Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Via @@@ @ 2012 09 21, 15:58)
Kas per dekliukas?

yra pirkti dėkliukai į vežimėlius 4u.gif
Atsakyti
o sakykit, buzz parduotuvese pro kasas telpa? neuzstrigsiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2012 09 24, 11:30)
o sakykit, buzz parduotuvese pro kasas telpa? neuzstrigsiu?  biggrin.gif

telpa 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
ar quinny buzz 3 vezimeliui yra galimybe pritvirtinti papildoma laipteli kaip kituose vezimuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(scarlettute @ 2012 09 25, 16:06)
sveiki,
ar quinny buzz 3 vezimeliui yra galimybe pritvirtinti papildoma laipteli kaip kituose vezimuose?  g.gif

taip yra 4u.gif
mes naudojome, retai, bet kartais prireikdavo smile.gif naudojom tokį 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 09 25, 16:49)
taip yra 4u.gif
mes naudojome, retai, bet kartais prireikdavo smile.gif naudojom tokį  4u.gif
user posted image

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(scarlettute @ 2012 09 25, 17:54)

tačiau jei mažas skirtumas, vis gi aš likčiau prie pametinukų vežimo ax.gif pas mane skirtumas 2 metai yra ir tai dar prireikė prie jūros dviviečio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 09 25, 17:09)
tačiau jei mažas skirtumas, vis gi aš likčiau prie pametinukų vežimo ax.gif pas mane skirtumas 2 metai yra ir tai dar prireikė prie jūros dviviečio smile.gif

maniskis visiskai vezime nesedi, nebent prisegu kai kantrybe baigiasir noriu ramiai pavaiksciot blush2.gif dar sketuka turim, kaip nors issiversim tikiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(scarlettute @ 2012 09 25, 18:47)
maniskis visiskai vezime nesedi, nebent prisegu kai kantrybe baigiasir noriu ramiai pavaiksciot  blush2.gif  dar sketuka turim, kaip nors issiversim tikiuosi  smile.gif

mano abu tokie biggrin.gif tačiau, kai yra miego laikas ir pavargę abu, praverčia ir dvivietis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marciusita86 @ 2012 09 17, 10:06)
Sveikos! smile.gif
turiu as quinny buzz 4.Maziukui jau 8men.Dabar kai jau salteja oras ir vaika rengiu siltai,tai jam tos vietos kazkaip mazokai man rodos toj minkstoj daly:( kai atidave vezimeli,atidave ir ta xl sedyne,bet kadangi neturiu jkiu dokumentu,tai net nezinau kaip ja pakeisti ir nuo kada as ten jau galiu sodinti vaika..ar 8men dar ne per anksti?pasidalinkit savo patirtimi,ir jei galima tai kaip man ja pakeisti?
is anksto aciu mirksiukas.gif

Labukas,

ta xl sedyne galima naudoti nuo 18 men, as turejau abi ir net ant etiketes buvo parsyta kad nuo 18 men, manau 8 men vaikui truputi ankstoka bet nuo metu gali drasiai pradet naudot wink.gif manau prikaluso nuo vaiko, maniskis jau budamas ,etu nelabai tilpo i minksta sedyne doh.gif
Atsakyti
Labas mamos,gal kuri naudojate qunny senz vezimuka ir galetumet ji man apibudinti kaip jis?Parduotuveje maciau lig ir patiko,bet bijau pirkti nezinodama kas per vezimukas?? smile.gif
user posted image
Atsakyti
o jūs parduotuvėje pavėžinkite gyvai ax.gif man jis atrodo kietokas, bent jau kiek stumdžiau parduotuvėj blush2.gif ir tikrai ne žiemai skirtas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 04 spalio 2012 - 20:27