Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
na normali, sedano bagazine:)
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2012 08 19, 16:55)
na normali, sedano bagazine:)

Tai tilps tikrai.
Atsakyti
sedanas sedanui nelygus :-) jei tarkim A6 tai tikrai tilps, jei tokio dydžio mašinukas :-) bet kokiu atveju nusiima ratukai :-) ada telpa bet kur :-)
Atsakyti
na i vyro masina kaip supratau tilps biggrin.gif
nes A6 tai visvien didesne klase nei visi tie sedanai hondos, a4, ir tt,
mano ir sedanas bet ten mazesne bagazine tikrai nei a6 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2012 08 24, 14:12)
na i vyro  masina kaip supratau tilps  biggrin.gif
nes A6 tai visvien didesne klase nei visi tie sedanai hondos, a4, ir tt,
mano ir sedanas bet ten mazesne bagazine tikrai nei a6  smile.gif

į 5 bmw sedaną irgi telpa, daugiau sedanų nebandžiau biggrin.gif
Atsakyti
tai va, jis kaip A6 , o idomu kaip i BMW 3 ar A4 biggrin.gif
Atsakyti
ratus galinius nuemus ir sedyne sudejus atskirai manau tilps wink.gif
Atsakyti
plati ta bagažinė tiek bmw tiek audi :-) manau tikrai tilps :-) blogiausiu atveju lopšį galima į saloną įsidėt :-)
Atsakyti
Sveikos. Turejau Buzz4, tai negaliu nei vieno misuso pasakyti.
Siuo metu nusipirkau Zapp nauja, pavazinejau pora menesiu ir vakar is miesto vos grizau, nes suluzo priekinis ratas, visa plasmase issiskleide kur kisasi geleziukas uzfiksavimui. Tai dabar esu be galo pikta ant quinny schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siukas4 @ 2012 08 30, 15:44)
Sveikos. Turejau Buzz4, tai negaliu nei vieno misuso pasakyti.
Siuo metu nusipirkau Zapp nauja, pavazinejau pora menesiu ir vakar is miesto vos grizau, nes suluzo priekinis ratas, visa plasmase issiskleide kur kisasi geleziukas uzfiksavimui. Tai dabar esu be galo pikta ant quinny  schmoll.gif

tai gi garantinis yra, aš keturi metai naudoju zapp prieš gerą pusmetį, nusipirkau xtra sėdynę ir dar taip nėra buvę rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Zvalgausi vezimuko, bet ziemai lopsinukas reikalingas. Kitoj temoj klausiau ar tinkamas quinny buzz ziemai, nes jis man labai wub.gif wub.gif Patare kad reiktu priekini rata keisti i pripuciama. o tai kur ji gauti? kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(volia* @ 2012 09 11, 12:49)
Sveikos  4u.gif
Zvalgausi vezimuko, bet ziemai lopsinukas reikalingas. Kitoj temoj klausiau ar tinkamas quinny buzz ziemai, nes jis man labai  wub.gif  wub.gif  Patare kad reiktu priekini rata keisti i pripuciama. o tai kur ji gauti? kokia kaina?

Pigiausiai Kotrynoj, kaina su nuolaidų kortele iki 150lt 4u.gif arba ieškoti dėvėto, kas labai sudėtinga sad.gif
Atsakyti