o tai jeigu as noriu quinny buzz 4 tai ten I komplekta lopsi gali rinktis koki nori?
QUOTE(Flaxkids @ 2013 09 24, 16:27)
o tai jeigu as noriu quinny buzz 4 tai ten I komplekta lopsi gali rinktis koki nori?
zinoma kad galima, ir aplamai tai Quinny Buzz 3 nuo Buzz 4 skiriasi tik ratu skaicium

Ateinu su tokiu klausimu...
Kas man gali pasakyti, kaip nuimti nuo Maxi-Cosi autokedutes Quinny adapterius?
Nu niekaip as ju nenuimu...
Nuo Qunny remo kedute su adapteriais puikiausiai nuemiau, nu o paciu adapteriu nuo kedutes nerandu kaip nuimti...

QUOTE(Tekantisaule @ 2013 10 01, 18:07)
Ateinu su tokiu klausimu...
Nu niekaip as ju nenuimu...
Nuo Qunny remo kedute su adapteriais puikiausiai nuemiau, nu o paciu adapteriu nuo kedutes nerandu kaip nuimti... 

pas mane ant Quinny Buzz tai adapteriai ant remo laikosi, o nuemus autokedute jie ir pasilieka ant remo

QUOTE(balleys @ 2013 10 01, 18:23)
pas mane ant Quinny Buzz tai adapteriai ant remo laikosi, o nuemus autokedute jie ir pasilieka ant remo
o nuo remo tai reik tik is sonu paspaust ir nusiima.

Pas mane Quinny Zapp Xtra remas. Nuo pacio remo zinau, kad lengvai nusiima adapteriai paspaudus tokius pypsiukus, bet va, patys adapteriai pasilieka autokedutes sonuose ir niekaip neissiima.

Na va, pasirodo viskas ten paprastai nusiima...
Ant Pablle kedutes yra tokie pilki pypsiukai, juos paspaudi ir issiima is tu adapteriu. O as tiek masciau kas kaip...

O cia mitas ar tik naujuose buzz vezimuose rankenele kad pats issiskleidzia ir pats susiskleidzia nes nusipirkau trecia buzza man reikia su dviem rankom paspausti kad susiskleistu ir issiskleistu... tikejausi kad jie visi patys issiskleidzia 
Papildyta:
Ir dar gal galetumete parekomenduoti nesyneje near paminkstinimo papildomo pas mus kur toki gauti butu galima???

Papildyta:
Ir dar gal galetumete parekomenduoti nesyneje near paminkstinimo papildomo pas mus kur toki gauti butu galima???
QUOTE(Flaxkids @ 2013 10 02, 15:01)
Paieskokite internetinese parduotuvese, yra universaliu paminkstinimu.

Mes už Quinny buzz 3 turime jį ir esame laaaabai patenkinti:) Net per sniegą,kurio buvo tik kartą,bet mūsų mieste tikrai gausiai-puikiai pravažiav su užfiksuotu priekiniu ratuku:) Super vežimėlis. Kai nusipirkau galvojau :kaip čia bus žiemą? Bet kol kas liux,tikiuosi nepripustys iki kelių,o jei taip nutiks,tai į lauką nelabai išeisime ir be vežimo

gal zinote ar imanoma moodd nuimti medziaga isskalbti sedynes?
as bandau bet man niekaip tie dirzai neisitraukia
as bandau bet man niekaip tie dirzai neisitraukia
QUOTE(Saulė Debesėlio @ 2014 01 02, 18:52)
Mes už Quinny buzz 3 turime jį ir esame laaaabai patenkinti:) Net per sniegą,kurio buvo tik kartą,bet mūsų mieste tikrai gausiai-puikiai pravažiav su užfiksuotu priekiniu ratuku:) Super vežimėlis. Kai nusipirkau galvojau :kaip čia bus žiemą? Bet kol kas liux,tikiuosi nepripustys iki kelių,o jei taip nutiks,tai į lauką nelabai išeisime ir be vežimo 

tokiu atveju įsigykite pripučiamą priekinį ratą ir net fiksuot nereiks, eis visur kaip tankas

radau jau