Įkraunama...
Įkraunama...

Sirijos žiurkėnai :)

O man smalsu kokî namelį sumeistravot. Jei neklystu tai video ta sportininkè Giebab nuorodoje yra Vyšnia .

Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 11 25, 22:39)
O man smalsu kokî namelį sumeistravot. Jei neklystu tai video ta sportininkè Giebab nuorodoje yra Vyšnia .

thumbup.gif nu jau tikrai kokia fainuole,dicke tokia.labai miela wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MeiLLi @ 2013 11 25, 22:39)

nameliis pats paprasčiausias - kartono dėžutė, iškirpom skylę ir viskas. vis vien negaliu naudot.
taip nnuorodoj Vyšnia. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, turim likusius dar laisvus 3 sirijos ziurkenu vyrukus smile.gif tevas ilgaplaukis sirijukas , motina trumpaplaukė sidabrines spalvos smile.gif is gimines jau Siu vyruku "proseneliai" buvo pirkti is zmoniu, ir gyveno pas mus smile.gif Mano manymu Jie nezino ka reiskia kasti:) aisku, Jie labai judrus ir malasi rankose smile.gif miestas vilnius, I kitus miestus nesiunciu nes tai ne daiktas wink.gif kaina 20 lt. :
QUOTE(liepa27 @ 2013 11 26, 17:30)
thumbup.gif nu jau tikrai kokia fainuole,dicke tokia.labai miela wub.gif

Papildyta:
860154341
Atsakyti
O vaikuciai ilgaplaukiai, tokie kaip sis buves maniskis?
user posted image

user posted image
Atsakyti

Sveikos,

isigijom mes dziungariuke, marga su pilku.Noriu paklaust ar butina jiems duoti ta druska griauziku g.gif
nes nesupranu pries tai turejom mazesni roborovskio ziurkena atrodo is KIKOS,pagyveno 1men,nudvese.Pirkom antra irgi tiek pat tegyveno, tai nesuprantu nei jie uzvalgo kazko kito, nei kas murkde juos.Kame esme, gal ta druska netinka ? g.gif
Atsakyti
Graužikai sensta, kaip ir žmonės o va Kikoje jums sėkmingai pardavė pensininkus ir tiek
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2013 12 06, 22:48)
O vaikuciai ilgaplaukiai, tokie kaip sis buves maniskis?
user posted image

user posted image

biggrin.gif nerealus.o jo sukuot nereikia?
Atsakyti
Pasukuodavau kartais. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EURIKA: 10 gruodžio 2013 - 06:59
Sveikos žiurkėnų "mamos" smile.gif , Kalėdos gana stebuklingas metas ir kasmet kažkaip stengiuosi prisidėti prie to stebuklo, šiais metais iškračiau savo namus, paskyriau pinigėlių, kad išpildyti vaikų, kurie gali tik svajot, svajones, yra puikus puslapis www.vaikusvajones.lt ir beskaitinėdama vaikų norus atradau šitą
http://vaikusvajones...enu-porele.html
suprantu viską kas su gyvūnų dovanojimu, pati daug metų veisiu šunis, esu priglaudus ir niekam nereikalingą kurčią 13 metų mišrūną, bei pora valkatų kačių. Bet, kažkaip taip noris tiems vaikams kažką gero padaryt, o tikrai tekę matyt, kad būna jog kažkas intensyviai ieško kam padovanot žiurkėnus....tad būdami arčiau šių mažylių Jūs gal žinot kas galėtų padėti išpildyti šitą didelį mažo žmogaus norą. Kiek domėjaus, kiek parašyta ir jau dovanoję žmonės sakė-dovaną galima įteikt asmeniškai, galima perduot per socialinus darbuotojus, ji tikrai pasieks tą kurio laukia. šeimos parinktos darbuotojų, jos normalios tik labai sunkiai besiverčiančios, dalis šių vaikų iš vis nieko negaus per Kalėdas.....Mano kolegė dovaną perdavė per darbuotojus tai jai net nuotraukų vaiko su dovana pažadėjo atsiųst, apie šeimą papasakojo smile.gif.Beja dovanos nebūtinai turi būt naujos, tai gali būt jau naudoti, bet nebereikalingi daiktai, kas yra labai puiku, nes vien pas save radau ne vieną tokią besimėtančią ir mano vaikų išaugtą svajonę smile.gif. Vat kokią agitaciją pravedžiau, bet jei tai nudžiugins nors vieną vaiką-buvo verta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziurkenai @ 2013 12 01, 13:41)
Sveikos, turim likusius dar laisvus 3 sirijos ziurkenu vyrukus smile.gif tevas ilgaplaukis sirijukas , motina trumpaplaukė sidabrines spalvos smile.gif is gimines jau Siu vyruku "proseneliai" buvo pirkti is zmoniu, ir gyveno pas mus smile.gif Mano manymu Jie nezino ka reiskia kasti:) aisku, Jie labai judrus ir malasi rankose smile.gif miestas vilnius, I kitus miestus nesiunciu nes tai ne daiktas wink.gif kaina 20 lt. :
Papildyta:
860154341

Kiek Jiems laiko? kada gime..?
Atsakyti
Sveiki, grazuoliuku myletojai
Labai reikia Klaipedoj arba aplink ziurkeno, gal zinot kas veisia ar seip kokia pard apart kikos. Nes ten pora dideliu senuku turi, o kitoj visi juodi ir vienas apkramtytu snukuciu. Tai....
Kazkoks deficitas pasirodo :-) narva, visus priedus nusipirkom. Tai vaikui reiktu kuo greiciau ir gyventojo.
Labai dekinga busiu uz kokia tai info. :-)
Noretumem kokio ryziko, na kad tik ne juodo,kazkodel, ax.gif
Ziauriai nekantraujam
Atsakyti