Sakai galima paleist po kambarį bėgiot ?
na aišku ne dabar, bet kai apsipras.. Dabar tai paleidau tik ant lovos, sofos ir stalo ir tik su priežiūra. Kažkaip nepasitikiu aš tais žiurkėnais
QUOTE(Shirbake @ 2013 08 23, 23:41)
Sakai galima paleist po kambarį bėgiot ?
na aišku ne dabar, bet kai apsipras.. Dabar tai paleidau tik ant lovos, sofos ir stalo ir tik su priežiūra. Kažkaip nepasitikiu aš tais žiurkėnais

Na aš džiungarų,robikų, smiltpelių nepaleisdavau be priežiūros, bet siriukai pas mus naktim dažnai paleisti būdavo. Tiesa Kamis buvo susiradęs spintelėj vietelę, nes radau atsargų prikrauta, bet šiaip visad narvuos rasdavau rytais . Šiaip su jais mažai priežiüros, nelepūs, neišrankūs. Paaugink, gal patiks. Man jie tooki mielučiai, o dar tie žandai, kuriuose atrodo telpa daugiau nei atrodo
Reik ir man pradėt paleidinėt, bo toookį triukšmą narve naktį kelia.. O tapetų negraužia, drabužių nesuvaro ? Ar reik suslėpt labai viską ?
Shirbake,
sveikinu įsigijus žiurkėną, labai simpatiškas pūkuotukas.
sveikinu įsigijus žiurkėną, labai simpatiškas pūkuotukas.
QUOTE(Shirbake @ 2013 08 24, 07:47)
Reik ir man pradėt paleidinėt, bo toookį triukšmą narve naktį kelia.. O tapetų negraužia, drabužių nesuvaro ? Ar reik suslėpt labai viską ?
Geriau suslėpti
Gražus žiurkėnukas
Nebėra mano žiurkėno-Debesėlio, neilgai tepasidžiaugiau
ech, tie "kikiniai" žiurkėnai
Liūdna
.
Labas visoms
mačiau praeita sirijos žiurkėniuku tema uzdaryta nes virsijo puslapiu skaiciu
Tad prateskime diskusijas čia ! Žmonės kurie atsakingai veisia taip pat pasireikskit
musu siriukai negiminingi
tetukas ilgaplaukis, mamytė smėlinės smpalvos stambuoliukė
nešiojasi pabiručius pilvuke
isitikinti bandysim po 3 dienu
! Kaip ir rašiau tėveliai negiminingi bet kas nuskilo tai nuskilo, Abu puikiausiai sugyvena !
ko nesitikejome juolab is negiminingu
vaikučiu turetu buti ir ilgaplaukiu ir trumpaplaukiu
Abu tėveliai pirkti is zmoniu.
Tad prateskime diskusijas čia ! Žmonės kurie atsakingai veisia taip pat pasireikskit
Sveikos, gal kas norėtų man "paskolinti" žiurkėną?
Labai noriu įsigyti, bet prieš tai norėčiau save išbandyti, būčiau labai laiminga, jei atsirastų norinčių man kelioms dienoms palikti savo žiurkėnuką su narveliu, maisteliu
Tiesiog pažiūrėčiau, ar tikrai reikia pirkti
Nes labai myliu tuos mažus pūkų kamuoliukus
Laba diena,
Norime isigyti Sirijos ziurkena, tik nezinau kur pirkti. Gal pas ka nors gims maziukai?
As vaikysteje toki turejau, dabar ir mano vaikas praso.
Su manim galima susisiekti ir cia, ir emailu - jelenastud@gmail.com.
Esam gera ir rupestinga seimynele
)
Norime isigyti Sirijos ziurkena, tik nezinau kur pirkti. Gal pas ka nors gims maziukai?
EURIKA, ar dar turi siriukų? Pas mane Juodulys dar gyvena - valgo ir miega įdomu kiek trauks
QUOTE(jelenastud @ 2013 10 02, 11:22)
Laba diena,
)
mano pažįstama turi vadą siriukų, galiu jai jūsų emailą duot