Įkraunama...
Įkraunama...

Quinny vežimėliai

Apklausa: Kuris iš Quinny vežimėlių Jums patinka labiausiai? (108 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos! smile.gif
turiu as quinny buzz 4.Maziukui jau 8men.Dabar kai jau salteja oras ir vaika rengiu siltai,tai jam tos vietos kazkaip mazokai man rodos toj minkstoj daly:( kai atidave vezimeli,atidave ir ta xl sedyne,bet kadangi neturiu jkiu dokumentu,tai net nezinau kaip ja pakeisti ir nuo kada as ten jau galiu sodinti vaika..ar 8men dar ne per anksti?pasidalinkit savo patirtimi,ir jei galima tai kaip man ja pakeisti?
is anksto aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marciusita86 @ 2012 09 17, 10:06)
Sveikos! smile.gif
turiu as quinny buzz 4.Maziukui jau 8men.Dabar kai jau salteja oras ir vaika rengiu siltai,tai jam tos vietos kazkaip mazokai man rodos toj minkstoj daly:( kai atidave vezimeli,atidave ir ta xl sedyne,bet kadangi neturiu jkiu dokumentu,tai net nezinau kaip ja pakeisti ir nuo kada as ten jau galiu sodinti vaika..ar 8men dar ne per anksti?pasidalinkit savo patirtimi,ir jei galima tai kaip man ja pakeisti?
is anksto aciu mirksiukas.gif

gait galit ten sodinti wink.gif o pasikeičia labai paprastai, pažiūrėkite šonuose ta medžiagytė išvažiuoja mirksiukas.gif
štai čia video yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 09 17, 09:27)
gait galit ten sodinti wink.gif o pasikeičia labai paprastai, pažiūrėkite šonuose ta medžiagytė išvažiuoja  mirksiukas.gif
štai čia video yra wink.gif

laaaabai aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(marciusita86 @ 2012 09 17, 10:38)
laaaabai aciu! smile.gif

nėra už ką smile.gif
Atsakyti
Ar Buzz telpa i seno tipo liftus?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2012 09 18, 17:05)
Ar Buzz telpa i seno tipo liftus?

o gal kas nors gali to seno lifto angą išmatuoti visiškai pilnai pravėrus duris g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeloangel @ 2012 09 04, 19:14)
tai gi garantinis yra, aš keturi metai naudoju zapp prieš gerą pusmetį, nusipirkau xtra sėdynę ir dar taip nėra buvę rolleyes.gif

Nera garanto, nes ne parduotuvej pirkau. Uzsisakiau nauja babycentre, skambinau dar i kotryna, bet pasake, kad atsrginem dalim Quinny neprekiauja.
Atsakyti
QUOTE(Siukas4 @ 2012 09 19, 14:17)
Nera garanto, nes ne parduotuvej pirkau. Uzsisakiau nauja babycentre, skambinau dar i kotryna, bet pasake, kad atsrginem dalim Quinny neprekiauja.

taip dalimis prekiauja tik bbc verysad.gif
Atsakyti
Gal galit mane paprotint, kaip ziema rengti vaika, norint pasodinti i Zapp Xtra g.gif Suprantu,kad per pusnis nepavaziuosim, bet zadam naudoti i r bjauru rudeni ir nelabai snieguota ziemos diena. Ar naudojat tik Quinny vokelius- miegmaisiukus,ar tinka ir kiti? Kokie geresni? Jeigu turiu Columbia pukini kombenzona,ar dar reiketu papildomai miegmaisiuko mums?
Atsakyti
aš pirkausi į jį dėkliuką po nugaryte, nes medžiaga plona pačio vežimo, tada vokelis ir vaikas aprengtas kaip įprastai mirksiukas.gif
tik su xtra žiemą kai bus pripustyta ir šiaip nelabai išeisit, nes nepravažiuosit, geriau jau tada su rogėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angeloangel: 21 rugsėjo 2012 - 14:34
Kas per dekliukas?
Atsakyti
O as tiesiog uzsisakiau ir pasiuvo vilnoni idekliuka-paklotuka. Super, ir patogu, ir nesalta... smile.gif
Atsakyti