Įkraunama...
Įkraunama...

Sirijos žiurkėnai :)

Aciu labai, tikrai daug nuotrauku radau ivairiu ivairiausiu. Is ties visai smagiai atrodo galima irengti ta mano turima akvariuma, o kiti ir su dangciais laiko. Vaikam irgi turetu buti smagu stebeti + bus saugu peliukui ir nuo vaiku ir kitu mano laikomu gyvunu bigsmile.gif

Labai aciu uz patarimus, is ties apie smiltpeles net nebuvau pagalvojus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giekab @ 2013 07 08, 13:14)
Kiek Tita sulaukė? jau senoliukė buvo pagal savo amžių.
Juodasis dar kruta, graužia ir sausą ir daržoves, žolę, bet daugiausia laiko susisukęs miega iš popierinio kraiko pasidarytam guoliukyje.

Rudajį radau rytą link maisto indelio ėjo... sustingęs šaltas, naktį pamiro - išėjo į žiurkėniukų rojų. 4u.gif

Gaila,bet jau amzius 2m.mano ir vienas isejo......palaidojau prie jo tevu ir seses visgi seima..... is jusiskiu broliuku paskutinis likes irgi jau toks aptinges ir miegalius verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EURIKA: 29 liepos 2013 - 21:39
QUOTE(EURIKA @ 2013 07 29, 22:33)
Gaila,bet jau amzius 2m.mano ir vienas isejo......palaidojau prie jo tevu ir seses visgi seima..... is jusiskiu  broliuku paskutinis likes irgi jau toks aptinges ir miegalius verysad.gif .

kokio amžiaus jų tėvai sulaukė? ax.gif
Atsakyti
Sveikos. Atkeliavo pas mane naujas gyventojas - vaikų globos namuose vaikas parsinešė žiurkėną, tai auklėtojos pakėlė vajų ir žiurkėnas greituoju būdu atsidūrė pas mane.. berniukas, pusės metų. Dar nežinau, pasilikt man jį ar ne, pažiūrėsim, kaip seksis mums bendrauti. Šiaip baisiai gražus - baltas ilgaplaukis, nu nerealiai gražus biggrin.gif o jau švelnumo.. tik bijau į ranką imt dar, atrodo kažkaip kad kandžiosis.. biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Koks baltakailiukas thumbup.gif . Dėkis pirštines ir imk. Aš kikinius žiurkėnus visad tokiu būdu pirma imdavau ir žiūrėdavau kaip reaguoja.
Atsakyti
o nebus taip, kad pirštinės nekanda o rankas kanda ?
Atsakyti
Aš dėdavaus vieną pirštinę, o su kita ranka, kuri be pirštinės glostydavau , duodavau ką skanaus. Jei nereaguos į pirštinę tai tuo labiau nekas į ranką. Per pirštinę ir žmogaus kvapas jaučias. Šiap siriukai nėr agresyvūs. Ilgaplaukiai išvis flegmos. Man nė karto nepapuolė agresyvus, o va džiungariukų pora turėjau iš sosų paėmus tai tie "šnypšdavo", bet po kelių kartų ėmimo su pirštine patapo tooki rankinukai, kad nesitikėjau, kad taip greit galima žiurkėno būdą pakeist, kuris jau nėr jaunikliukas. Drasiai imk.

Atsakyti
Ech, gerai, giliai pakvėpuoju ir einu jamt į rankas. Nes neesu dar su siriukais susidūrus, tik su džiungarais.. blush2.gif
Atsakyti
Nu ką, rankose paturėjau, nesikandžioja, draugas vienžo smile.gif o jau minkštutis, švelnutis wub.gif
Išduokit paslaptį, ką be parduotuvinio maisto galima jam duot, daržovių kokių ar ko. Žolės gal galima ?
Atsakyti
Tą patį gali duot ką ir kitiems graužikams išskyrus žiurkes biggrin.gif . Bet šiaip ir mėsos virtos gali duoti retsykiais, virto kiaušionio, varškės,virtos bulvės, obuolio, žolių, salotų...
Atsakyti
Niu aišku, daviau jam truputį morkos ir agurko, tai suvalgė smile.gif bet nežinau, ar pasilikt man jį, jaučiu atsibos greit.. gražus padaras, bet kad visa diena nėra jo, o naktį aš miegu..
Atsakyti
Pala apsipras ir dienom pasirodys,nes maniškiai tik išgirsdavo, ,kad ateinu kambarinmtai abu jau ant galinių kojų pasistiebę laukdavo kol ką duosiu. Pasibėgioję po namus visad narvan patys sugrįždao. Šiaip man siriukai įdomiausi ir fainiausi iš žiurkėnų. Jei ir atsibos tai greit namus rasi tokiam gražuoliukui.
Atsakyti