QUOTE(ambicija @ 2013 05 16, 23:43)
Ir kokia kaina? Aš kažkaip nusiteikus, kad be 25 000 net nekišt nosies į šituos reikalus
Papildyta:
Keičiantis orams jaučiamas spaudimas veide, tenka labai saugoti nuo vėjo, nes atsiranda visokie skausmai dėl patirtų lūžių, silpna imuninė sistema, kai kurie po operacijos susiduria su depresija, 10-15kg numeta, plaukai kuokštais slenka.

Ir šiaip, užsieniečių grupėje visokių atvejų mačiau, kai tenka iš naujo kartot operaciją, nes atsikabina tie metalai. Beje, ar po operacijos tikrai leidžia morfijų?
Na man bent jau abieju zandikauliu kaina tikrai gerokai mazesne, o ir neesu girdejus kad kas 25tuks. moketu
Del svorio tai taip, bet yra kas tik kelis kg numeta, tam skirti nutridrink gerimai kurie suteikia po 2000-3000 kaloriju, tad labai jau nesukusti, o ir svarbiausiu maisto medziagu gauni. Luzti ploksteles gali jei per anksti pradedi kramtyti ar jau pacio oerganizmo tokia reakcija, yra zmoniu kuriems siaip blogai gyja luziai tai jau jiems pavojingiau, o del skausmu tai kaip ir betkokia vieta gali skaudet keiciantis orams(cia tas pats su koju, ranku luziais buna, vieniems skauda kitiems ne)

As tokiu dalyku nelaikau kaip komplikaciju, nes cia jau labai individualu nuo organizmo priklauso, o ir su daug susipazinau lietuvoje besioperauojanciu tai nei vienam nebuvo kazkokiu neplanuotu dalykeliu

Morfijaus neleidzia, nuskausminamuju db yra begales. Kiek man pasakojo tai blogiausios buna 4dienos, kol tinimas, skausmas stiprus, o po to vis lengveja, po 2sav. jau zmones i darbus keliauja