na normali, sedano bagazine:)
sedanas sedanui nelygus :-) jei tarkim A6 tai tikrai tilps, jei tokio dydžio mašinukas :-) bet kokiu atveju nusiima ratukai :-) ada telpa bet kur :-)
na i vyro masina kaip supratau tilps
nes A6 tai visvien didesne klase nei visi tie sedanai hondos, a4, ir tt,
mano ir sedanas bet ten mazesne bagazine tikrai nei a6

QUOTE(Ledi @ 2012 08 24, 14:12)
na i vyro masina kaip supratau tilps

į 5 bmw sedaną irgi telpa, daugiau sedanų nebandžiau

tai va, jis kaip A6 , o idomu kaip i BMW 3 ar A4

ratus galinius nuemus ir sedyne sudejus atskirai manau tilps

plati ta bagažinė tiek bmw tiek audi :-) manau tikrai tilps :-) blogiausiu atveju lopšį galima į saloną įsidėt :-)
QUOTE(Siukas4 @ 2012 08 30, 15:44)
Sveikos. Turejau Buzz4, tai negaliu nei vieno misuso pasakyti.
Siuo metu nusipirkau Zapp nauja, pavazinejau pora menesiu ir vakar is miesto vos grizau, nes suluzo priekinis ratas, visa plasmase issiskleide kur kisasi geleziukas uzfiksavimui. Tai dabar esu be galo pikta ant quinny
Siuo metu nusipirkau Zapp nauja, pavazinejau pora menesiu ir vakar is miesto vos grizau, nes suluzo priekinis ratas, visa plasmase issiskleide kur kisasi geleziukas uzfiksavimui. Tai dabar esu be galo pikta ant quinny

tai gi garantinis yra, aš keturi metai naudoju zapp prieš gerą pusmetį, nusipirkau xtra sėdynę ir dar taip nėra buvę

QUOTE(volia* @ 2012 09 11, 12:49)
Sveikos
Zvalgausi vezimuko, bet ziemai lopsinukas reikalingas. Kitoj temoj klausiau ar tinkamas quinny buzz ziemai, nes jis man labai
Patare kad reiktu priekini rata keisti i pripuciama. o tai kur ji gauti? kokia kaina?

Zvalgausi vezimuko, bet ziemai lopsinukas reikalingas. Kitoj temoj klausiau ar tinkamas quinny buzz ziemai, nes jis man labai

Pigiausiai Kotrynoj, kaina su nuolaidų kortele iki 150lt