Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Mielos damos, vis užsuku čia pasiskaityti, kaip Jums sekasi, nes irgi puoselėju svajonę dėl žandikaulių operacijos.

Kol kas esu studentė, rimtų pajamų neturiu. Norėjau pasidomėti, kokias būdais gaunate pinigų operacijai ir gydymui - imate paskolas, taupotės, kompensuoja ligonių kasa, skolinatės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dewofsoul @ 2013 06 05, 18:22)
Mielos damos, vis užsuku čia pasiskaityti, kaip Jums sekasi, nes irgi puoselėju svajonę dėl žandikaulių operacijos.

Kol kas esu studentė, rimtų pajamų neturiu. Norėjau pasidomėti, kokias būdais gaunate pinigų operacijai ir gydymui - imate paskolas, taupotės, kompensuoja ligonių kasa, skolinatės? smile.gif

Sveika sveika smile.gif Taip kaip pati dirbu tik pirmi metai, tai puse sumos imsiu paskola, pagalvojau, kad geriau jau pasidaryt operacija ir moketis besidziaugiant rezultatu, nei taupyt dar metus ir gaist laika smile.gif
Atsakyti
As dirbu, atsidedu kiekviena menesi. Ziuresim kaip cia bus smile.gif Man, kaip suprantu, pirmu didesniu pinigeliu reikes jau liepa. Jei pritruksiu, skolinsiuosi is artimuju.
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 21, 16:52)
vakar uzdejo storas vielas, tai sianien pirma kart skauda dantis, valgyt jau sudetinga buvo biggrin.gif

O kokios yra storos vielos? Cia ta prasme vielute einanti per breketa? Kokio numeriuko uzdejo?
Atsakyti
QUOTE(Millli @ 2013 06 05, 18:54)
As dirbu, atsidedu kiekviena menesi. Ziuresim kaip cia bus smile.gif Man, kaip suprantu, pirmu didesniu pinigeliu reikes jau liepa. Jei pritruksiu, skolinsiuosi is artimuju.
Papildyta:
O kokios yra storos vielos? Cia ta prasme vielute einanti per breketa? Kokio numeriuko uzdejo?

As irgi atsidedu, bet man su taupymu probleme, nes vis nusprendziu pakeliaut biggrin.gif
Aga ta vielute einanti per breketus, oi numerio tai nzn, eisiu uz savaites keist i dar storesne, tai jei nepamirsiu uzklausiu biggrin.gif O tau liepa des breketu ? ar jau operuos ?
Atsakyti
Dėkoju, mielosios 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes nuostabios sypsenos siekejos 4u.gif
Pas mane dantukai patys nera labai kreivi bet ziaurus sakandis ir sanarys jau biski eina saibom unsure.gif
Tai vat jau buvau VIC pas Budriene kadangi asimetrija tai be operacijos niekur schmoll.gif
liepa jau pas Simona zesim ka jis pasakys g.gif po kiek laiko gavot vizita ir plano pristatyma po pirmo apsilankymo pas Simona?

Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2013 06 08, 14:11)
Sveikutes nuostabios sypsenos siekejos  4u.gif
Pas mane dantukai patys nera labai kreivi bet ziaurus sakandis ir sanarys jau biski eina saibom  unsure.gif
Tai vat jau buvau VIC pas Budriene kadangi asimetrija tai be operacijos niekur  schmoll.gif
liepa jau pas Simona zesim ka jis pasakys  g.gif po kiek laiko gavot vizita ir plano pristatyma po pirmo apsilankymo pas Simona?

Aš tai buvau VIC pas Latkauskienę gegužės mėnesį, tai pas Simono asistentą rugsėjį važiuoju (išmatuot, numatuot wink.gif ), o spalį jau į gydymo plano pristatymą pas patį Simoną smile.gif eilės tikrai nemažos wink.gif
Atsakyti
Man pas Simona jau sekancia diena g.gif po apsilankymo pas asistenta
Idomu spes plana sudaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2013 06 12, 01:10)
Man pas Simona jau sekancia diena  g.gif  po apsilankymo pas asistenta
Idomu spes plana sudaryt  g.gif

Oho! Tikrai greitai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2013 06 12, 10:13)
Oho! Tikrai greitai  bigsmile.gif

Na is anksto kai registravausi tai kazkaip nepagalvojau kad dilelis tarpas turi but be to as ne lt gyvenu blush2.gif tai kazkaip bandziau deliotis
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2013 06 12, 11:09)
Na is anksto kai registravausi tai kazkaip nepagalvojau kad dilelis tarpas turi but be to as ne lt gyvenu  blush2.gif  tai kazkaip bandziau deliotis

Ne tai viskas ok, jei registratoes uzsirase, kad pas simona orto 2 konsultacija sekancia diena - tai viskas ok, nes man kazkada irgi uzregistravo pas simona po mindaugo, bet kai pradejau gilintis ar tikrai plano pristtaymui uzrase ir ar spes parengti (nes as pirmą konsultacija vilniouj turejau , oantra - kaune, nes vilniuj eiles nezmoniskos) - tai islindo, kad uzregistravo ne plano pristtaymui, o tiesiog konsultacijai ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(lanvin @ 2013 06 12, 11:09)
Na is anksto kai registravausi tai kazkaip nepagalvojau kad dilelis tarpas turi but be to as ne lt gyvenu  blush2.gif  tai kazkaip bandziau deliotis

Jus gal pasiskambinkit ir tiksliai perklausikit, kad po to nebutu nesklandumu. Siaip jam ta plana sudaryt tai valandos darbas. Bet ji staip uzsikroves, kad ogo eiles, o cia iskart kita diena, keistokai taip smile.gif
Atsakyti