Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(balleys @ 2013 08 24, 00:00)
o tokia yra Quinny buzz'e? g.gif  nes pas mane niekas neatsilenkia, tiesi gulimoji padetis ir niekas nesilanksto g.gif

čia turbūt turėjo apskritai lopšiukus, su tokiom nugarėlėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 08 24, 09:48)
čia turbūt turėjo apskritai lopšiukus, su tokiom nugarėlėm  mirksiukas.gif

aaa... tada gali but, bet tema tai apie Quinny vezimus tai ir galvoju kas ten kur keliasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_witch_ @ 2013 08 23, 18:02)
kadangi turiu tris vaikučius man quinny sportinukas pasiteisino visomis prasmėmis  mirksiukas.gif  ir tikrai ten nugarytei yra sveikiau, nei atlenkta lopšio nugarėlė, nėra status kampo  mirksiukas.gif

na zinoma - kaip nepasiteisins biggrin.gif Man irgi is pradziu vienos firmos vezimukas pasiteisino - po to kitos firmos....Dabar nepirkciau nei tos nei tos biggrin.gif
Lopsiuose kuriuose yra atlenkiama nugarele (ne QUINNY) jos padetys reguliuojasi. Na ir zinoma visada paguldyti galima.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2013 08 26, 22:39)
na zinoma - kaip nepasiteisins  biggrin.gif Man irgi is pradziu vienos firmos vezimukas pasiteisino - po to kitos firmos....Dabar nepirkciau nei tos nei tos  biggrin.gif
Lopsiuose kuriuose yra atlenkiama nugarele (ne QUINNY) jos padetys reguliuojasi. Na ir zinoma visada paguldyti galima.

patikėkit aš irgi išbandžius n vežimų mirksiukas.gif doh.gif ir vis tiek mano favoritas quinny ir stokke mirksiukas.gif dėl atlenkiamos nugarėlės, tai tikrai stuburiukui labiau kenkia tas atlenkimas, nes kampas gaunasi, nei sportinė buzz dalis wink.gif
Atsakyti
Klausiau patarimo, kuris quinny lopsys geresnis, tai vis del to nusipirkau senaji. Ir dziaugiuosi, kad nusipirkau si, o ne ta nauja moodd lopsi. Senesnis daug graziau atrodo nei naujas. Geras issireiskimas buvo, kad naujas atrodo kaip karstas doh.gif biggrin.gif
O dabar noriu paklausti, kuria MAXI COSI kedute patartumet pirkti? Kiek ziurejau tai ju ten ne viena yra. Kuri is jus geriausia?
Atsakyti
Gal kas zinot kaip sutept rema kad negirgzdetu??????????? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutx @ 2013 09 01, 17:17)

Net neisivaizduoju, bet gal uztektu sutept? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dioryte @ 2013 08 28, 20:40)
Klausiau patarimo, kuris quinny lopsys geresnis, tai vis del to nusipirkau senaji. Ir dziaugiuosi, kad nusipirkau si, o ne ta nauja moodd lopsi. Senesnis daug graziau atrodo nei naujas. Geras issireiskimas buvo, kad naujas atrodo kaip karstas  doh.gif  biggrin.gif 
O dabar noriu paklausti, kuria MAXI COSI kedute patartumet pirkti? Kiek ziurejau tai ju ten ne viena yra. Kuri is jus geriausia?

Mes esam tureje Maxi-Cosi Cabrio Fix, tikrai patogi, nesiskundziau ja. ax.gif Bet si karta isigijome Maxi-Cosi Pable. Pastaroji man atrodo patogesne ir grazesne, bet realiai paiskes, kai ismeginsim. Tik tiek, kad Pable brangesne uz Cabrio Fix.
Papildyta:
QUOTE(ingutx @ 2013 09 01, 17:17)

Per sujungimus, siules ir varztus supurkskite WD ir baigsis visi girgzdejimai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Apžiūrėjau Quinny Moodd vežimėlį parduotuvėje ir pastebėjau, kad lopšys toks judantis ant rėmo. Ar tai privalumas kažkoks, ar netinkamai pritvirtintas prie rėmo? O ar senasis quinny lopšys juda pritvirtintas prie rėmo?
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2013 09 17, 08:46)
Sveikos,

Apžiūrėjau Quinny Moodd vežimėlį parduotuvėje ir pastebėjau, kad lopšys toks judantis ant rėmo. Ar tai privalumas kažkoks, ar netinkamai pritvirtintas prie rėmo? O ar senasis quinny lopšys juda pritvirtintas prie rėmo?

Taip kažkiek linguoja, bet man tai privalumas, vaikas nesipurtė per duobes važiuojant wink.gif
Atsakyti
QUOTE(samilte @ 2013 09 17, 08:46)
Sveikos,

pritariu Which tai tikrai privalumas, nes vaziuojant nelygiu keliu vaikas nesipurto taip kaip lopsys kuris ne kiek nelinguoja, pati tuom isitikinau thumbup.gif is pradziu irgi bijojau kad nestabiliai laikosi, bet tikrai neverta del to jaudintis.
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 09 17, 18:40)
pritariu Which tai tikrai privalumas, nes vaziuojant nelygiu keliu vaikas nesipurto taip kaip lopsys kuris ne kiek nelinguoja, pati tuom isitikinau thumbup.gif is pradziu irgi bijojau kad nestabiliai laikosi, bet tikrai neverta del to jaudintis.

čia ne vienai kilo tas klausimas ar ten stabilu smile.gif man pačiai kai pirmą kart pamačiau važiuojant šį vežimą kilo įtarimas ar stabilu, bet kai įsigijau supratau, kad tai nerealus privalumas thumbup.gif
Atsakyti