aš taip pat planuoju ryžtis operacijai ir visam žandikaulio tvarkymui
Sveikos merginos,
norėjau Jūsų pasiteirauti ar naudojatės kažkokiais sveikatos, gyvybės ar dar kokiais papildomais draudimais, kad gautumėt kompensacijas? ar ištvis tokios yra taikomos mūsiškėms operacijoms?
gal kuri susidūrėt su tuo?
QUOTE(viliene @ 2013 01 03, 01:24)
Aciu
QUOTE(caramele87 @ 2012 12 13, 11:23)
Sveikos merginos,
norėjau Jūsų pasiteirauti ar naudojatės kažkokiais sveikatos, gyvybės ar dar kokiais papildomais draudimais, kad gautumėt kompensacijas? ar ištvis tokios yra taikomos mūsiškėms operacijoms?
gal kuri susidūrėt su tuo? 
su naujais visas
QUOTE(caramele87 @ 2013 01 03, 17:18)
Aš pati asmeniškai tai kažkaip net neplanavau papildomai draustis, o ir nesidomėjau ar įmanoma, tad nepagelbėsiu
Norėjau pasiteirauti kaip merginoms sekasi po operacijų, kurios buvo rudenį, ar dar anksčiau. Kaip savijauta, kaip išvaizda ir visa kita
As ir net nepagalvojau apie visus tuos draudimu
Tikrai merginos kaip jus, ar dar gyvos, sveikos ?
As irgi jau tikrai pasiryzau, balandi jau planuoju breketuotis, biski planai keiciasm nes sumaniau paatostogaut breketu saskaita
Kaip kitoms sekas ruostis operacijai ?
Tikrai merginos kaip jus, ar dar gyvos, sveikos ?
As irgi jau tikrai pasiryzau, balandi jau planuoju breketuotis, biski planai keiciasm nes sumaniau paatostogaut breketu saskaita
Kaip kitoms sekas ruostis operacijai ?
QUOTE(kramtuskee1 @ 2013 01 03, 15:01)
Aš ir labai norėčiau, kad kas nors jau pajudėtų į priekį..
Su naujais visas
Pas mane irgi viskas kelias į rudenį, nes šiek tiek gyvenimiškos aplinkybės pasikeitė
Tai aš turbūt breketuosiuos kokį rugsėjį - spalį tik, o dar kur nešiojimas 2 metus.. tai rezultato lauksime ilgai
Pas mane irgi viskas kelias į rudenį, nes šiek tiek gyvenimiškos aplinkybės pasikeitė
mane tai tik tas ir dziugina, kad pasiruosimas tik pusmeteli
tai galiu sau leist nukelinet
Man darosi neramu, jau kažkaip net statistiškai, kas pasidaro operacijas, po jų dar parašo pirmą savaitę ir dingsta
. Tai klausimas ar gyvenimas taip pasikeičia ir viskas taip puiku, kad forumai lieka 119 vietoje
, ar viskas po to pasidaro taip blogai kad irgi ne iki forumų
. Nes man kažkaip pvz įdomiausia dalis yra ne kaip sekasi po operacijos, o kaip viskas būtent po to. Kaip lūkesčių pateisinimas, ar nesijaučia kokio skausmo, kaip su tuo smakro nejautrumu, ar jis atsistato, per kiek atsistatė. Ar išvis žinodamos viską, tai darytumėte dar kartą, ar nėra kažkokių šalutinių efektų. Būkite geros pasidalinkite, nes mūsų visą tai dar laukia...
Man tai labai įdomu ar neatsiranda kokių nenumatytų dalykų po kiek tai laiko, kažko negrįžtamai blogo ką įtakojo būtent ši operacija...
Jei nesunku parašykite - nuraminkite, o gal kaip tik parašykite, kol nevėlu, kad gal neverta to daryti
Man tai labai įdomu ar neatsiranda kokių nenumatytų dalykų po kiek tai laiko, kažko negrįžtamai blogo ką įtakojo būtent ši operacija...
Jei nesunku parašykite - nuraminkite, o gal kaip tik parašykite, kol nevėlu, kad gal neverta to daryti
pazystu vaikinuka kuris operavos abu zandikaulius ir smakra. Patenkintas begalo, jau jam ir breketai nuimti, gydymas galutinai baigtas. Iki to jis niekur nekeldavo savo foto, o db vaiksto issisiepes iki ausu, gyvenimo kokybe pagerejo. taciau salutinio poveikio niekas juk nezino, tai galesim suzinot tik po geru 10m. o lietuvoje sios op. daromos tik nuo 2007m. tad to dar niekas nepajuto
Siandien buvau pas odontologe, kai ji suzinojo, kad operuojuos tai labai jau issigando, sako uz jokius pinigus to nedarytu, nes dar nera zinoma, kaip senatveje tai pasijus, ar neisklibes dantys ir pan. Bet as jau pasiryzau galutinai, nors mano problema vizualiai mazai matos, bet as uzsispyriau ir tikiuos tik teigiamu rezultatu
Siandien buvau pas odontologe, kai ji suzinojo, kad operuojuos tai labai jau issigando, sako uz jokius pinigus to nedarytu, nes dar nera zinoma, kaip senatveje tai pasijus, ar neisklibes dantys ir pan. Bet as jau pasiryzau galutinai, nors mano problema vizualiai mazai matos, bet as uzsispyriau ir tikiuos tik teigiamu rezultatu
tai vat man irgi įdomiausia kaip bus paskui, nes niekas apie tai nekalba
Bet kitą vertus senatvėje kam jie neišklimba ?
Bet ir nesidarant juk neaišku kaip bus, kažkur skaičiau kad su blogu sąkandžiu ir gyvenimo laikas trumpesnis ir maistas blogai sukramtomas, ko pasekoje ir ligos visokios, ir t.t Tai ir taip blogai ir taip. Tik vat kai šypsena baisi baisi ir slepi tuos dantis nuolat tai taip norisi negalvoti apie pasekmes
Bet ir nesidarant juk neaišku kaip bus, kažkur skaičiau kad su blogu sąkandžiu ir gyvenimo laikas trumpesnis ir maistas blogai sukramtomas, ko pasekoje ir ligos visokios, ir t.t Tai ir taip blogai ir taip. Tik vat kai šypsena baisi baisi ir slepi tuos dantis nuolat tai taip norisi negalvoti apie pasekmes