Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(caramele87 @ 2013 05 14, 10:28)
o kainą sužinot iš karto per gydymo plano pristatymą? ar jinai gali šiek tiek keistis gydymo eigoj?  4u.gif kaip vyko operacija? kiek laiko gulėjot ligoninėj? po kiek laiko maždaug gryžot į darbus jau? smile.gif

Aš sužinojau per pristatymą plano smile.gif O operacijos dar laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveta @ 2013 05 14, 19:12)
Aš sužinojau per pristatymą plano smile.gif O operacijos dar laukiu smile.gif

Ir kokia kaina? Aš kažkaip nusiteikus, kad be 25 000 net nekišt nosies į šituos reikalus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2013 04 13, 08:55)
ax.gif
O gal galima plačiau, kokie tie ne tokie optimistiniai atsiliepimai?

Keičiantis orams jaučiamas spaudimas veide, tenka labai saugoti nuo vėjo, nes atsiranda visokie skausmai dėl patirtų lūžių, silpna imuninė sistema, kai kurie po operacijos susiduria su depresija, 10-15kg numeta, plaukai kuokštais slenka. blink.gif Ir šiaip, užsieniečių grupėje visokių atvejų mačiau, kai tenka iš naujo kartot operaciją, nes atsikabina tie metalai. Beje, ar po operacijos tikrai leidžia morfijų?
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 05 16, 23:43)
Ir kokia kaina? Aš kažkaip nusiteikus, kad be 25 000 net nekišt nosies į šituos reikalus biggrin.gif
Papildyta:
Keičiantis orams jaučiamas spaudimas veide, tenka labai saugoti nuo vėjo, nes atsiranda visokie skausmai dėl patirtų lūžių, silpna imuninė sistema, kai kurie po operacijos susiduria su depresija, 10-15kg numeta, plaukai kuokštais slenka. blink.gif Ir šiaip, užsieniečių grupėje visokių atvejų mačiau, kai tenka iš naujo kartot operaciją, nes atsikabina tie metalai. Beje, ar po operacijos tikrai leidžia morfijų?

Na man bent jau abieju zandikauliu kaina tikrai gerokai mazesne, o ir neesu girdejus kad kas 25tuks. moketu smile.gif
Del svorio tai taip, bet yra kas tik kelis kg numeta, tam skirti nutridrink gerimai kurie suteikia po 2000-3000 kaloriju, tad labai jau nesukusti, o ir svarbiausiu maisto medziagu gauni. Luzti ploksteles gali jei per anksti pradedi kramtyti ar jau pacio oerganizmo tokia reakcija, yra zmoniu kuriems siaip blogai gyja luziai tai jau jiems pavojingiau, o del skausmu tai kaip ir betkokia vieta gali skaudet keiciantis orams(cia tas pats su koju, ranku luziais buna, vieniems skauda kitiems ne) smile.gif As tokiu dalyku nelaikau kaip komplikaciju, nes cia jau labai individualu nuo organizmo priklauso, o ir su daug susipazinau lietuvoje besioperauojanciu tai nei vienam nebuvo kazkokiu neplanuotu dalykeliu smile.gif Morfijaus neleidzia, nuskausminamuju db yra begales. Kiek man pasakojo tai blogiausios buna 4dienos, kol tinimas, skausmas stiprus, o po to vis lengveja, po 2sav. jau zmones i darbus keliauja smile.gif
Atsakyti
[quote=ambicija,2013 05 16, 22:43]

Oho kaip tu nusiteikus smile.gif))) Man trečdalį maždaug tavo įvardintos sumos kainuos pati operacija. Aišku breketai ir visa kita, man nemažai implantų sukasi gydymo metu, tai šitie dalykai irgi papildomai kainuoja... Bet visiems labai individualiai, tai nėra tikslinga pagal kitą spręsti apie kainą sau manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveta: 17 gegužės 2013 - 18:26
[quote=Eveta,2013 05 17, 19:25]
[quote=ambicija,2013 05 16, 22:43]

Oho kaip tu nusiteikus smile.gif))) Man trečdalį maždaug tavo įvardintos sumos kainuos pati operacija. Aišku breketai ir visa kita, man nemažai implantų sukasi gydymo metu, tai šitie dalykai irgi papildomai kainuoja... Bet visiems labai individualiai, tai nėra tikslinga pagal kitą spręsti apie kainą sau manau.
[/quote]

Tai va, kad aš orientuojuosi į pilną galutinio rezultato kainą, su visomis išlaidomis, breketai toli gražu ne kapeikas kainuoja, todėl man ir šviečiasi mintyse tokia suma g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 05 17, 19:36)
Tai va, kad aš orientuojuosi į pilną galutinio rezultato kainą, su visomis išlaidomis, breketai toli gražu ne kapeikas kainuoja, todėl man ir šviečiasi mintyse tokia suma g.gif

Na žiūrint kokie breketai dar - jei beligatūriai - tada taip - vien jiems jau 5 tūkstantėlių reik, bet jei paprasti - tai vis susitaupo smile.gif aš iki vizito pas Simoną irgi vsi sukau galvą, kurie čia geriau breektai - vieni brangesni, bet lyg ir geresni ir greičiau viskas vyksta, o kiti pigesni, bet viskas ne taip greitai.. Bet po apsilankymo dvejonių nebeliko, nes sakė mano atveju tinka tik paprasti - beligatūriai netinka - tai nebeliko, ką ir svarstyti lotuliukas.gif o toliau viskas priklauso - ko dar reiks - implantų, dantų rovimų ir etc...
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2013 05 19, 11:12)
Na žiūrint kokie breketai dar - jei beligatūriai - tada taip - vien jiems jau 5 tūkstantėlių reik, bet jei paprasti - tai vis susitaupo smile.gif aš iki vizito pas Simoną irgi vsi sukau galvą, kurie čia geriau breektai - vieni brangesni, bet lyg ir geresni ir greičiau viskas vyksta, o kiti pigesni, bet viskas ne taip greitai.. Bet po apsilankymo dvejonių nebeliko, nes sakė mano atveju tinka tik paprasti - beligatūriai netinka - tai nebeliko, ką ir svarstyti lotuliukas.gif o toliau viskas priklauso - ko dar reiks - implantų, dantų rovimų ir etc...

O kodel netiko beligaturiniai, ar paprasciausiai nebuvo reikalo juos deti ir tokiu budu sutaupe jusu pinigelius ? Nes pvz: mano orto. dirba tik su beligaturiniais, nes sake greiciau dirbasi. efektas feresnis, patogiau paciam ortodontui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 19, 14:45)
O kodel netiko beligaturiniai, ar paprasciausiai nebuvo reikalo juos deti ir tokiu budu sutaupe jusu pinigelius ? Nes pvz: mano orto. dirba tik su beligaturiniais, nes sake greiciau dirbasi. efektas feresnis, patogiau paciam ortodontui smile.gif

Man orto sakė kokius noriu, bet paklausiau Simono - kurie geriau, tai jis pasakė, kad mano atveju tik paprasti tinka - o vat kodėl tai ir nepaklausiau :/ na jei bus galimybė iki breketų dėjimo darkart pas jį apsilankyti, tai reiks paklausti kodėl g.gif
Atsakyti
Merginos, kurių dantys buvo tiesūs, ar breketai per pasiruošimą labai iškraipė dantis, ta prasme, padarė vaizdą nebe tokį estetišką nei prieš tai? Nes vis tiek, jie yra statomi į naujas vietas, viena mergina minėjo, kad jai net valgyt sunkiai sekėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 05 20, 14:01)
Merginos, kurių dantys buvo tiesūs, ar breketai per pasiruošimą labai iškraipė dantis, ta prasme, padarė vaizdą nebe tokį estetišką nei prieš tai? Nes vis tiek, jie yra statomi į naujas vietas, viena mergina minėjo, kad jai net valgyt sunkiai sekėsi smile.gif

Realiai viskas priklauso nuo konkrečios situacijos- man pvz tikrai pablogins vaizdą, nes dabar sustatyti dantukai idealiai pagal dabartinį sąkandį, o turės iki operacijos padaryti tarpą tarp abiejų žandikaulių 7-8 mm :/ o ar tau daug iškreivins - priklauso nuo tavo situacijos...
Atsakyti
QUOTE(ambicija @ 2013 05 20, 14:01)

Man sake neiskraipys is estetines puses, nes dantys pries tai nesiojant breketus buvo sustatyti netvarkant sakandzio, tad db lieka tik kuo taisyklingesnius lankus isgauti, o tai tikrai nepatogu, labai nepatogiai susikanda dantys, o siandien pakeite storom vielom tai sake dar blogiau susikas ir sakandzio prasme bus balaganas, bet estetika nepabloges.Na gal kazkiek minimaliai bet tikrai nebus lb jau blogai
Atsakyti
vakar uzdejo storas vielas, tai sianien pirma kart skauda dantis, valgyt jau sudetinga buvo biggrin.gif
Atsakyti