labu, na stai as jau kaip savaitele po operacijos, nerasiau anksciau, nes yra zmoniu, kurie domisi mano gyvenimu, kazkaip nemaloniai pasijutau aptikus narsant sioje temoje... bet, jei ....
kalba tau uz nugaros? reiskia tu priekyje!.. aptarineja tavo gyvenima? reiskia jis idomesnis!.. stengiasi izvelgti trukumus?... reiskia pavydi! o jei pavydi, reiskia yra ko pavydet...

apie savijauta...
ji puiki, jauciuosi labai gerai

sunkiausia buvo 3-ia para, nes tada buvo didziausias tinimas, tai nuotaikos nebuvo... bet tikrai noriu padrasinti jus del sios operacijos, tikrai nera ko bijoti! gydytojas buvo nuostabus, Zalgirio klinikos personalas superinis, anesteziologas puikiai atliko savo darba, na isties viskas buvo
baisiausia buvo iki operacines nueiti

, o paskui "sampanu" apsvaigino ir liulia

po narkozes jauciausi labai gerai ir jau vakarop valgiau, ko labiausiai norejau ir knyga skaiciau

per siauduka maitintis nera jau cia taip sunku, nors man patogiausia tiesiog gerti

melyniu neturejau, tik tokiu geltonu demiu, jos jau baigia pranykti, jokio skausmo nejauciau, apart, kad oda tempe, nes veidukas, tai sutino

bet tepaliukas padejo, o pirkau rusiska, nes draugas rekomendavo

man pasiseke, kad jauciu ir lupa ir smakra, vos vos apacia smakro vienoj vietoj aptirpus, bet man nemaiso, nes maniau, kad nejausiu lupu...
na kas dar...
kita diena paleido "burunduka" namuciu

vakar, t.y. po 7 d istrauke siulus ir leido gumytes nesioti tik nakciai, nes man nuo ju dantukai jautrus pasidare, tie ant kuriu kabinasi tos gumytes

Simonas sake, kad sakandis idealus, bet aisku reikia saugotis, taigi laikausi visu jo rekomendaciju ir nurodymu ir tikrai didelis aciu uz rupesti jam

ai ir jau po truputi liepe mankstinti zandikaulius. ir dar del maisto, tai siais laikais, kai yra plaktuvai, blenderiai ir pan., tai jokiu problemu pasigaminti, o ir atradau ivairiu nauju receptu ir skoniu

ai del pasikeitimu, tai vos smakras padidejo, zodziu pasikeitimai minimalus labai, kuo labai dziaugiuosi, nes savo isvaizda esu patenkinta

jau visai netoli mano tobula sypsena
ir aisku didelis ACIU mano nuostabiai seimai, kuri mane labai palaike ir sugebedavo prajuokinti, net kai liudna pasidarydavo

ir dar prisiminiau savo pirma "jausma" po operacijos

o kaip patogiai jauciais liezuvis burnoje