Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Mamytės,ar quinny buzz 3 sportinuko ta gulčia padėtis skaitosi visiškai gulima?Dar dėti eliuko nebandžiau,nes mums 3mėn,bet esam 65cm,o gal jau ir daugiau,tai su kombiu vos telpam į lopšį ir jokios laisvės:( nežinau ką daryti.
Atsakyti
QUOTE(Saulė Debesėlio @ 2014 01 13, 22:09)
Mamytės,ar quinny buzz 3 sportinuko ta gulčia padėtis skaitosi visiškai gulima?Dar dėti eliuko nebandžiau,nes mums 3mėn,bet esam 65cm,o gal jau ir daugiau,tai su kombiu vos telpam į lopšį ir jokios laisvės:( nežinau ką daryti.

nugarele yra tiesi, ir galima nustatyt gulima padeti, tik kojytes neissitiesia ir gaunasi kad kojytem i virsu.
Atsakyti
Gal galit pakonsultuot ar Mura lopsys tinka ant quiny buzz vaziuokles? Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Trikse @ 2014 01 15, 20:15)
Gal galit pakonsultuot ar Mura lopsys tinka ant quiny buzz vaziuokles? Dekui  4u.gif

ne 4u.gif
Atsakyti

Lopsys pas Jus naujo modelio, na siaurejantis i apacia ? Siaip jei tik 3 men. nelabai jau gerai i splortinuka.. Gal kuriam laikui pasiskolint is ko nors geriau vezimuka, o pavasari vel i modernu Buzz?
Atsakyti

Mes nuo 3 menesiu vazinejam sportinej daly, nes netilpo ponaitis daugiau i lopsi, padetis pasidaro pilnai gulscia tiek veidu i tave tiek atvirksciai, nematau bedos tame, o nuo 4 men dejau veidu i save pusiau sedom, kai uzmigdavo nuleisdavau i gulima vel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2014 01 20, 02:16)
Mes nuo 3 menesiu vazinejam sportinej daly, nes netilpo ponaitis daugiau i lopsi, padetis pasidaro pilnai gulscia tiek veidu i tave tiek atvirksciai, nematau bedos tame, o nuo 4 men dejau veidu i save pusiau sedom, kai uzmigdavo nuleisdavau i gulima vel  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi atrodo, kad guldykit ir vargo nematykit su skolintais vežimėliais smile.gif padėtis ten tinkama tikrai, užsieny į buzz sportinęnuo gimimo guldo, neperka tų lopšių smile.gif ir ant kai kurių sportinukų net rašoma ne nuo 4 mėn, o nuo 0mėn smile.gif

Buzz 3 - Natural Mavis
The Quinny Buzz unfolds itself fully automatically with no effort at all. The sleek design is a true feast for the eyes. The improved comfortable seat is a pleasure for your child.

čia sportinuko aprašymas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _witch_: 20 sausio 2014 - 09:57
Na nereiketu tiketi viskuo kas cia rasoma, reiketu galvoti ir savo galva. Visada galima pasitarti ir su gydytojais. Zinoma sutinku su merginom rasiusiom pries tai - tikrai toks lopsys nereikalingas. Kam jis - tiems pirmiems trims menesiams ???? Per kuriuos ir i lauka dar ne taip daznai ir einama.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2014 01 21, 01:55)
Na nereiketu tiketi viskuo kas cia rasoma, reiketu galvoti ir savo galva. Visada galima pasitarti ir su gydytojais. Zinoma sutinku su merginom rasiusiom pries tai - tikrai toks lopsys nereikalingas. Kam jis - tiems pirmiems trims menesiams ???? Per kuriuos ir i lauka dar ne taip daznai ir einama.

Man lopsys labai praverte, mes pastoviai lauke budavom, nes vaikas vasara gime ir karstis nezmoniskas buvo, bet siaip nera pirmos butinybes daiktas, su vyresniuoju man jo neprireike isvis ax.gif buciau nepirkus istikruju, bet pardavinejo su visom 3 dalim tai ko neimt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2014 01 21, 11:06)
Man lopsys labai praverte, mes pastoviai lauke budavom, nes vaikas vasara gime ir karstis nezmoniskas buvo, bet siaip nera pirmos butinybes daiktas, su vyresniuoju man jo neprireike isvis  ax.gif buciau nepirkus istikruju, bet pardavinejo su visom 3 dalim tai ko neimt blush2.gif

maniškiai du paskutiniai gegužiukai, tai lopšy pagulėjom iki rudens, nes kategoriškai nebenorėjo gulėt, norėjo stačiau ir dairytis rolleyes.gif visai nieko tos šoninės apsaugos nuo vėjo žiemai ant sportinuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2014 01 21, 11:06)
Man lopsys labai praverte, mes pastoviai lauke budavom, nes vaikas vasara gime ir karstis nezmoniskas buvo, bet siaip nera pirmos butinybes daiktas, su vyresniuoju man jo neprireike isvis  ax.gif buciau nepirkus istikruju, bet pardavinejo su visom 3 dalim tai ko neimt blush2.gif

Nelabai supratau apie ka cia " labai praverte" ir toliau "man jo isvis neprireike"
Kazkaip su logika nevisai buvot susitikusi.
Atsakyti
QUOTE(rimas19 @ 2014 01 22, 00:45)
Nelabai supratau apie ka cia  " labai praverte" ir toliau "man jo isvis  neprireike"
Kazkaip su logika nevisai buvot susitikusi.

Kodel nedraugauju su logika? Gal ne taip pasakiau, bet su pirmu vaiku tokio daikto kaip lopsys isvis neturejau, ir apsiejau be jo, o su antruoju jau turejau ir lopsi tik gaila kad mazai laiko tilpo i ji unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balleys: 22 sausio 2014 - 05:43