Jau ir Juodulio nebėra gyvųjų tarpe - 3mėn. ir 12d ilgiau išgyveno už savo brolį Rudulį. Dar Vyšnią turiu iš siriukų.

Gaila
. O Vyšnia iš kur?

QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 19, 20:58)
Iš Megos Kikos, stambuolė moteriškė sportininkė tokia, o dar kai žandus pilnus prisikiša, vos ne kaip du sirijos žiurkėnai patampa...

Šį pavasarį MB pasiūlė auginti ir aš sutikau. Dabar kai tik neužžiūriu pati išlipa iš dėžutės po kambarį pasiganyti.

Savarankiška žiurkėnė
. Po šitų dar žadi siriukus auginti?

QUOTE(MeiLLi @ 2013 10 20, 14:01)
tikriausiai ja nebe, nebent vėl koks simpatiškas papuls

Mano dar vienas jusiskis broliukas laikosi, bet jau praziles....o meilumas tik ir laukia, kad ant ranku paimciau,vakare, o visa diena pramiega guoliuke susisukes.
Merginos, gal kas žinot, ar tai galėtų reikšti artėjančią pabaigą?..
Mano Siriukė (2metai) kažkodėl išėjo iš namuko narvely ir į jį nebeina. Guolį iš šieno didelį susisuko šalia namelio ir visą laiką miega. Išlenda pavalgyt tik, ratuko nebesuka, nebešmirinėja.
Mano Siriukė (2metai) kažkodėl išėjo iš namuko narvely ir į jį nebeina. Guolį iš šieno didelį susisuko šalia namelio ir visą laiką miega. Išlenda pavalgyt tik, ratuko nebesuka, nebešmirinėja.

Atiduodu po pusę poko pjuveninio ir granuliuoto kraikų. Taip pat turiu dar kokią saują sėklų įvairių, ir maisto žiurkėnams liko sauja, bet ten vien grūdai beveik.
Prašyčiau šokolado, bet kai jo nebevalgau, tai ir Belvitos pokelis būtų gerai..
Vilnius
Prašyčiau šokolado, bet kai jo nebevalgau, tai ir Belvitos pokelis būtų gerai..
Vilnius
[quote=Maji,2013 10 24, 20:39]
Mano irgi iseina is namelio, ir dabar guoliuka susisukes kamputi, jam ir virs 2m

Mano irgi iseina is namelio, ir dabar guoliuka susisukes kamputi, jam ir virs 2m
Padarėm vakar namuką Vyšniai, šiandien rytą įdėjom, įlindo ji ten ir rodės viskas bus gerai, bet kur tau - gerai kad nėjau į darbą... Po kiek laiko jau radau ją išlipusią iš savo akvariumo ir po kambarį šmirinėjančią, ir ką tik jai įdedu, viską naudoja, išlipimui tikra velniava...
Nesumąstau, ką su ja daryt, kad ir jai gerai būtų ir mums nereiktų gaudyt po kambarį. 
Tikra alpinistė, su patinukais buvo kur kas ramiau...

QUOTE(giekab @ 2013 11 25, 20:34)
Padarėm vakar namuką Vyšniai, šiandien rytą įdėjom, įlindo ji ten ir rodės viskas bus gerai, bet kur tau - gerai kad nėjau į darbą... Po kiek laiko jau radau ją išlipusią iš savo akvariumo ir po kambarį šmirinėjančią, ir ką tik jai įdedu, viską naudoja, išlipimui tikra velniava...
Nesumąstau, ką su ja daryt, kad ir jai gerai būtų ir mums nereiktų gaudyt po kambarį.