Mamytės,ar quinny buzz 3 sportinuko ta gulčia padėtis skaitosi visiškai gulima?Dar dėti eliuko nebandžiau,nes mums 3mėn,bet esam 65cm,o gal jau ir daugiau,tai su kombiu vos telpam į lopšį ir jokios laisvės:( nežinau ką daryti.
QUOTE(Saulė Debesėlio @ 2014 01 13, 22:09)
Mamytės,ar quinny buzz 3 sportinuko ta gulčia padėtis skaitosi visiškai gulima?Dar dėti eliuko nebandžiau,nes mums 3mėn,bet esam 65cm,o gal jau ir daugiau,tai su kombiu vos telpam į lopšį ir jokios laisvės:( nežinau ką daryti.
nugarele yra tiesi, ir galima nustatyt gulima padeti, tik kojytes neissitiesia ir gaunasi kad kojytem i virsu.
Gal galit pakonsultuot ar Mura lopsys tinka ant quiny buzz vaziuokles? Dekui

QUOTE(Trikse @ 2014 01 15, 20:15)
ne

Lopsys pas Jus naujo modelio, na siaurejantis i apacia ? Siaip jei tik 3 men. nelabai jau gerai i splortinuka.. Gal kuriam laikui pasiskolint is ko nors geriau vezimuka, o pavasari vel i modernu Buzz?
Mes nuo 3 menesiu vazinejam sportinej daly, nes netilpo ponaitis daugiau i lopsi, padetis pasidaro pilnai gulscia tiek veidu i tave tiek atvirksciai, nematau bedos tame, o nuo 4 men dejau veidu i save pusiau sedom, kai uzmigdavo nuleisdavau i gulima vel

QUOTE(balleys @ 2014 01 20, 02:16)
Mes nuo 3 menesiu vazinejam sportinej daly, nes netilpo ponaitis daugiau i lopsi, padetis pasidaro pilnai gulscia tiek veidu i tave tiek atvirksciai, nematau bedos tame, o nuo 4 men dejau veidu i save pusiau sedom, kai uzmigdavo nuleisdavau i gulima vel 

Buzz 3 - Natural Mavis
The Quinny Buzz unfolds itself fully automatically with no effort at all. The sleek design is a true feast for the eyes. The improved comfortable seat is a pleasure for your child.
čia sportinuko aprašymas

Na nereiketu tiketi viskuo kas cia rasoma, reiketu galvoti ir savo galva. Visada galima pasitarti ir su gydytojais. Zinoma sutinku su merginom rasiusiom pries tai - tikrai toks lopsys nereikalingas. Kam jis - tiems pirmiems trims menesiams ???? Per kuriuos ir i lauka dar ne taip daznai ir einama.
QUOTE(rimas19 @ 2014 01 21, 01:55)
Na nereiketu tiketi viskuo kas cia rasoma, reiketu galvoti ir savo galva. Visada galima pasitarti ir su gydytojais. Zinoma sutinku su merginom rasiusiom pries tai - tikrai toks lopsys nereikalingas. Kam jis - tiems pirmiems trims menesiams ???? Per kuriuos ir i lauka dar ne taip daznai ir einama.
Man lopsys labai praverte, mes pastoviai lauke budavom, nes vaikas vasara gime ir karstis nezmoniskas buvo, bet siaip nera pirmos butinybes daiktas, su vyresniuoju man jo neprireike isvis

QUOTE(balleys @ 2014 01 21, 11:06)
Man lopsys labai praverte, mes pastoviai lauke budavom, nes vaikas vasara gime ir karstis nezmoniskas buvo, bet siaip nera pirmos butinybes daiktas, su vyresniuoju man jo neprireike isvis
buciau nepirkus istikruju, bet pardavinejo su visom 3 dalim tai ko neimt 

maniškiai du paskutiniai gegužiukai, tai lopšy pagulėjom iki rudens, nes kategoriškai nebenorėjo gulėt, norėjo stačiau ir dairytis

QUOTE(balleys @ 2014 01 21, 11:06)
buciau nepirkus istikruju, bet pardavinejo su visom 3 dalim tai ko neimt 

Nelabai supratau apie ka cia " labai praverte" ir toliau "man jo isvis neprireike"
Kazkaip su logika nevisai buvot susitikusi.
QUOTE(rimas19 @ 2014 01 22, 00:45)
Nelabai supratau apie ka cia " labai praverte" ir toliau "man jo isvis neprireike"
Kodel nedraugauju su logika? Gal ne taip pasakiau, bet su pirmu vaiku tokio daikto kaip lopsys isvis neturejau, ir apsiejau be jo, o su antruoju jau turejau ir lopsi tik gaila kad mazai laiko tilpo i ji