruostus zandikaulius operacijai? wink.gif
Atsakyti
O kas čia per mini operacija? Nuo kurios vietos tą kaulą ims?

Vaško pirksiu, kai nueisiu pas orto savo, šią savaitę turėčiau, jaučiu man jo vis tiek prireiks, juk breketai laukia..

O šiaip kas liečia kainas, tai manau čia žiauriai individualu ... Grybauskui aš irgi esu mokėjusi taip pat, kaip kramtuske smile.gif nei daugiau, nei mažiau biggrin.gif
Mano žiniomis, pas Grybauską keliauti reikia, kai jau viskas ok būna su dantukais ir jie pagal gydymo planą stovi savo vietose smile.gif na nebent poreikis būna anksčiau... Kaip mane norėjo siųsti dabar pas jį, kad vieną implantą įsuktų... Bet šiaip po gydymo plano pristatymo bendrauji su orto savo daugiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveta: 13 gegužės 2013 - 21:43
Jo kaina tai labai individualu, vertina pagal situacija, pagal gydytojo nuotaika ir mokejima nusideret turbut biggrin.gif

O lankytis per gydymo eiga nereiks nei karto, kai jau orto. matys, kad paruose nuims gipsinius modelius ir nusius Grybauskui jis pasakys ar viskas gerai smile.gif
Atsakyti
o kainą sužinot iš karto per gydymo plano pristatymą? ar jinai gali šiek tiek keistis gydymo eigoj? 4u.gif kaip vyko operacija? kiek laiko gulėjot ligoninėj? po kiek laiko maždaug gryžot į darbus jau? smile.gif
Atsakyti