Kol kas esu studentė, rimtų pajamų neturiu. Norėjau pasidomėti, kokias būdais gaunate pinigų operacijai ir gydymui - imate paskolas, taupotės, kompensuoja ligonių kasa, skolinatės?
Mielos damos, vis užsuku čia pasiskaityti, kaip Jums sekasi, nes irgi puoselėju svajonę dėl žandikaulių operacijos.
Kol kas esu studentė, rimtų pajamų neturiu. Norėjau pasidomėti, kokias būdais gaunate pinigų operacijai ir gydymui - imate paskolas, taupotės, kompensuoja ligonių kasa, skolinatės?
QUOTE(dewofsoul @ 2013 06 05, 18:22)
Mielos damos, vis užsuku čia pasiskaityti, kaip Jums sekasi, nes irgi puoselėju svajonę dėl žandikaulių operacijos.
Sveika sveika
As dirbu, atsidedu kiekviena menesi. Ziuresim kaip cia bus
Man, kaip suprantu, pirmu didesniu pinigeliu reikes jau liepa. Jei pritruksiu, skolinsiuosi is artimuju.
Papildyta:
O kokios yra storos vielos? Cia ta prasme vielute einanti per breketa? Kokio numeriuko uzdejo?
Papildyta:
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 05 21, 16:52)
vakar uzdejo storas vielas, tai sianien pirma kart skauda dantis, valgyt jau sudetinga buvo 
O kokios yra storos vielos? Cia ta prasme vielute einanti per breketa? Kokio numeriuko uzdejo?
QUOTE(Millli @ 2013 06 05, 18:54)
As dirbu, atsidedu kiekviena menesi. Ziuresim kaip cia bus
Man, kaip suprantu, pirmu didesniu pinigeliu reikes jau liepa. Jei pritruksiu, skolinsiuosi is artimuju.
Papildyta:
Papildyta:
As irgi atsidedu, bet man su taupymu probleme, nes vis nusprendziu pakeliaut
Aga ta vielute einanti per breketus, oi numerio tai nzn, eisiu uz savaites keist i dar storesne, tai jei nepamirsiu uzklausiu
Dėkoju, mielosios
Sveikutes nuostabios sypsenos siekejos
Pas mane dantukai patys nera labai kreivi bet ziaurus sakandis ir sanarys jau biski eina saibom
Tai vat jau buvau VIC pas Budriene kadangi asimetrija tai be operacijos niekur
liepa jau pas Simona zesim ka jis pasakys
po kiek laiko gavot vizita ir plano pristatyma po pirmo apsilankymo pas Simona?
Pas mane dantukai patys nera labai kreivi bet ziaurus sakandis ir sanarys jau biski eina saibom
QUOTE(lanvin @ 2013 06 08, 14:11)
Sveikutes nuostabios sypsenos siekejos
po kiek laiko gavot vizita ir plano pristatyma po pirmo apsilankymo pas Simona?
Aš tai buvau VIC pas Latkauskienę gegužės mėnesį, tai pas Simono asistentą rugsėjį važiuoju (išmatuot, numatuot
Man pas Simona jau sekancia diena
po apsilankymo pas asistenta
Idomu spes plana sudaryt
Idomu spes plana sudaryt
QUOTE(lanvin @ 2013 06 12, 01:10)
Man pas Simona jau sekancia diena
po apsilankymo pas asistenta
Idomu spes plana sudaryt
Idomu spes plana sudaryt
Oho! Tikrai greitai
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2013 06 12, 10:13)
Na is anksto kai registravausi tai kazkaip nepagalvojau kad dilelis tarpas turi but be to as ne lt gyvenu
QUOTE(lanvin @ 2013 06 12, 11:09)
Na is anksto kai registravausi tai kazkaip nepagalvojau kad dilelis tarpas turi but be to as ne lt gyvenu
tai kazkaip bandziau deliotis
Ne tai viskas ok, jei registratoes uzsirase, kad pas simona orto 2 konsultacija sekancia diena - tai viskas ok, nes man kazkada irgi uzregistravo pas simona po mindaugo, bet kai pradejau gilintis ar tikrai plano pristtaymui uzrase ir ar spes parengti (nes as pirmą konsultacija vilniouj turejau , oantra - kaune, nes vilniuj eiles nezmoniskos) - tai islindo, kad uzregistravo ne plano pristtaymui, o tiesiog konsultacijai
QUOTE(lanvin @ 2013 06 12, 11:09)
tai kazkaip bandziau deliotis
Jus gal pasiskambinkit ir tiksliai perklausikit, kad po to nebutu nesklandumu. Siaip jam ta plana sudaryt tai valandos darbas. Bet ji staip uzsikroves, kad ogo eiles, o cia iskart kita diena, keistokai taip